Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Ya evet aslında tamam hemen olgun olamam belki ama şunu öğrendim çocukluğun da yeri zamanı sınırı var. Abartıp işi huzursuzluğa sürüklemeden içimdeki çocuğu yaşatabilirim . Buna da kimse karışamaz.

Evliligin 1 ve 2 yilina kadar sallantili gecmesi cok normal. Deli gibi severek evlniyorsunuz sonra ufacik eyler buyuye biliyor evlilikte, cunku ayni evin icindesiniz sevgikiyken kavga etmek daha kolaydir aslinda. Bu yuzden biraz şans verin birbirinize. Ufak bir ayri kalmaniz iyi olmus olabilir bence. Akliniz evde ve esinizde normal olarak bu cok guzel sizde birseyler bitmemis esinizdede bitmemistir. Bu yuzden de evliliginizi bitirmeyin

Yahu işi vardır öyle geç yazayım kafasında biri değil ki

Canım ben genele yorum yapıyorum. 8 dk. Sonra yazmış mavi tik yapmış vs. Geç bunları. Flört değil bu evlilik

Dua et bol bol hakkınızda hayırlısı olsun inşallah barışırsınız

8 dakika sonra geri yazmış ama olsun bende seni seviyorum demiş sonuçta boşanmak isteyen biri böyle demezdi bence
Insanlar elinde telefon ile gezmiyor ki. Elinde yapışık değil telefon siz eşiniz yâda sevgilinize 8 dakika geç yazdı diye trip mi atacaksınız? Ben bazen 1 saat sonra görebiliyorum eşimin mesajını yada o bazen saatler sonra görebiliyor . Darlamayin bu kadar.

Yahu işi vardır öyle geç yazayım kafasında biri değil ki
Son mesaj yerinde az ve öz olmuş cevabı da yeterli eşinizin. Bence devam edip bu evliliğe tekrar bir şans verecek eşiniz de. Naz ,çocukluk, şımarıklık elbet olur ama yeni evli olduğunuz için şuan birbirinizi tam tanimiyorsunuz zamanla herşey yoluna girer merak etmeyin.

Evet aşkımızın hatrına bir şans daha vermeliyiz bence de

Bence de, üzülmeyeyim diye seni seviyorum diyecek hali yok diye düşünüyorum... bakalım bugünden sonra o arayıp soracak mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…