Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Aslında şöyle oldu aileme pek öyle bir nazlanma yapamadığım için eşim ve ilk zamanlarda prensesmişim gibi davrandığı için ona biraz fazla naz yapmış olabilirim

Işte bayrama kadar beklesem mi diyorum belki yazar Eğer bayramda da yazmazsa ben o zaman konuşabilirim annesini arayacağım çünkü mecburen Belki o da olur annesinde
Yani siz bilirsiniz tabi ama bayramda bayram mesajı atarak mı iletişime geçeceksiniz ilk.
Bayram kutlayarak yani...
Bilemedim

Ayıp etmıs bır kez bile aramadıysa.
Anneni dinle ve arama evet.

Elle tutulur bir sorun yoksa halledilir. Biraz uzak kalın sizde aramayın anneniz doğru söylemiş. Bence bir ilişki uzmanına gidin faydası olacağını düşünüyorum. Bu şekilde devam ederse birbirinizi çok yıpratırsınız ve geri dönülemez yaralar açarsınız. Uzak kalıp geri döndüğünüzde de aynı şekilde devam edecektir. Ama sorunun ne olduğunu bilip bunu çözerseniz daha iyi olur. Eşinize bir uzmandan destek almayı teklif edin

Aslında şöyle oldu aileme pek öyle bir nazlanma yapamadığım için eşim ve ilk zamanlarda prensesmişim gibi davrandığı için ona biraz fazla naz yapmış olabilirim
Ah ah anlıyorum sizi... siz de tercübesizsiniz. "Hep prensesi nazlayan prens" masalına inanmışsınız karşı tarafın psikolojisini düşünmemişsiniz. İnsan bazen böyle kıra döke öğreniyor. Hepimizde oluyor bu malesef! Zararın neresinden dönsen kar hayatın için.

Hayır konuşmayız diye açıkça söylemiş.Ya kusura bakmayın ama eşiniz duygusuz biri

tabii ki ayrintiları bilmeden yorum yapıyorum ama siz ayrılikta bile, yastığa sarılsin ağlasın, biblolara bakıp iç çeksin,banyodaki havlunun püskülünden dertlensin...şöyle yapsın böyle yapsin diyerek gıyabınizda bile bu kadar ilgi talep ediyorsanız beraber yaşarken bunaltmıs olmaniz kaçınılmaz...eşiniz efendi adammış
zira burda ne odunlar görüyoruz, güzelce kafa dinleyelim demiş ama kendimden biliyorum bu efendi insan tipi çok sabreder, bitirince de tam bitirir...çocuk yapmamanızi ve seviyorsanız evlilik danışmanı teklif etmenizi öneririm, o da seviyorsa kabul edecektir

Üzülmeyin geçer gider emin olun ilişkilerde böyle çıkmazlar zaman zaman olur . Bir zaman gelecek çok kötü kavga edeceksiniz , bir zaman gelecek bazı şeyler iyice darlanacak ama mühim olan sabırdır .

Sabır ve şükür hayatı devam ettirmenin 2 altın kuralıdır. Kötününde kötüsü var şu zamanda tatlı canınızı sıkmayın kendinize odaklanın herşey olacağına varır daha 1 hafta olmuş zaten yazacak arayacak emin olun çok peşin hüküm vermişsiniz

Anlıyorum kaybetmekten korkuyorsunuz ama her ilişkide birşeylerin olma olasılığı hep vardır bunu göze alarak bir yola girmeliyiz yoksa daha çok üzülüp yıpranırsınız sakin olun geçer emin olun herşey geçti buda geçer

İlişki uzmanına gitmez muhtemelen çünkü o bu sorunu benim çözebileceğime inanıyor

Evet ilk zamanlar tam bir prensti... benim için neler neler yaptı bilseniz... hiçbir şeyime ses etmedi, ne istersem yaptı ben de masraf sevmeyen biriyim ama manevi isteklerimi hep hoş görürdü reglken oturup karnıma masaj yapardı mesela. Ha ben de onunla çok ilgiliyim hala öyle ama işte durduk yere kavga çıkarmaya başladım her şeyi gereksiz yanlış anlamaya falan... biraz büyümem lazım

Bilmiyorum... Giderken sertti zor vedalaştım. Ne zaman kendini düzeltirsin o zaman gel dedi.

oooooo ültimatom, bayılırım ikili ilişkilerde rest çekmeye....bu lafın ve tavrın üzerine dönerseniz tamamen suçlu olduğunuzu kabul etmiş olursunuz, dönmezseniz iş büyür aileler devreye girer...niye baştan bu duruma düşürdünüz ki kendinizi? gencecik kızsın çocuk yapmadan sal ipini gitsin, sonrakinde dikkat edersin hareketlerine

Hayır konuşmayız diye açıkça söylemiş.Ya kusura bakmayın ama eşiniz duygusuz biri
Kova burcu :) duygusuz değil aslında çok duygusal sadece mutlu anlarımızda. O böyle kavgalarda üzülmemeyi ve karşıdakinin de üzülmemesini ister. Yani hayat kısa niye küçük dertlerden üzülelim diye düşünür ve rahat umursama yapılıdır. Ayrıca 4 aydır işe gitmiyordu 7/24 birlikteydik ve sürekli kavga ediyorduk 1 haftadır yazmamasını ona yorabiliriz bilmiyorum

Çocuk en az 5 sene hiç düşünmüyoruz. Belki de hiç. Ama gerçekten bu kadar duygusallıkla onu bunalttım.

Kullanıcı adınız ve fotoğraf çok iyi, çok severim o diziyi :)

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Şu an zaten biraz kafamı toparladım. Olaylara daha yapıcı yönden baktım. Kendime söz verdim eşimle evimizde huzurlu olmak için ne gerekiyorsa yapacağıma. O hiç kavga çıkarmadı yemin ederim hep ben yaptım.

Aslında gerçekten suçlu benim niye düşürdüm ben de bilmiyorum hata ettim şımardıkça şımardım o da biraz yüz verdi sanırım bu konuda bana, hep hoşgördü... o özledim demeden dönmek istemiyorum ama bir nabız yoklamak da istiyorum çok geçmeden

İlişki uzmanına gitmez muhtemelen çünkü o bu sorunu benim çözebileceğime inanıyor
Sen onda hata görüyor musun peki? Direkt seninle ilgili bir durumsa sen yalnız gidersin ama uzman eşini de görmek ister. Bence bu konuda ikna etmekten başka şansın yok. Diğer türlü sen hatayı tek başına yüklenirsen alttan alan susan taraf sen olursun ve yıpranırsın

Ya canısı belliki seviyon mesaj at gitsin hemen de aşkım gel barışalım da yazmıcan tabiki ama enazından iki medeni insan gibi konuşabilirsiniz ☻ Bence eşiniz sizi çok seviyor ve sizden sadece birazcık törpülenme bekliyor çok açık. 4ay eve tıkılmışsınız belliki bunalmışsınız o da bunu anlamış ananızın evine yollamış tipik koca hareketi Hala mesaj atmamasını da sizden yana çekinceleri olmasına bağlıyorum sizin de dediğini gibi fazla prenses gibi davrandıysanız ilk mesajı atarsam daha da şımarır diye düşünüyordur. Zaten yazdıklarınıza göre siz de kendinizi hatalı görüyorsunuz yanlış anlamayın burda bile ilk onun özledim diye mesaj atmasını bekliyosunuz. Bu seferlik siz fedakarlık yapın o çok yapmış öyle yazmışsınız. Bi şans verin. Sadece bi nasılsın napiyosun bile yazsanız olur maksat şu ilk mesaj atılsın gerisini o getirir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…