Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Ya yazarken o an ağlıyodum biraz fazla dram filmine bağlamış olabilirim
Hissederek yazmanız daha güzel olmuş umarım her ikiniz de hatalarınızı konuşarak çözersiniz. Evlilik kolay kurulmuyor neticede yine de bitirme kararı alırsanız evlilik terapisini de deneyin baktınız o da olmadı o zaman olması gerekeni yaparsınız inşallah gerek kalmaz

Bilmiyorum... Giderken sertti zor vedalaştım. Ne zaman kendini düzeltirsin o zaman gel dedi.

Yani onu çözer gibi olduk ama başka şeylerden kavga ettikçe yine aramız açıldı. Şimdi ben yokken video izler mi acaba?

Bilmiyorum... Giderken sertti zor vedalaştım. Ne zaman kendini düzeltirsin o zaman gel dedi.
Kendini düzeltirsinden kastı ne ? Nasıl bir ilişki bekliyor ? Sizin Nasıl bir eş olmanızı istiyor ? Bunları söyledi mi ?

Zamanla düzene oturur dicem ama biz de eşimle bazen fena kavga ederiz. Ama birbirimize ne senle ne de sensiz diyoruz. Boşanmak mı defalarca kez konuştum. Ama sonuç ben seni sen de beni seviyorsun oldu. Biraz yıpranıyor insan ama ne biliyim seviyoruz birbirimizi katlanıyoruz sanırım

Evliliği yürütmesi zor. Ondan değişip istediğin biri gibi olmasını bekleme sen kendinden mesulsun kendini değiştir o da değişecektir. Başkalarına karşı nasıl naziksen eşine karşı da nazik ol

Evlenirken düşünmeniz gereken şeyleri şimdi düşünüyorsunuz. Bence siz yaşınızın gereklerini yaşıyorsunuz. Ama yaşınız evliliğe uygun olmadığı için davranışlarınız da evlilik içinde zorluklara sebep oluyor. Ancak eşiniz bunu öngörmeliydi ki kendisi 30 yaşında . Onun yaptığı oyun bozanlık. Daha 5 6 sene böyle gidecek davranışlarınız. Ya da içinizdeki genç kızı erken yaşta öldüreceksiniz.

Kesinlikle katılıyorum bence insanlar 25 yaşından önce evlilik düşünmemeli.Ergenliğin 25 yaşına kadar sürdüğünü söyleyen psikiyatristler var.Bence haklılar

Kendini düzeltirsinden kastı ne ? Nasıl bir ilişki bekliyor ? Sizin Nasıl bir eş olmanızı istiyor ? Bunları söyledi mi ?
İşte şımarık olmamam lazım, her şeyi yanlış anlamamam lazım, sorun çıkarmamam lazım... Kısacası evdeki huzuru bozmamam lazım. Ben psikiyatriste gittim böyle olduğum için. Doktor bana bitkisel şurup yazdı. Ama hiçbir işe yaramıyor resmen. Eşimin gözünde bir hiçim şu anda. Bu aklıma geldikçe ben de ondan soğumak istiyorum. Ama onu bu hale getiren de benim. Yine de o da çok değişti bu kadar sert olmasını hak ettim mi bilmiyorum. Of çok karışığım gerçekten. Ben de artık o da bana kızmasın, kendi hatalarını görsün, ilgisizliğini düzeltsin istiyorum eğer ben kendimi düzeltirsem. En merak ettiğim şey biz bunca olan şeyden sonra nasıl eskisi gibi sevebiliriz birbirimizi ki?

Eşinizin de hatalarını kabullenmesi gerek.Bence bir terapiste gidin

eşindeki tek hata karşısındaki insanın olgunlaşmasını beklemeden evlenmek.
canlılık iyidir, gençlik iyidir ama şımarıklık beter ya.
15 yaşında çocuk gibi ilgi istiyorum ilgi ilgi ilgi derse napıcak adam.
eeeh yeter be der sonunda.
ama bu olgunlaşman için fırsat.

Çok doğru söylediniz. Acaba nedeni ne ilk yılların öyle geçmesine sebep ? İnsan psikolojisi de değişik bir şey. deli divane severek evlendim gerçekten ilk yıl boğacak gibiydim:)) şimdi 4 bitti iyiyiz

Çok doğru söylediniz. Acaba nedeni ne ilk yılların öyle geçmesine sebep ? İnsan psikolojisi de değişik bir şey. deli divane severek evlendim gerçekten ilk yıl boğacak gibiydim:)) şimdi 4 bitti iyiyiz
Ben evliliğimin ilk yılını hatırlamıyorum bile bir kaç tartışma vs haricinde o kadar güzeldi ki. Bir de cinsel olarak çok aktif olunan bir dönem olduğu için herşeyi sevişerek çözüyorduk. Ben şaşırdım insanların ilk yıl zorlanmasına.

Ben vajinismustum herhalde ondan ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…