- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Ya resmen moralimi düzelttiniz... Acaba yazar mı gerçekten? Ne kadar zaman sonra yazar sizce?
Her an haber veririm size ne kadar teşekkür etsem azSen şuandan olgun davranıyosun zaten o da bunun farkında o yüzden uzatıyor. Senin kendi kendine kalıp muhasebe yaptığının farkında. Aynı kafada devam etseydin yazmak için bu kadar beklemez adamı darlardın niye özlemiyosun diye.yazdığın mesaj bile ve sonrasında uzatmaman bile gelişme olduğunj gösteriyor. Bayramda yazacak en geç. Bize de haber ver bu kdr kadın merakta kaldık
Sende düzelecek bir potansiyel göremedim.Hala evde video izliyorsa diye kafanda kuruyorsun.Annenin sözüne de bakma.Bu konularda annene çekme olasılığın yüksek büyük ihtimalle annen de senin kafandadır.Sen evlendin artık hala annem öyle diyor annem böyle diyor diyorsun.Annen babanla sorun yaşadığında anneannen ne derse onu mu yapıyor ya da baban babaannene mi soruyor.Siz karı kocasınız sen yuva kurdun artık hala annem diyip duruyorsun.Valla yaşından mıdır diyeceğim ama annen de aynı kafada olduğu için yaşa da bağlayamıyorum.Hakkında hayırlısı bu gidişle zor.Sen kendine dert aramayı seven bir yapıdasın.Daha iyi çarpılamazdı sanırım yüzüme... Ben de artık böyle düşünüyorum. Ama annem tamamen sen suçlu değilsin diyor. Orada da kafam karışıyor. E bu adam şimdi böyle soğuk yazdı, ben daha ne kadar bekleyeceğim? Evimi özledim, kedilerimi özledim, buradan sıkıldım, belirsizlikten midem durmadan bulanıyor... Bu dediklerinizin farkına vardım ama o bunu nasıl bilecek de çağıracak beni?
Benim eşim de koç.Eğer bu arkadaş gibiysen eşin de sana aynı tepkileri veriyordur.Ben de yay burcuyum o yüzden eşimle aynı kafadayızGelip gidip okuyorum şu konuyu inşallah barışırsınız.
Ben de balığım seni çok iyi anlıyorum, eşim de koç...
Sen şımarıklık yapmıyorsundur, belki çocukça ama yine de içinden geldiği gibidir hareketlerin eminim buna ama erkekler net ve olgun davranış istiyorlar zamanla alışacaksın☹
Daha yorumlara yazmış evde eşinin video izlediğini bile kurmuş kafasındaAneksenamunnn bahsettiği şeyleri okuyunca bi nutkum tutuldu yani gaylik mevzusu, içki içmesi, gitarı oyunu herşeyine takmışsınız adamın ve ben bu kadar çiğ bi insanın öyle on günde filan değişebileceğini sanmıyorum. Bahsettiğim olgun olmama durumu ayrı gaylikten girip sertleşmeme problemi yaşatmak ayrı,eminim ne çirkefliklerin vardır senin bu kafadayken. Adam kaçmakta çokk haklı senden.
Daha yorumlara yazmış evde eşinin video izlediğini bile kurmuş kafasındainsanın aklına nerden gelir ki böyle şeyler.Üstelik annem bana haklısın diyor o yüzden kafam karışık diyor.Daha annesinin ağzına bakan kız yuva kurmuş.Adam 30 yaşında nasıl çeksin ki
NeeeeeCanım senin eski konularını okudum.Adama gay misin diye bile sormuşsun hatta öyle bir üzerine gitmişsin ki sertleşme problemi bile yaşamış.Sonra banyoya gidip rahatladı diye ağlamaya falan başlamışsın.Dahası içki içince soğumuşsun.E bu yazdığında da oyununa gitarına takmışsın belliYani güzelim bunlar senin anlattıkların daha anlatmadıkların vardır.Sen bu adamı herhalde koğuşta erin sandın.Parmağında oynatmaya çalıştın.Adam da bunaldı senden doğal olarak.Sen anneni dinle adamı daha fazla darlama biraz kafasını dinlesin.Güzel anılar biriktirebilseydin adama huzur verseydin zaten şimdiye kadar seni aramadan zor dururdu.Bu da sana ders olsun evlilik öyle senin sandığın gibi triplerle kontrol etmelerle yürümüyor.Karşılıklı özel alanlara saygı göstereceksin onun keyif aldığı şeylerden keyif alacaksın yorgunsa yaklaşmıyorsa adamı gay misin diye darlamayacaksın halden anlayacaksın güler yüzlü olcaksın ki adam sana yaklaşmak istesin mıknatıs gibi sana çekilsin..Ağlamayla triplerle adam seninle sırf surat asma huzurunu kaçırma diye ilgilenir.O gerçek bir ilgi olmaz.Adam tatilde içiyor keyfini kaçırıyorsun ben anlamadım sen nasıl bir kafa yaşıyorsun.Tatilde bile keyif yapamayan adam sensiz nasıl keyiflidir tahmin edersin
3 çocuk yapana kadar fark etmemiş mi kadının çirkef olduğunuBikaç konuya daha yazdım, kuzenimiz üç çocuğa rağmen karısını şu tavırlar yüzünden bıraktı,terketti. Ev aldı onlara çocuklarıyla rahat yaşasın diye her ay dünyanın parasını yolluyor, kadın öğretmen bi de, aklı başında sanarsın ama tam konu sahibi gibi çirkeflikte yarışırlar onunla, kadının adını duyunca panik atak geçiriyordu. Kadınlara küstüm diyor öyle bezdirdi yani adamı. O da çok aşık olarak evlenmişti
Bikaç konuya daha yazdım, kuzenimiz üç çocuğa rağmen karısını şu tavırlar yüzünden bıraktı,terketti. Ev aldı onlara çocuklarıyla rahat yaşasın diye her ay dünyanın parasını yolluyor, kadın öğretmen bi de, aklı başında sanarsın ama tam konu sahibi gibi çirkeflikte yarışırlar onunla, kadının adını duyunca panik atak geçiriyordu. Kadınlara küstüm diyor öyle bezdirdi yani adamı. O da çok aşık olarak evlenmişti
konu sahibi nerde çirkeflik yapmış ki? benim gördüğüm hatalarını kabul eden, onlardan ders almaya niyetli toy bi genç kız varBikaç konuya daha yazdım, kuzenimiz üç çocuğa rağmen karısını şu tavırlar yüzünden bıraktı,terketti. Ev aldı onlara çocuklarıyla rahat yaşasın diye her ay dünyanın parasını yolluyor, kadın öğretmen bi de, aklı başında sanarsın ama tam konu sahibi gibi çirkeflikte yarışırlar onunla, kadının adını duyunca panik atak geçiriyordu. Kadınlara küstüm diyor öyle bezdirdi yani adamı. O da çok aşık olarak evlenmişti
Evet Bencede çirkef değil iyi kalpli ama deneyimsiz birine benziyorkonu sahibi nerde çirkeflik yapmış ki? benim gördüğüm hatalarını kabul eden, onlardan ders almaya niyetli toy bi genç kız var
Kendimi salak gibi hissediyorum. Aptal gibi hissediyorum. Onun hiç umrunda değilim. Ama kusura bakmasın ben de böyle beklemek istemiyorum boş boş. Hayatımı bir düzene sokmak istiyorum. Mutlu olmak istiyorum, onunla veya onsuz. Artık bir karar versin. Şimdi ona bunları desem, ben sana ne zaman istersen gel demiştim, sen gelmedin der bir de üste çıkar. Kolaysa sinirlenmeyeyim ben de o zaman işte..
Benim eşim de koç.Eğer bu arkadaş gibiysen eşin de sana aynı tepkileri veriyordur.Ben de yay burcuyum o yüzden eşimle aynı kafadayız
Ben çirkef olduğumu düşünmüyorum ki? Eşim bile hiç öyle bir şey demedi.Bikaç konuya daha yazdım, kuzenimiz üç çocuğa rağmen karısını şu tavırlar yüzünden bıraktı,terketti. Ev aldı onlara çocuklarıyla rahat yaşasın diye her ay dünyanın parasını yolluyor, kadın öğretmen bi de, aklı başında sanarsın ama tam konu sahibi gibi çirkeflikte yarışırlar onunla, kadının adını duyunca panik atak geçiriyordu. Kadınlara küstüm diyor öyle bezdirdi yani adamı. O da çok aşık olarak evlenmişti
Abla, annem mantıklı olmam için çabalıyor, annemin ağzına bakmak değil ki bu. Annemi arkadaş gibi görüyorum ben. Sadece tavsiye veriyor o kadar ve deneyimli olduğu için dikkat ediyorum. Ayrıca annem kova burcu ve adamı darladığımı o da söylüyor. Hala kafanda kuruyorsun dediğin ilk günlerdi. Şu an daha iyiyim, sağlıklı düşünüyorum. İkimiz için de iyisi olsun istiyorum.Sende düzelecek bir potansiyel göremedim.Hala evde video izliyorsa diye kafanda kuruyorsun.Annenin sözüne de bakma.Bu konularda annene çekme olasılığın yüksek büyük ihtimalle annen de senin kafandadır.Sen evlendin artık hala annem öyle diyor annem böyle diyor diyorsun.Annen babanla sorun yaşadığında anneannen ne derse onu mu yapıyor ya da baban babaannene mi soruyor.Siz karı kocasınız sen yuva kurdun artık hala annem diyip duruyorsun.Valla yaşından mıdır diyeceğim ama annen de aynı kafada olduğu için yaşa da bağlayamıyorum.Hakkında hayırlısı bu gidişle zor.Sen kendine dert aramayı seven bir yapıdasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?