- 18 Haziran 2020
- 169
- 58
- 13
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Offff kesinlikle böyle birisi...En azından belirsizliğin bitmesi için ara derim. İnat birisiyse ve gerçekten fazlaca darladıysan aramayacaktır.
Ya ailemin yanında çok sıkıldım. Yapacak hiçbir şeyim yok. Boş boş duruyorum tüm gün. Dizi izle kitap oku uyu hep böyle. Belirsizlik de canımı sıkıyor. Olumlu olacağını bilsem rahat edeceğim en azından. Olumsuz olacaksa da ona göre iş yapardım...bir kere olsun çocukluk yapmasan beklesen?
oluruna bıraksan?
heyecanlı, sabırsız falan çocuklara yakışan sıfatlar.
Yok bizimki farklı oldu o bana git demedi ben zaten gidecektim, kavga ettik diye vazgeçeyim dedim uzak kalmış oluruz git sen dedi öyle oldu. Biz yatağımızı hiç ayırmayız bence o daha kötü bizim için. Çünkü küs yatsak da gece bir bakıyoruz birbirimize sarılmışız..Canm bende iki senelik evdeyim ilk 1.5 sene bizde çok fazla kavga ediyorduk şiddetli kavgaydı bizimki. Zaten evlilik de ilk 2-3 sene çok önemli eşlerin en karmaşa yaşadığı süreç ben olsam evden ayrılmazdım bende öyle süreçlerim oldu ama evimi asla terk etmedim eşim hatta suratıma dedi annenin evine git diye oda mi ayırdım ama asla evi terk etmeyi düşünmedim o da bir süre sonra evden soğur senden de öyle. Madem gittin bu saatten sonra da bir süre bekle aramazsa da sen ara erkekler evliliğin ilk zamanlarında buhran sürecine giriyorlar cunku bu bir gerçek iş de bize düşüyor evliliği yürütmeye çalışmak
Hayır tabii ki de... Ben rüyamda boşandığımızı gördüm... Annesinin evine gitmiştir çoktan, bayrama kadar orada kalır işte.Aradı mı var mı bi gelişme
1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Evet o da hep derdi benim karşımda değil yanımda olmanı istiyorum diye... Ne tesadüftür ki yemeklerde dahi hep yanıma oturur :)ne kadar doğru bilemiyorum ama şeytan yeni evli cift ile ugrasmayi cok sever derler.
2 sene bilfiil uğraşır ciftler kavga ettikce anlasamadikca o eve yerlesirmis..
tam tersi durumda da o aileden kaçarmış.
evliligin ilk zamanlari gerçekten bicak sırtı gibi.
kişilik çatışmaları karakter savaşları inatçılık benim dedigim olacaklar kendimi ezdirmemler..oysa siz rakip değil takım arkadaşısınız..sorunlari birlikte cozecek konuşacak birlikte yol alacaksınız..
Henüz 1 yıllık evli biri olarak söylüyorum.
Eşinizle zıtlaşmayın..ona evin reisi sensin hissini yasatın..
Ama esasen evin patronu hep biz hanimlardir, sadece ruhunu okşayın.
Ben olsam aramazdım. Canım eve dönmek istiyorsa ona sormadan dönerdim. Sonuçta sizin de eviniz orası. Bence gidin, ama aramadın, sormadın, özlemedin mi diye trip de yapmayın.
Normal kaldığınız yerden hayatınıza devam edin, onun davranışlarını da gözlemleyin.
Bir şeyleri çözmeden günlük hayatıma devam edersem vakit kaybetmiş olurum. Her şey, tüm hayatım bu aranın nasıl sonuçlanacağına bağlı...Ben olsam aramazdım. Canım eve dönmek istiyorsa ona sormadan dönerdim. Sonuçta sizin de eviniz orası. Bence gidin, ama aramadın, sormadın, özlemedin mi diye trip de yapmayın.
Normal kaldığınız yerden hayatınıza devam edin, onun davranışlarını da gözlemleyin.
Kedi mi... Kız kedin var özlenmez mi oyyyy. Maşallah Allah uzun ömür versin ponçiklere.Büyük bunaldı da ben de evimi özledim, kedilerimi özledim... gerçi o dedi ne zaman istersen gel diye yani ama bilmiyorum
Hem de 2 tane canlarımı çok özledimKedi mi... Kız kedin var özlenmez mi oyyyy. Maşallah Allah uzun ömür versin ponçiklere.
Ya madem hatalarının farkındasın sen ara. Ondan bekleme aramasını ara konuş veya mesaj at ne bilim. Kurtarmak için elinden geleni yap benceHayır tabii ki de... Ben rüyamda boşandığımızı gördüm... Annesinin evine gitmiştir çoktan, bayrama kadar orada kalır işte.
Benim 1 tane bal oğlum var. Kedi candırHem de 2 tane canlarımı çok özledim
Bir şeyleri çözmeden günlük hayatıma devam edersem vakit kaybetmiş olurum. Her şey, tüm hayatım bu aranın nasıl sonuçlanacağına bağlı...
Bencede arama yazma, bunu isteyen kendisi sonuçta , sadece bekleyin derim bir kez daha olursa yine gider gelir diye düşünmesin dönüpte biz napıyoruz desin tabi sizinde bunu demeniz lazım gerçekten sevgi varsa hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda umarım tek ve son büyük sorununuz bununla son bulur sabredin yüzyüze gelince içinizdekileri söyleyin olumlu olması açısından o zaman adım atın1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Bence abartıyorsunuz..fazla anlam yüklüyorsunuz. Ayrıca erkelerin %90 u konuşarak çözüm bulma taraftarı değil.Bir şeyleri çözmeden günlük hayatıma devam edersem vakit kaybetmiş olurum. Her şey, tüm hayatım bu aranın nasıl sonuçlanacağına bağlı...
Kesinlikle evlatlarım gibilerBenim 1 tane bal oğlum var. Kedi candır
Ya durumlar çok farklı. Ya işe girmem lazım ya da sınava hazırlanmam lazım barışıp barışmamamıza göre. Hayatım değişecek. Şehrim değişecek. Evim değişecek. Kedimden ayrı kalacağım. Daha bir sürü şey... ve eşim tam aksine konuşarak çözmek istiyor.Bence abartıyorsunuz..fazla anlam yüklüyorsunuz. Ayrıca erkelerin %90 u konuşarak çözüm bulma taraftarı değil.
Herşeyi anlamlandırmaya çalışan, şüphe ettikçe farkı anlamlar çıkaran biz kadınlarız. Onların çoğu ise kendilerini sözlü ifade edemiyorlar ve sürekli dırdır var, sürekli gündem yaratıyor bu diyorlar.
Elle tutulur bir sorun yoksa kurcalamayın derim. Dönün, gündelik yaşama devam edin, beraber huzurlu ve sakin bir şekilde yaşayabileceğinizi gösterin. Baktınız ortamdaki gerginlik geçmiyor o zaman konuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?