- 18 Haziran 2020
- 169
- 58
- 13
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Aslında şöyle oldu aileme pek öyle bir nazlanma yapamadığım için eşim ve ilk zamanlarda prensesmişim gibi davrandığı için ona biraz fazla naz yapmış olabilirimAileniz tarafından çok mu nazlandınız? Her kaprisiniz çekildi mi? bu yüzden de eşinize de aynı böyle davrandınız? Nazımı çeker mi sandınız? Anlattıklarınızdan böyle bir profil çıkardım. Sanırım iç muhasebe yapmışsınız ama bunları da bir değerlendirin derim.
Yani siz bilirsiniz tabi ama bayramda bayram mesajı atarak mı iletişime geçeceksiniz ilk.Işte bayrama kadar beklesem mi diyorum belki yazar Eğer bayramda da yazmazsa ben o zaman konuşabilirim annesini arayacağım çünkü mecburen Belki o da olur annesinde
Ayıp etmıs bır kez bile aramadıysa.Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Elle tutulur bir sorun yoksa halledilir. Biraz uzak kalın sizde aramayın anneniz doğru söylemiş. Bence bir ilişki uzmanına gidin faydası olacağını düşünüyorum. Bu şekilde devam ederse birbirinizi çok yıpratırsınız ve geri dönülemez yaralar açarsınız. Uzak kalıp geri döndüğünüzde de aynı şekilde devam edecektir. Ama sorunun ne olduğunu bilip bunu çözerseniz daha iyi olur. Eşinize bir uzmandan destek almayı teklif edin1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Ah ah anlıyorum sizi... siz de tercübesizsiniz. "Hep prensesi nazlayan prens" masalına inanmışsınız karşı tarafın psikolojisini düşünmemişsiniz. İnsan bazen böyle kıra döke öğreniyor. Hepimizde oluyor bu malesef! Zararın neresinden dönsen kar hayatın için.Aslında şöyle oldu aileme pek öyle bir nazlanma yapamadığım için eşim ve ilk zamanlarda prensesmişim gibi davrandığı için ona biraz fazla naz yapmış olabilirim
Hayır konuşmayız diye açıkça söylemiş.Ya kusura bakmayın ama eşiniz duygusuz biriŞöyle ki, gitmeden önce dedim ki hiç mi konuşmayacağız, yazmayacağız günaydın ya da iyi geceler gibi hayır konuşmayız dedi. özlemeyecek misin dedim görücez dedi. Eğer Babanlar sorarsa niye gelmediğimi bir işim olduğunu söylersin tamam mı dedi yani Kafasında bitirmeyi düşünseydi Direkt söyle anlat Her şeyi derdi diye düşünüyorum Hatta ben babama yansıtmak istemiyorum dedim babam gelmişti beni almaya onun yanında öptü mesela Görüşürüz aşkım falan dedi
Kutlamak gibi değil de hani bahanesi olmuş olsun gibi dedim ama bilemiyorum kafam karışık ..Yani siz bilirsiniz tabi ama bayramda bayram mesajı atarak mı iletişime geçeceksiniz ilk.
Bayram kutlayarak yani...
Bilemedim
İşte onun da canına tak ettirdim galiba kızamıyorumAyıp etmıs bır kez bile aramadıysa.
Anneni dinle ve arama evet.
İlişki uzmanına gitmez muhtemelen çünkü o bu sorunu benim çözebileceğime inanıyorElle tutulur bir sorun yoksa halledilir. Biraz uzak kalın sizde aramayın anneniz doğru söylemiş. Bence bir ilişki uzmanına gidin faydası olacağını düşünüyorum. Bu şekilde devam ederse birbirinizi çok yıpratırsınız ve geri dönülemez yaralar açarsınız. Uzak kalıp geri döndüğünüzde de aynı şekilde devam edecektir. Ama sorunun ne olduğunu bilip bunu çözerseniz daha iyi olur. Eşinize bir uzmandan destek almayı teklif edin
Evet ilk zamanlar tam bir prensti... benim için neler neler yaptı bilseniz... hiçbir şeyime ses etmedi, ne istersem yaptı ben de masraf sevmeyen biriyim ama manevi isteklerimi hep hoş görürdü reglken oturup karnıma masaj yapardı mesela. Ha ben de onunla çok ilgiliyim hala öyle ama işte durduk yere kavga çıkarmaya başladım her şeyi gereksiz yanlış anlamaya falan... biraz büyümem lazımAh ah anlıyorum sizi... siz de tercübesizsiniz. "Hep prensesi nazlayan prens" masalına inanmışsınız karşı tarafın psikolojisini düşünmemişsiniz. İnsan bazen böyle kıra döke öğreniyor. Hepimizde oluyor bu malesef! Zararın neresinden dönsen kar hayatın için.
Bilmiyorum... Giderken sertti zor vedalaştım. Ne zaman kendini düzeltirsin o zaman gel dedi.
Kova burcu :) duygusuz değil aslında çok duygusal sadece mutlu anlarımızda. O böyle kavgalarda üzülmemeyi ve karşıdakinin de üzülmemesini ister. Yani hayat kısa niye küçük dertlerden üzülelim diye düşünür ve rahat umursama yapılıdır. Ayrıca 4 aydır işe gitmiyordu 7/24 birlikteydik ve sürekli kavga ediyorduk 1 haftadır yazmamasını ona yorabiliriz bilmiyorumHayır konuşmayız diye açıkça söylemiş.Ya kusura bakmayın ama eşiniz duygusuz biri
Çocuk en az 5 sene hiç düşünmüyoruz. Belki de hiç. Ama gerçekten bu kadar duygusallıkla onu bunalttım.tabii ki ayrintiları bilmeden yorum yapıyorum ama siz ayrılikta bile, yastığa sarılsin ağlasın, biblolara bakıp iç çeksin,banyodaki havlunun püskülünden dertlensin...şöyle yapsın böyle yapsin diyerek gıyabınizda bile bu kadar ilgi talep ediyorsanız beraber yaşarken bunaltmıs olmaniz kaçınılmaz...eşiniz efendi adammış
zira burda ne odunlar görüyoruz, güzelce kafa dinleyelim demiş ama kendimden biliyorum bu efendi insan tipi çok sabreder, bitirince de tam bitirir...çocuk yapmamanızi ve seviyorsanız evlilik danışmanı teklif etmenizi öneririm, o da seviyorsa kabul edecektir
Kullanıcı adınız ve fotoğraf çok iyi, çok severim o diziyi :)Üzülmeyin geçer gider emin olun ilişkilerde böyle çıkmazlar zaman zaman olur . Bir zaman gelecek çok kötü kavga edeceksiniz , bir zaman gelecek bazı şeyler iyice darlanacak ama mühim olan sabırdır .
Sabır ve şükür hayatı devam ettirmenin 2 altın kuralıdır. Kötününde kötüsü var şu zamanda tatlı canınızı sıkmayın kendinize odaklanın herşey olacağına varır daha 1 hafta olmuş zaten yazacak arayacak emin olun çok peşin hüküm vermişsiniz
Anlıyorum kaybetmekten korkuyorsunuz ama her ilişkide birşeylerin olma olasılığı hep vardır bunu göze alarak bir yola girmeliyiz yoksa daha çok üzülüp yıpranırsınız sakin olun geçer emin olun herşey geçti buda geçer
Aslında gerçekten suçlu benimoooooo ültimatom, bayılırım ikili ilişkilerde rest çekmeye....bu lafın ve tavrın üzerine dönerseniz tamamen suçlu olduğunuzu kabul etmiş olursunuz, dönmezseniz iş büyür aileler devreye girer...niye baştan bu duruma düşürdünüz ki kendinizi? gencecik kızsın çocuk yapmadan sal ipini gitsin, sonrakinde dikkat edersin hareketlerine
Sen onda hata görüyor musun peki? Direkt seninle ilgili bir durumsa sen yalnız gidersin ama uzman eşini de görmek ister. Bence bu konuda ikna etmekten başka şansın yok. Diğer türlü sen hatayı tek başına yüklenirsen alttan alan susan taraf sen olursun ve yıpranırsınİlişki uzmanına gitmez muhtemelen çünkü o bu sorunu benim çözebileceğime inanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?