Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Ben sizin konularınızı biliyorum, siz mesela biraz takıntılı birisiniz. İçki konusunda da ondan soğudum demiştiniz.
Bu tarz seyler erkeklerden ufak ufak birikiyor sonra mantık devreye giriyor, soğuyorlar

Keske dün ki mesajda sevgilim nasılsın diye yazmasaydınız.
Bir bahane ile yazmak daha iyi olurdu bu tarz durumlarda

Çok soğuk bi mesajlaşma değilmi?
Bilmiyorum biraz daha uzatabilirdi

Aynen katılıyorum.
8 dk geç yazması değil mesele.
1 saat geç yazsaydi ama daha samimiyet dolu olsaydı.
Ben de seni seviyorum cevap olsun diye yazılmış gibi.
Değer veren insan- başlatan karşı taraf iki cümle ile uzatır. Bir özledim ilave eder ne bileyim.
Kendine iyi bak bana iyi dön falan der.
Bilmem ben mi çok şey bekliyorum.
Öyle çok romantik bir tip de değilimdir ama..

Nasıl bir ilgi istiyordun?Yani ne yapmıyordu?Galba oyun oynamasına ve gitarına takıldın.Adamın keyif aldığı bir iki bir şey vardı ve sen onları söyleye söyleye başını yedin.Şimdi o da bir oh mu dedi?

Canım senin eski konularını okudum.Adama gay misin diye bile sormuşsun hatta öyle bir üzerine gitmişsin ki sertleşme problemi bile yaşamış.Sonra banyoya gidip rahatladı diye ağlamaya falan başlamışsın.Dahası içki içince soğumuşsun.E bu yazdığında da oyununa gitarına takmışsın belliYani güzelim bunlar senin anlattıkların daha anlatmadıkların vardır.Sen bu adamı herhalde koğuşta erin sandın.Parmağında oynatmaya çalıştın.Adam da bunaldı senden doğal olarak.Sen anneni dinle adamı daha fazla darlama biraz kafasını dinlesin.Güzel anılar biriktirebilseydin adama huzur verseydin zaten şimdiye kadar seni aramadan zor dururdu.Bu da sana ders olsun evlilik öyle senin sandığın gibi triplerle kontrol etmelerle yürümüyor.Karşılıklı özel alanlara saygı göstereceksin onun keyif aldığı şeylerden keyif alacaksın yorgunsa yaklaşmıyorsa adamı gay misin diye darlamayacaksın halden anlayacaksın güler yüzlü olcaksın ki adam sana yaklaşmak istesin mıknatıs gibi sana çekilsin..Ağlamayla triplerle adam seninle sırf surat asma huzurunu kaçırma diye ilgilenir.O gerçek bir ilgi olmaz.Adam tatilde içiyor keyfini kaçırıyorsun ben anlamadım sen nasıl bir kafa yaşıyorsun.Tatilde bile keyif yapamayan adam sensiz nasıl keyiflidir tahmin edersin

Bunlar hep diziler yüzünden oluyor

Evcilik oynuyorsun anladık o senin tercihin de kıza niye tavsiye ediyorsun saçma sapan şeyleri.Ne ilginç insanlar var

En güzel yorum bu olmuş + 100000

Ben de öyleyim.Biz geçici bir durum olduğunu biliyoruz da ondan bence

Ben de romantik değilimdir. Eşimle de canım cicim aşkımı virgül yerine kullanmayız.
Ama uzun zaman diyalog kurmamak normal değil. Yani evli bir çiftin ayrılmadığı halde günde bir kez dahi konuşamaması tuhaf. Hadi oldu diyelim sevgilim denilen bir mesaja hiç bir hitap olmadan yazmaması çok ilginç. Hitap etmediği gibi merak edip kadını sormuyor da. Seni seviyorum demesi de çok lafta kalmış yani.

Daha iyi çarpılamazdı sanırım yüzüme... Ben de artık böyle düşünüyorum. Ama annem tamamen sen suçlu değilsin diyor. Orada da kafam karışıyor. E bu adam şimdi böyle soğuk yazdı, ben daha ne kadar bekleyeceğim? Evimi özledim, kedilerimi özledim, buradan sıkıldım, belirsizlikten midem durmadan bulanıyor... Bu dediklerinizin farkına vardım ama o bunu nasıl bilecek de çağıracak beni?

Belki de özlemedi..

sizi üzmek istemiyorum ama gerçekten özlemış ve inadından sizin adım atmanızı bekleyen bir adam mesajlaşmayı burda bırakmazdı ....seviyorum ama yürümüyor demesini de bir ihtimal dahilinde tutun derim
Evet siz böyle deyince fark ettim ben de. Boşa mı yazdım şimdi yani? O kadar mutsuzum ki...

Kendimi salak gibi hissediyorum. Aptal gibi hissediyorum. Onun hiç umrunda değilim. Ama kusura bakmasın ben de böyle beklemek istemiyorum boş boş. Hayatımı bir düzene sokmak istiyorum. Mutlu olmak istiyorum, onunla veya onsuz. Artık bir karar versin. Şimdi ona bunları desem, ben sana ne zaman istersen gel demiştim, sen gelmedin der bir de üste çıkar. Kolaysa sinirlenmeyeyim ben de o zaman işte..

Kendi kendini gaza veriyosun.adam seni seviyorum demiş boşanacak adam bunu demez. Belli ki önceki yaptıklarından dolayı temkinli. Yani biraz ayrı kalalım ama tamamen düzelsin kafasında.çünkü hemen barışsa bence siz kendinizi bu kadar tartmayacaktınız eşinize hak vermeyecektinix belki de kendinizi daha da haklı görecektiniz ve yine aynı şeyler olacaktı. Bence eşinizin bir daha aynı şeylerin olmasına tahammülü kalmamış. Şimdi bekleyin lütfen yazmayın o yazacak görürsünüz.

Ya resmen moralimi düzelttiniz... Acaba yazar mı gerçekten? Ne kadar zaman sonra yazar sizce?

Ya resmen moralimi düzelttiniz... Acaba yazar mı gerçekten? Ne kadar zaman sonra yazar sizce?

Sen şuandan olgun davranıyosun zaten o da bunun farkında o yüzden uzatıyor. Senin kendi kendine kalıp muhasebe yaptığının farkında. Aynı kafada devam etseydin yazmak için bu kadar beklemez adamı darlardın niye özlemiyosun diye.yazdığın mesaj bile ve sonrasında uzatmaman bile gelişme olduğunj gösteriyor. Bayramda yazacak en geç. Bize de haber ver bu kdr kadın merakta kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…