- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Bence de aramayın. Bırakın hazır hissettiğinde o arasın. Her ne kadar 1 hafta insan karısını aramaz mı diye düşünsem de demekki adam büyük bunalmış1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Kardeşiniz de sizinle beraber yazlığa gelmişse sorun ne?Kardeşim başka şehirden yanıma geldi hiç arkadaşım yok diye. Eşimin annesi çağırdı kendi yazlığına. 1 haftadır oradayız. Ben evimi istiyorum halbuki çünkü burası çok hijyensiz. Rahat edemiyorum bu kadar uzun kalmaya. Ve benim misafirim var kaç defa dedik iki üç gün yeter diye. Sonr annemler de yarın biz kardeşini almaya geliyoruz yeter artık dedi. Ben de sinirlendim tüm vaktimiz burada geçti diye. Oradan çıktı...
Saat beş buçuk oldu hala uyuyamıyorum düşünmekten... ne yapsam bilmiyorum. Ne düşündüğünü, ne hissettiğini bilmeyi çok istiyorum. Sanırım bunu öğrenmemin tek yolu ona sormak. Yarın annesine gitmeden denk getirsem de arasam mı acaba?... Midem bulanıyor gerginlikten. Hiç sevmiyorum belirsizliği.
Kessinlikle katılıyorumDaha önce de birine demiştim size de diyorum; evliliğin 1. Yılında böyle amaçsız kördüğüm kavgalar oluyor. Çok seviyordum ama şimdi boğmak istiyorum moduna giriyorsunuz. Ama geçiyor. Karın ağrılı bir süreç ama ben bebeklerdeki 2 yaş sendromuna benzetiyorum. Sakin kalmaya çalışın, kendinize ve evliliğinize zaman tanıyın, geçecek bunlar
Ben senin yaşında böyle değildim, 15 yaşında kardeşlerimiz var onlar bile böyle değil diyor benim için. Yani yıllar geçse de benim böyle olacağımı düşünüyor. İlk zamanlar olgun davrandığım için sorun yokmuş.Arkadaşlar ve sen kendinde görmüşsün hatayı ama bunların hata olduğunu düşünmüyorum ben, yaşının gerekleri bunlar. Evlendin diye olgun olma özelliği yüklenmiyor insana. Eşinizle beraber gidin danışmana. Eminim ki danışman hem kaliteli iletişim kurmanın yollarını gösterecek, hem de eşine senin hala ergen olduğunu anlayış göstermesi gerektiğini söyleyecektir. Eşin bir kaç sene dişini sıkacak. Seni aramasa bile anneni ya da babanı arayıp arada senin de nasıl olduğunu sorabilirdi diye düşünüyorum.
Ne istediğimden ben bile emin değilim artık. Her şeyi göze aldım. Amin...Ben senin yerinde olsam nasılsın seni merak ettim diye ararim. Bi de göze almak lazım bazen ilişkinin bitme ihtimalini. Allah yardımcınız olsun
Mesajla konuşmayı sevmiyor böyle konuları. O yüzden çekiniyorum. Yoksa kalemim iyidir. Ayrılık planı olsa direkt söyler alışmasına gerek yok çünkü. Ha beni mi alıştırmaya çalışıyor onu bilemem. Çok kızarım eğer öyleyse.Bence aramayın mesaj yazın.bi taslak hazırlayın. herşeyi tek tek anlatın. duygularınızı, farkına vardığınız hatalarınızı, şu anda hissettiklerinizi, onu ne kadar sevdiğinizi ve şu anda huzurunuzun olmadığını. önce bir nasılsın diyn cevap gelince de ben böyleyim diye başlayın ve uzunca herşeyi yazıyla yazın.bu şekilde söylemek istedikleriniz çok daha güzel ulaşıyo karşı tarafa.defalarca okuyabiliyo ne söylüceğini kafasında ölçüp tartıyo.
Bende ayrılık hazırlığı olduğunu sanmıyorum.anne planı varmış zaten.ama öyle bıkmış ki ders vermek istiyor böyle devam edersen ben çekilirim ve beni kaybedersin ona göre demek istemiş
Yok biliyorum zaten ben yaptıklarımı ama evet bu kadar arayıp sormaması çok ilginç. Halbuki gitmeden önceki gün seni seviyorum da demişti...9 gün aramaması da biraz uzun olmuş. Biraz ayrılma provası gibi geldi bana sanki. Ozleyecekmiyiz birbirimizi gibi. Keşke çok fazla trip yapmasaydın konuyu tam okuamadım da son yazdıgın yorumlardan cıkardıgım sonuç su ki evliliği nazlarınla kabusa çevirdiğin. Su acıdan bakki fazla naz aşık usandırır hele de çocuk yoksa zararın neresinden dönersen kar olur. Amacım seni üzmek değil yanlış anlama sadece barısırsanız hatanı bil ve evliligine sarıl
Ben de nefret ediyorum şu düştüğüm duruma bakın... olumsuz dahi olsa bir mesaj beklerimMesaj atın konuşmak istediğinize dair. Karşınıza alın düşündüklerinizi söyleyin hala tutumuna devam ederse onun hatasıdır.Belirsizlikten hiç hoşlanmam.
Haklısınız elbette ama 9 gün de fazla değil mi? Hatta bugün 10 gün oldu. Biz hiç ayrı yatmazdık şimdi 10 gündür sesini unuttum.Anneniz haklı. Adamı biraz boğmuşsunuz gibi görünüyor. Biraz kendisi ile başbaşa kalsın. Siz de kendiniz ile başbaşa kalın. Boğmayın. 1 hafta dayanamadığınız adamla boşanma kararları alıyorsanız ve bunu açıkça söylüyorsanız sizin de gelgitleriniz var demek ki. Biraz ara vermek konusunda anlamışsınız. En azından bu konuda ona saygı duyduğunuzu görsün adam. Ben eskiden birisinden sırf beni boğuyor diye ayrılmıştım. O duyguyu biliyorum. Boğmayın bırakın kafasını dinlesin
Büyük bunaldı da ben de evimi özledim, kedilerimi özledim... gerçi o dedi ne zaman istersen gel diye yani ama bilmiyorumBence de aramayın. Bırakın hazır hissettiğinde o arasın. Her ne kadar 1 hafta insan karısını aramaz mı diye düşünsem de demekki adam büyük bunalmış
Evet eğer bunu da atlatırsak elimden geldiğince yaralarımızı sarmak isyerim3Yıllar boyunca birbirinden habersiz yaşayıp sonra aynı evin içinde yaşamaya çalışıyorsun bu hiç kolay değil o yüzden çok sürtüşmeler oluyor konuyu okumadım bilmiyorum ama belkide eşiniz gerçekten yorulmuştur orta yolu bulmak gerek bazen bizde çok kavgalar ettik ilk yılımızda ama sonradan çok saçma şeyler olduğunu anladık arada ediyoruz tabi ama iki tarafta huyunu öğrendiği için uzamıyor. Tavsiyem eşinizin sizde eleştirdiği şeyleri gözden geçirin ben buyum değişmem dersenizde zor yürür gibi
Ya şimdi kayınvalide evi sonuçta, sürekli dipdibe ben biraz sıkılıyorum. Evde kendi rahatımda olmak isterim. Eşimle daha sık başbaşa kalabiliyoruz. Kardeşimle daha rahat muhabbet ediyoruz falan. Ben öyle düşünmüştüm.Kardeşiniz de sizinle beraber yazlığa gelmişse sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?