- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Çok soğuk bi mesajlaşma değilmi?
Bilmiyorum biraz daha uzatabilirdi
Nasıl bir ilgi istiyordun?Yani ne yapmıyordu?Galba oyun oynamasına ve gitarına takıldın.Adamın keyif aldığı bir iki bir şey vardı ve sen onları söyleye söyleye başını yedin.Şimdi o da bir oh mu dedi?1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Canım senin eski konularını okudum.Adama gay misin diye bile sormuşsun hatta öyle bir üzerine gitmişsin ki sertleşme problemi bile yaşamış.Sonra banyoya gidip rahatladı diye ağlamaya falan başlamışsın.Dahası içki içince soğumuşsun.E bu yazdığında da oyununa gitarına takmışsın belli1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Bunlar hep diziler yüzünden oluyorBiraz çocuksu bir anlatımınız var, gitarı var oyunu var beni aramaz, yatağın boş tarafı solul gelmez falan
Eğer evlilik boyunca durmadan eskisi gibi romantizm bekliyorsanız, olmayınca tripler kavgalar ediyorsanız şımarıklık gibi gelebilir. Siz de bu evlilikte karşı tarafın hoşlanmadığı huylarınızdan rahatsızsanız bu sürede törpülemeye başlayın. Kendinizde yanlış gördüklerinizi düzeltmeye çalışın.
Evlilik full romantizm sürekli bir aşk böcekliği değildir. Beklentiniz buysa bir sakinleşin bence.
Kaybetmek istemiyorsanız hatalı yanlarınız varsa düzeltmeye bakın bu arada.
Evcilik oynuyorsun anladık o senin tercihin de kıza niye tavsiye ediyorsun saçma sapan şeyleri.Ne ilginç insanlar varEvlılıgın ılk ıkı yılı genelde kavgalar cok olur aynı evde yasamaya alısma surecı hayatın komple degısıyor ve herseyıne ortak olan bırısı kadınada zor ama erkek bunu daha gec kabullenıyor cunku onlar kadından daha ozgur oluyorlar. Mesela evde bıseyı dagıtsa annesı topluyor arkasını ama esı toplamıyor bırsey alınacak yada bısey odenecek olsa eskıden baba anne yapıyor ama evlenınce kendı yapmak zorunda(ve eskı harcamalarından kıskmak zorunda). Veya oyun dıyorsunuz mesela anne evınde sıkıntı yok ama evlnınce esı kozacak bnle zaman gecır dıye vs vs. Zamanla oturacak ve alısacak hepımız gectık bu yollardan bızde 1 sene kac kez bosanalım dedık 7 yıl oldu. Ve eskıden yaptıgı seylerı sımdı benım zorumla bıle yapmıyor (tartıstıgımı sebepler) artık aıle babası moduna gırdı.
Sıze ara verelım derken sızın onu cok sevdıgınızı ayrı kalmak ıstemedıgınızı bılıyordur ondan demıstır erkekler eslerının zaaflarını ıyı bılır ona gore hareket eder bıde gururları var tabı yok olmaz fılan demezler uzulse bellı etmezleer. Herneyse sıIn gıtmek ıstemedıgınızı bıldıgı ıcın oyle demıstırkı kavga etme sebebınız neyse onları bıdaha yapmasın dıye goz korkutmustur. Cunku gıtmıcegınızı ayrılmayacagınızı bılıyor. Bende mesela belırsızlıge gelemem kussek boyle bı kac gun ya barısacaz ya bosanacaz arasına tahammulum yok esımde bunu bıldıgı ıcın benı kırınca hep konusurkı kusmesın dıye cunku bılıyorkı kusmem ama tavır yapsa gıderım. Bence oturup konusun emınım buyuk bır sebep degıldır.
Ben ne yapıyorum bılıyormusun asırı ılgı gosterırım hep sevdıgı seylerı yaparımkı benımle mutlu olsun bır hafta bır ay boyle yapıyorum ne kadar ılgılı anlayıslısın bana cok guzel ayak uyduryorsun dıyor sonra kavga cıkarıyorum cıkıp gıdıyorum. Bakıyor cevresınde ben gıbı kımse yok kendıde tek sıkılıyor o ılgıyı alakayı ozluyor falan sonra bensız duramıyor. Boyle boyle kendıme bagımlı yaptım. Sımdı hıc kusmez benden ızınsız bısey yapmaz benı mutlu etmek ıcın ugrasır kı gıtmeyım dıye. Tavsııye ederım
En güzel yorum bu olmuş + 100000Canım senin eski konularını okudum.Adama gay misin diye bile sormuşsun hatta öyle bir üzerine gitmişsin ki sertleşme problemi bile yaşamış.Sonra banyoya gidip rahatladı diye ağlamaya falan başlamışsın.Dahası içki içince soğumuşsun.E bu yazdığında da oyununa gitarına takmışsın belliYani güzelim bunlar senin anlattıkların daha anlatmadıkların vardır.Sen bu adamı herhalde koğuşta erin sandın.Parmağında oynatmaya çalıştın.Adam da bunaldı senden doğal olarak.Sen anneni dinle adamı daha fazla darlama biraz kafasını dinlesin.Güzel anılar biriktirebilseydin adama huzur verseydin zaten şimdiye kadar seni aramadan zor dururdu.Bu da sana ders olsun evlilik öyle senin sandığın gibi triplerle kontrol etmelerle yürümüyor.Karşılıklı özel alanlara saygı göstereceksin onun keyif aldığı şeylerden keyif alacaksın yorgunsa yaklaşmıyorsa adamı gay misin diye darlamayacaksın halden anlayacaksın güler yüzlü olcaksın ki adam sana yaklaşmak istesin mıknatıs gibi sana çekilsin..Ağlamayla triplerle adam seninle sırf surat asma huzurunu kaçırma diye ilgilenir.O gerçek bir ilgi olmaz.Adam tatilde içiyor keyfini kaçırıyorsun ben anlamadım sen nasıl bir kafa yaşıyorsun.Tatilde bile keyif yapamayan adam sensiz nasıl keyiflidir tahmin edersin
Yok zaten kedimiz var 2 tane
Cok normal.
Ben de öyleyim.Biz geçici bir durum olduğunu biliyoruz da ondan bencebir şey daha diyeceğim bu evdeyim çalışmıyorum diyen hanımlardan bazıları neden illa kocalarına sarıyor. ben coronadan beri çalışmıyorum kocamla ilişkim daha da iyileşti resmen sohbetler, yemekler gırla. işten dolayı stresim olmadığı için eşime daha güleryüzlü ve sevecen olabiliyorum. bir de bu yönden bakın.
Ben de romantik değilimdir. Eşimle de canım cicim aşkımı virgül yerine kullanmayız.Aynen katılıyorum.
8 dk geç yazması değil mesele.
1 saat geç yazsaydi ama daha samimiyet dolu olsaydı.
Ben de seni seviyorum cevap olsun diye yazılmış gibi.
Değer veren insan- başlatan karşı taraf iki cümle ile uzatır. Bir özledim ilave eder ne bileyim.
Kendine iyi bak bana iyi dön falan der.
Bilmem ben mi çok şey bekliyorum.
Öyle çok romantik bir tip de değilimdir ama..
Daha iyi çarpılamazdı sanırım yüzüme... Ben de artık böyle düşünüyorum. Ama annem tamamen sen suçlu değilsin diyor. Orada da kafam karışıyor. E bu adam şimdi böyle soğuk yazdı, ben daha ne kadar bekleyeceğim? Evimi özledim, kedilerimi özledim, buradan sıkıldım, belirsizlikten midem durmadan bulanıyor... Bu dediklerinizin farkına vardım ama o bunu nasıl bilecek de çağıracak beni?Canım senin eski konularını okudum.Adama gay misin diye bile sormuşsun hatta öyle bir üzerine gitmişsin ki sertleşme problemi bile yaşamış.Sonra banyoya gidip rahatladı diye ağlamaya falan başlamışsın.Dahası içki içince soğumuşsun.E bu yazdığında da oyununa gitarına takmışsın belliYani güzelim bunlar senin anlattıkların daha anlatmadıkların vardır.Sen bu adamı herhalde koğuşta erin sandın.Parmağında oynatmaya çalıştın.Adam da bunaldı senden doğal olarak.Sen anneni dinle adamı daha fazla darlama biraz kafasını dinlesin.Güzel anılar biriktirebilseydin adama huzur verseydin zaten şimdiye kadar seni aramadan zor dururdu.Bu da sana ders olsun evlilik öyle senin sandığın gibi triplerle kontrol etmelerle yürümüyor.Karşılıklı özel alanlara saygı göstereceksin onun keyif aldığı şeylerden keyif alacaksın yorgunsa yaklaşmıyorsa adamı gay misin diye darlamayacaksın halden anlayacaksın güler yüzlü olcaksın ki adam sana yaklaşmak istesin mıknatıs gibi sana çekilsin..Ağlamayla triplerle adam seninle sırf surat asma huzurunu kaçırma diye ilgilenir.O gerçek bir ilgi olmaz.Adam tatilde içiyor keyfini kaçırıyorsun ben anlamadım sen nasıl bir kafa yaşıyorsun.Tatilde bile keyif yapamayan adam sensiz nasıl keyiflidir tahmin edersin
Belki de özlemedi..Aynen katılıyorum.
8 dk geç yazması değil mesele.
1 saat geç yazsaydi ama daha samimiyet dolu olsaydı.
Ben de seni seviyorum cevap olsun diye yazılmış gibi.
Değer veren insan- başlatan karşı taraf iki cümle ile uzatır. Bir özledim ilave eder ne bileyim.
Kendine iyi bak bana iyi dön falan der.
Bilmem ben mi çok şey bekliyorum.
Öyle çok romantik bir tip de değilimdir ama..
Evet siz böyle deyince fark ettim ben de. Boşa mı yazdım şimdi yani? O kadar mutsuzum ki...sizi üzmek istemiyorum ama gerçekten özlemış ve inadından sizin adım atmanızı bekleyen bir adam mesajlaşmayı burda bırakmazdı ....seviyorum ama yürümüyor demesini de bir ihtimal dahilinde tutun derim
Kendimi salak gibi hissediyorum. Aptal gibi hissediyorum. Onun hiç umrunda değilim. Ama kusura bakmasın ben de böyle beklemek istemiyorum boş boş. Hayatımı bir düzene sokmak istiyorum. Mutlu olmak istiyorum, onunla veya onsuz. Artık bir karar versin. Şimdi ona bunları desem, ben sana ne zaman istersen gel demiştim, sen gelmedin der bir de üste çıkar. Kolaysa sinirlenmeyeyim ben de o zaman işte..
Ya resmen moralimi düzelttiniz... Acaba yazar mı gerçekten? Ne kadar zaman sonra yazar sizce?Kendi kendini gaza veriyosun.adam seni seviyorum demiş boşanacak adam bunu demez. Belli ki önceki yaptıklarından dolayı temkinli. Yani biraz ayrı kalalım ama tamamen düzelsin kafasında.çünkü hemen barışsa bence siz kendinizi bu kadar tartmayacaktınız eşinize hak vermeyecektinix belki de kendinizi daha da haklı görecektiniz ve yine aynı şeyler olacaktı. Bence eşinizin bir daha aynı şeylerin olmasına tahammülü kalmamış. Şimdi bekleyin lütfen yazmayın o yazacak görürsünüz.
Ya resmen moralimi düzelttiniz... Acaba yazar mı gerçekten? Ne kadar zaman sonra yazar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?