Sanırım eşimle ara veriyoruz...

bir kere olsun çocukluk yapmasan beklesen?
oluruna bıraksan?
heyecanlı, sabırsız falan çocuklara yakışan sıfatlar.
Ya ailemin yanında çok sıkıldım. Yapacak hiçbir şeyim yok. Boş boş duruyorum tüm gün. Dizi izle kitap oku uyu hep böyle. Belirsizlik de canımı sıkıyor. Olumlu olacağını bilsem rahat edeceğim en azından. Olumsuz olacaksa da ona göre iş yapardım...

Yok bizimki farklı oldu o bana git demedi ben zaten gidecektim, kavga ettik diye vazgeçeyim dedim uzak kalmış oluruz git sen dedi öyle oldu. Biz yatağımızı hiç ayırmayız bence o daha kötü bizim için. Çünkü küs yatsak da gece bir bakıyoruz birbirimize sarılmışız..

ne kadar doğru bilemiyorum ama şeytan yeni evli cift ile ugrasmayi cok sever derler.
2 sene bilfiil uğraşır ciftler kavga ettikce anlasamadikca o eve yerlesirmis..
tam tersi durumda da o aileden kaçarmış.

evliligin ilk zamanlari gerçekten bicak sırtı gibi.
kişilik çatışmaları karakter savaşları inatçılık benim dedigim olacaklar kendimi ezdirmemler..oysa siz rakip değil takım arkadaşısınız..sorunlari birlikte cozecek konuşacak birlikte yol alacaksınız..

Henüz 1 yıllık evli biri olarak söylüyorum.
Eşinizle zıtlaşmayın..ona evin reisi sensin hissini yasatın..
Ama esasen evin patronu hep biz hanimlardir, sadece ruhunu okşayın.

Evet o da hep derdi benim karşımda değil yanımda olmanı istiyorum diye... Ne tesadüftür ki yemeklerde dahi hep yanıma oturur :)

Ama gerçekten haklısınız biz şu ego kişilik savaşlarına son vermemiz lazım artık.

kesinlikle cok mantikli..

Bir şeyleri çözmeden günlük hayatıma devam edersem vakit kaybetmiş olurum. Her şey, tüm hayatım bu aranın nasıl sonuçlanacağına bağlı...

Büyük bunaldı da ben de evimi özledim, kedilerimi özledim... gerçi o dedi ne zaman istersen gel diye yani ama bilmiyorum
Kedi mi... Kız kedin var özlenmez mi oyyyy. Maşallah Allah uzun ömür versin ponçiklere.

Hayır tabii ki de... Ben rüyamda boşandığımızı gördüm... Annesinin evine gitmiştir çoktan, bayrama kadar orada kalır işte.
Ya madem hatalarının farkındasın sen ara. Ondan bekleme aramasını ara konuş veya mesaj at ne bilim. Kurtarmak için elinden geleni yap bence

Bir şeyleri çözmeden günlük hayatıma devam edersem vakit kaybetmiş olurum. Her şey, tüm hayatım bu aranın nasıl sonuçlanacağına bağlı...

sanki hala bile..kendinizi o aramadan gitmem diye dolduruyor hala bir ego savaşı içindesiniz.
onu sizsizlige alıştırmayın.
ve uzaktan sorunlar cözülmez ki..yine diyorum ortada bir müsabaka yok siz rakip değilsiniz.
Çözüm, uzak kaldiginiz bu donemde zaten kendimizi dinleyerek, yanlışları görerek geçen süre sonunda kararlari pratiğe dökmekten geçer.

Bencede arama yazma, bunu isteyen kendisi sonuçta , sadece bekleyin derim bir kez daha olursa yine gider gelir diye düşünmesin dönüpte biz napıyoruz desin tabi sizinde bunu demeniz lazım gerçekten sevgi varsa hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda umarım tek ve son büyük sorununuz bununla son bulur sabredin yüzyüze gelince içinizdekileri söyleyin olumlu olması açısından o zaman adım atın

Son düzenleme:
Bence abartıyorsunuz..fazla anlam yüklüyorsunuz. Ayrıca erkelerin %90 u konuşarak çözüm bulma taraftarı değil.

Herşeyi anlamlandırmaya çalışan, şüphe ettikçe farkı anlamlar çıkaran biz kadınlarız. Onların çoğu ise kendilerini sözlü ifade edemiyorlar ve sürekli dırdır var, sürekli gündem yaratıyor bu diyorlar.

Elle tutulur bir sorun yoksa kurcalamayın derim. Dönün, gündelik yaşama devam edin, beraber huzurlu ve sakin bir şekilde yaşayabileceğinizi gösterin. Baktınız ortamdaki gerginlik geçmiyor o zaman konuşursunuz.

Ya durumlar çok farklı. Ya işe girmem lazım ya da sınava hazırlanmam lazım barışıp barışmamamıza göre. Hayatım değişecek. Şehrim değişecek. Evim değişecek. Kedimden ayrı kalacağım. Daha bir sürü şey... ve eşim tam aksine konuşarak çözmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…