Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Ya resmen moralimi düzelttiniz... Acaba yazar mı gerçekten? Ne kadar zaman sonra yazar sizce?

Size git diyen esinizmis, tartisma sebebiniz de kayinvalide de uzun sure kalmanizmis. Ben sizi hakli buldum. O yazmadan yazmayin ve aramayin. Daha evliligin ilk yilinda git duzelmeden gelme ne demek ya. Uzuldum durumunuza.

Her an haber veririm size ne kadar teşekkür etsem az

Sende düzelecek bir potansiyel göremedim.Hala evde video izliyorsa diye kafanda kuruyorsun.Annenin sözüne de bakma.Bu konularda annene çekme olasılığın yüksek büyük ihtimalle annen de senin kafandadır.Sen evlendin artık hala annem öyle diyor annem böyle diyor diyorsun.Annen babanla sorun yaşadığında anneannen ne derse onu mu yapıyor ya da baban babaannene mi soruyor.Siz karı kocasınız sen yuva kurdun artık hala annem diyip duruyorsun.Valla yaşından mıdır diyeceğim ama annen de aynı kafada olduğu için yaşa da bağlayamıyorum.Hakkında hayırlısı bu gidişle zor.Sen kendine dert aramayı seven bir yapıdasın.

Benim eşim de koç.Eğer bu arkadaş gibiysen eşin de sana aynı tepkileri veriyordur.Ben de yay burcuyum o yüzden eşimle aynı kafadayız

Aneksenamunnn bahsettiği şeyleri okuyunca bi nutkum tutuldu yani gaylik mevzusu, içki içmesi, gitarı oyunu herşeyine takmışsınız adamın ve ben bu kadar çiğ bi insanın öyle on günde filan değişebileceğini sanmıyorum. Bahsettiğim olgun olmama durumu ayrı gaylikten girip sertleşmeme problemi yaşatmak ayrı,eminim ne çirkefliklerin vardır senin bu kafadayken. Adam kaçmakta çokk haklı senden.

Daha yorumlara yazmış evde eşinin video izlediğini bile kurmuş kafasındainsanın aklına nerden gelir ki böyle şeyler.Üstelik annem bana haklısın diyor o yüzden kafam karışık diyor.Daha annesinin ağzına bakan kız yuva kurmuş.Adam 30 yaşında nasıl çeksin ki

Bikaç konuya daha yazdım, kuzenimiz üç çocuğa rağmen karısını şu tavırlar yüzünden bıraktı,terketti. Ev aldı onlara çocuklarıyla rahat yaşasın diye her ay dünyanın parasını yolluyor, kadın öğretmen bi de, aklı başında sanarsın ama tam konu sahibi gibi çirkeflikte yarışırlar onunla, kadının adını duyunca panik atak geçiriyordu. Kadınlara küstüm diyor öyle bezdirdi yani adamı. O da çok aşık olarak evlenmişti

Neeeee

3 çocuk yapana kadar fark etmemiş mi kadının çirkef olduğunu

Konu sahibine çirkef dedi

konu sahibi nerde çirkeflik yapmış ki? benim gördüğüm hatalarını kabul eden, onlardan ders almaya niyetli toy bi genç kız var

konu sahibi nerde çirkeflik yapmış ki? benim gördüğüm hatalarını kabul eden, onlardan ders almaya niyetli toy bi genç kız var
Evet Bencede çirkef değil iyi kalpli ama deneyimsiz birine benziyor

Kaç gündür ayrisiniz ? Neden iletişim kurmadan biraz beklemiyorsunuz ?

Benim eşim de koç.Eğer bu arkadaş gibiysen eşin de sana aynı tepkileri veriyordur.Ben de yay burcuyum o yüzden eşimle aynı kafadayız

5 yıldan sonra artık dilini anlıyorum eşimin, iş büyümeden halledebiliyoruz çok şükür

Ben çirkef olduğumu düşünmüyorum ki? Eşim bile hiç öyle bir şey demedi.

Abla, annem mantıklı olmam için çabalıyor, annemin ağzına bakmak değil ki bu. Annemi arkadaş gibi görüyorum ben. Sadece tavsiye veriyor o kadar ve deneyimli olduğu için dikkat ediyorum. Ayrıca annem kova burcu ve adamı darladığımı o da söylüyor. Hala kafanda kuruyorsun dediğin ilk günlerdi. Şu an daha iyiyim, sağlıklı düşünüyorum. İkimiz için de iyisi olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…