- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Çözün o zaman seviyosanız madem o da istiyorYa durumlar çok farklı. Ya işe girmem lazım ya da sınava hazırlanmam lazım barışıp barışmamamıza göre. Hayatım değişecek. Şehrim değişecek. Evim değişecek. Kedimden ayrı kalacağım. Daha bir sürü şey... ve eşim tam aksine konuşarak çözmek istiyor.
Evliliğin 1.5.ve 20.yılında yüzde 99.99 u bunları yaşıyor bizzat yaşadım1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Ne çok istedim düzene girdiğimiz günleri görmeyi içim acıdı yazınızı okurkenEvlılıgın ılk ıkı yılı genelde kavgalar cok olur aynı evde yasamaya alısma surecı hayatın komple degısıyor ve herseyıne ortak olan bırısı kadınada zor ama erkek bunu daha gec kabullenıyor cunku onlar kadından daha ozgur oluyorlar. Mesela evde bıseyı dagıtsa annesı topluyor arkasını ama esı toplamıyor bırsey alınacak yada bısey odenecek olsa eskıden baba anne yapıyor ama evlenınce kendı yapmak zorunda(ve eskı harcamalarından kıskmak zorunda). Veya oyun dıyorsunuz mesela anne evınde sıkıntı yok ama evlnınce esı kozacak bnle zaman gecır dıye vs vs. Zamanla oturacak ve alısacak hepımız gectık bu yollardan bızde 1 sene kac kez bosanalım dedık 7 yıl oldu. Ve eskıden yaptıgı seylerı sımdı benım zorumla bıle yapmıyor (tartıstıgımı sebepler) artık aıle babası moduna gırdı.
Sıze ara verelım derken sızın onu cok sevdıgınızı ayrı kalmak ıstemedıgınızı bılıyordur ondan demıstır erkekler eslerının zaaflarını ıyı bılır ona gore hareket eder bıde gururları var tabı yok olmaz fılan demezler uzulse bellı etmezleer. Herneyse sıIn gıtmek ıstemedıgınızı bıldıgı ıcın oyle demıstırkı kavga etme sebebınız neyse onları bıdaha yapmasın dıye goz korkutmustur. Cunku gıtmıcegınızı ayrılmayacagınızı bılıyor. Bende mesela belırsızlıge gelemem kussek boyle bı kac gun ya barısacaz ya bosanacaz arasına tahammulum yok esımde bunu bıldıgı ıcın benı kırınca hep konusurkı kusmesın dıye cunku bılıyorkı kusmem ama tavır yapsa gıderım. Bence oturup konusun emınım buyuk bır sebep degıldır.
Ben ne yapıyorum bılıyormusun asırı ılgı gosterırım hep sevdıgı seylerı yaparımkı benımle mutlu olsun bır hafta bır ay boyle yapıyorum ne kadar ılgılı anlayıslısın bana cok guzel ayak uyduryorsun dıyor sonra kavga cıkarıyorum cıkıp gıdıyorum. Bakıyor cevresınde ben gıbı kımse yok kendıde tek sıkılıyor o ılgıyı alakayı ozluyor falan sonra bensız duramıyor. Boyle boyle kendıme bagımlı yaptım. Sımdı hıc kusmez benden ızınsız bısey yapmaz benı mutlu etmek ıcın ugrasır kı gıtmeyım dıye. Tavsııye ederım
Çalışmıyor mu sabaha kadar nasıl oturuyorGitmemiş annesine. Kardeşi söyledi. Kedilerden dolayı böyle daha iyi demiş hem klima falan var sabaha kadar da oturuyorum demiş annesi de sen bilirsin oğlum demiş
E tamam işte kalk gitsene evine hayır yani eşinin boşanma dilekçesi göndermesini falan mı beklıyorsun. Kalk hazırla eşyalarını dön evine uzatma yanlış yapıyorsunGitmemiş annesine. Kardeşi söyledi. Kedilerden dolayı böyle daha iyi demiş hem klima falan var sabaha kadar da oturuyorum demiş annesi de sen bilirsin oğlum demiş
Bencede daha fazla uzak kalmayın.E tamam işte kalk gitsene evine hayır yani eşinin boşanma dilekçesi göndermesini falan mı beklıyorsun. Kalk hazırla eşyalarını dön evine uzatma yanlış yapıyorsun
Neden ayrıldınızmıNe çok istedim düzene girdiğimiz günleri görmeyi içim acıdı yazınızı okurken
Hayır bu sefer de gereksiz tavırla kaybedecek adamı. Kalksın gitsin evine bak adam evden çıkmamış bile.Bencede daha fazla uzak kalmayın.
Ailesine para vermesi sonrası inatlaşmalar yüzünden ayrıldıkNeden ayrıldınızmı
Evet birde çok uzun sure uzak kalınca soğukluk buyuyebılır.Hayır bu sefer de gereksiz tavırla kaybedecek adamı. Kalksın gitsin evine bak adam evden çıkmamış bile.
Anladım mutlu bı evlılık hayalı daha yıkıldıgı ıcın uzuldum adınıza ama oyle bırınden ayrılmanız ısabet olmua hayırlısı ya cokta uzulmeyın belkı daha ıyısı cıkar karsınıza. Ben pek takmıyorum boyle seylerı esımle aramızı duzeltmek caba harcamak hep bana dustu oda cocugum ıcın hanı buyuk bı sebep yoktu bosanmam ıcın bı slklık yaptım erkenden hamıle kaldım bunuda cocugmdan cıkarmamak ıcın ugrastım. Cogu erkege gore ıyı ama dıgerlerıne gorede kotu mukemmel degıl bızımkıde cok odun mesela ılgı sevgı gostermeyı sadece ben uyurken yapar onun dısında yok cunku gosterırse onu sevmıcegımı sımaracagımı dusunur. Ozel gun kutlamaya cok karsı. Nadır ınsanlar dısında kımse mukemmel mutlu degıl ama abartana yol vermek ıyıdır. Dogru olanı yapmıssın bosver takılma bende olsam ayrılırdım. Iyı ınsanlar cıkar karsına ınsallah cok mutlu olursunAilesine para vermesi sonrası inatlaşmalar yüzünden ayrıldık
Yıllık izindeÇalışmıyor mu sabaha kadar nasıl oturuyor
Üstüne gitme daha öncede söylemiştim belki bende biraz rahat bıraksam şimdi yanımda olurduYıllık izinde
Asla hakaret ve küfür yok. Normal hayatta da küfür etmez. Ama son kavgalarda sesimiz yükseldi iyice...Tartışmalarınız nasıl? Yani eşin saygılı mı yoksa küfür hakaret vs var mı? En önemlisi bu. Oturup sorunlarınızı konuşabiliyorsa, en hararetli tartışmada bile saygı korunuyorsa o evlilik her zaman bir şansı hakeder ve iki taraf da bu durumda kendini törpüleyebilir. Bir miktar kendinden ödün verebilir değişmeye çalışabilir. Eğer işin içine höt hötlük giriyorsa o kötü . İnsanın hiçbir bir şey yapası gelmez değişmeye de lüzum yoktur saygısız bir insan için
10 gün oldu yaÜstüne gitme daha öncede söylemiştim belki bende biraz rahat bıraksam şimdi yanımda olurdu
E hadi ara o zamanAsla hakaret ve küfür yok. Normal hayatta da küfür etmez. Ama son kavgalarda sesimiz yükseldi iyice...
Arama sakin. Biraz kafasını dagitsinKardeşiyle konuştum az önce. Yarın gidiyormuş annesine. Hiç de bahsetmemiş benden kardeşine. O da diyor sen mi arasan acaba diye ama bilmiyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?