Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Çözün o zaman seviyosanız madem o da istiyor

Evliliğin 1.5.ve 20.yılında yüzde 99.99 u bunları yaşıyor bizzat yaşadım geçti gitti 6 yıl oldu şimdi gülüp geçiyoz

Ne çok istedim düzene girdiğimiz günleri görmeyi içim acıdı yazınızı okurken

Gitmemiş annesine. Kardeşi söyledi. Kedilerden dolayı böyle daha iyi demiş hem klima falan var sabaha kadar da oturuyorum demiş annesi de sen bilirsin oğlum demiş
E tamam işte kalk gitsene evine hayır yani eşinin boşanma dilekçesi göndermesini falan mı beklıyorsun. Kalk hazırla eşyalarını dön evine uzatma yanlış yapıyorsun

Oo ilk 1 yılda ne kavgalar ne kavgalar 1 bucuk seneye yaklastık ve bayagı bayagı durulduk.. Kesınlıkle su 1 yıl meselesinin kaosluguna inanıyorum kendimde de gordum yasadım cevremde de cok gordum... 1 yıl sonra cogu evlilik rayına oturuyor... Oturmuyorsada yapacak bisey yok malesef alısmak gerekiyor duruma..

Ailesine para vermesi sonrası inatlaşmalar yüzünden ayrıldık
Anladım mutlu bı evlılık hayalı daha yıkıldıgı ıcın uzuldum adınıza ama oyle bırınden ayrılmanız ısabet olmua hayırlısı ya cokta uzulmeyın belkı daha ıyısı cıkar karsınıza. Ben pek takmıyorum boyle seylerı esımle aramızı duzeltmek caba harcamak hep bana dustu oda cocugum ıcın hanı buyuk bı sebep yoktu bosanmam ıcın bı slklık yaptım erkenden hamıle kaldım bunuda cocugmdan cıkarmamak ıcın ugrastım. Cogu erkege gore ıyı ama dıgerlerıne gorede kotu mukemmel degıl bızımkıde cok odun mesela ılgı sevgı gostermeyı sadece ben uyurken yapar onun dısında yok cunku gosterırse onu sevmıcegımı sımaracagımı dusunur. Ozel gun kutlamaya cok karsı. Nadır ınsanlar dısında kımse mukemmel mutlu degıl ama abartana yol vermek ıyıdır. Dogru olanı yapmıssın bosver takılma bende olsam ayrılırdım. Iyı ınsanlar cıkar karsına ınsallah cok mutlu olursun

Tartışmalarınız nasıl? Yani eşin saygılı mı yoksa küfür hakaret vs var mı? En önemlisi bu. Oturup sorunlarınızı konuşabiliyorsa, en hararetli tartışmada bile saygı korunuyorsa o evlilik her zaman bir şansı hakeder ve iki taraf da bu durumda kendini törpüleyebilir. Bir miktar kendinden ödün verebilir değişmeye çalışabilir. Eğer işin içine höt hötlük giriyorsa o kötü . İnsanın hiçbir bir şey yapası gelmez değişmeye de lüzum yoktur saygısız bir insan için

Asla hakaret ve küfür yok. Normal hayatta da küfür etmez. Ama son kavgalarda sesimiz yükseldi iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…