Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Sakinlesince arayacaktır. Eğer seviyorsanız eşinizin de sizi sevdiğini düşünüyorsanız kimsenin sözüne bakmayın yazın derdinizi çözün barışın
Zaten strateji yapmaktan çok yoruldum... Bazen öyle bi an geliyor ki arayıp özledim demek istiyorum ama onun özlememesinden korkuyorum.

Ablacım, eşim bunlar hakkında kızdığımı bilmiyor. Kendi düşüncelerim sadece. Gaylik konusunda ben zaten dalga geçerek söyledim, o da hiç takılmadı bile. Ve ben sorunları hiç bağırarak anlatmıyorum. Ağlıyorum. Mızmız, sulugöz diyebilirsiniz ama çirkef değilim çünkü cidden yapmıyorum çirkeflik.

konu sahibi nerde çirkeflik yapmış ki? benim gördüğüm hatalarını kabul eden, onlardan ders almaya niyetli toy bi genç kız var
Çok teşekkür ederim. Gerçekten eleştiriye açığım ama çirkeflik olduğunu ben de sanmıyorum. Bebek gibi ağlıyorum evet ama çemkiren biri değilim, yapımda yok. Ve gerçekten her insan gibi ben de hatalarımdan ders çıkarmak istiyorum.

Evet Bencede çirkef değil iyi kalpli ama deneyimsiz birine benziyor
Elbette deneyimsizim ama biraz daha evlilik sorumluluğunun farkına varabilirsem daha yapıcı deneyimlerim olur diye düşünüyorum. Geri dönülmez hatalar olmasındansa bazı şeylerin doğrusunu öğrenip uygulayabileceğim şekilde yaşamak istiyorum.

Size git diyen esinizmis, tartisma sebebiniz de kayinvalide de uzun sure kalmanizmis. Ben sizi hakli buldum. O yazmadan yazmayin ve aramayin. Daha evliligin ilk yilinda git duzelmeden gelme ne demek ya. Uzuldum durumunuza.
O aslında bardağı taşıran damla oldu. Tek konu o olsa ben onun ağzına öyle laf vermem git diye ya da gitsem de asla aramam. Ama biraz şey oldu, birikmişlerin patlaması...

Belki daha kafasını dinlememiştir diye çekiniyorum.
valla kim ne derse desin 30 yasindaki adam 11 gundur karisini aramiyorsa mesaj atmiyorsa kimse burda umut dolu komusmasin sende hic hayallere kapilma sen bayram onemli degil diyosun da bayramda insan sevdikleriyle ailesiyle olmak ister siz aile olamamissiniz ozmn hic kusura bakma her gecen gun adam rahatina dusecek evlilikden soguyacak emin ol

Türkiye'de yaşayan her bireyin bayram kutlama adeti olacak diye bir durum yok, öyle değil mi? Biz sevmiyoruz, gerek duymuyoruz. Normalde de ailelerimizi ziyaret ediyoruz bayramın bir özelliği yok. Yıldönümümüz değil ki adam bayramda eşimle olsaydım keşke diyecek... Ona göre et yiyeceği bir hafta sonu şu an bayram. Bunun aile olamamakla ilgisi yok. Ama diğer söylediklerinize katılıyorum. 11 gündür iletişim kurmaması tuhaf, rahatlığa alışması da muhtemel. Yapacak bir şey yok ne yazık ki.

bayrami et yemek olarak algiladiginizi bilseydim aile kavrami die kendimi en basindan beri yirtmazdim kolay gelsin

Valla o kuzen kafasını dinlemek istemiş gibi geldi bana çirkeflik falan hikaye
İnsanlar boşanırken düşündüğünün yarısını evlenirken düşünse bu kadar boşanma olmaz. Bence boşanmak kolaylaştırılmalı evlenmek zorlaştırılmalı. Ben 5 ayda evlendim 1 yılda boşandım. Boşanırken farkettim ki evliliğe dair hiçbirşey bilmiyormuşum ki ben 27 yaşında idim. Neyse ikincide düşünürüm inşallah .

Gözlemlediğim kadarıyla 2.evlilikler daha Mutlu oluyor.Evlenmenin zorlaştırılması gerektiğine katılıyorum.Bazı psikolojik testler yapılmalı bence

Neden eve gitmiyorsunuz ? O ev sizin de eviniz farkındaysanız. Ailenizin yanında sıkıldıysanız çıkıp gidin kimse size hesap soramaz. Hem konuşur belirsizlikleri kaldırırsınız ortadan adam size istediğin zaman gel demiş o yüzden gel demesini beklemeyin

Yani en sonunda bunu yapacağım zaten. Ailemle bayramın ilk gününü geçireceğim, sonra onlar beni eve bırakır ondan sonra da konuşuruz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…