- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Niyetin etkilemek ki yoksa seni anlamasını hatalarını anlamasını sağlamak mı?O doldurur o boşluğu... 30 yaşına kadar evlenmemiş hep playstationu gitarıylaydı gayet mutlu mesut yaşar. Mektup olayı çok güzel ama eşimi etkiler mi hiç sanmıyorum...
Hissederek yazmanız daha güzel olmuş umarım her ikiniz de hatalarınızı konuşarak çözersiniz. Evlilik kolay kurulmuyor neticede yine de bitirme kararı alırsanız evlilik terapisini de deneyin baktınız o da olmadı o zaman olması gerekeni yaparsınız inşallah gerek kalmazYa yazarken o an ağlıyodum biraz fazla dram filmine bağlamış olabilirim
Herkese açık yazamamSen böyle yazınca cok merak ettim
Bilmiyorum... Giderken sertti zor vedalaştım. Ne zaman kendini düzeltirsin o zaman gel dedi.Kız özler o merak etme ama sen gene de beklentini minimumda tut sonuçta her erkek az biraz odundur.
Bilmiyorum... Giderken sertti zor vedalaştım. Ne zaman kendini düzeltirsin o zaman gel dedi.Hissederek yazmanız daha güzel olmuş umarım her ikiniz de hatalarınızı konuşarak çözersiniz. Evlilik kolay kurulmuyor neticede yine de bitirme kararı alırsanız evlilik terapisini de deneyin baktınız o da olmadı o zaman olması gerekeni yaparsınız inşallah gerek kalmaz
Yani onu çözer gibi olduk ama başka şeylerden kavga ettikçe yine aramız açıldı. Şimdi ben yokken video izler mi acaba?Eski konunuzu hatırlıyorum.Eşinizin ilk aylarda ki cinsel isteğini kaybettiğinden yakınmıştınız.Evliliğinizde ki tek sorunun bu olduğundan bahsediyordunuz bu problemi çözebildiğiniz halde mi bu noktaya geldiniz ?
Bilemiyorum video izlemesi önemli başka bir durum olmasındaYani onu çözer gibi olduk ama başka şeylerden kavga ettikçe yine aramız açıldı. Şimdi ben yokken video izler mi acaba?
Kendini düzeltirsinden kastı ne ? Nasıl bir ilişki bekliyor ? Sizin Nasıl bir eş olmanızı istiyor ? Bunları söyledi mi ?Bilmiyorum... Giderken sertti zor vedalaştım. Ne zaman kendini düzeltirsin o zaman gel dedi.
Zamanla düzene oturur dicem ama biz de eşimle bazen fena kavga ederiz. Ama birbirimize ne senle ne de sensiz diyoruz. Boşanmak mı defalarca kez konuştum. Ama sonuç ben seni sen de beni seviyorsun oldu. Biraz yıpranıyor insan ama ne biliyim seviyoruz birbirimizi katlanıyoruz sanırım1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konube diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Kesinlikle katılıyorum bence insanlar 25 yaşından önce evlilik düşünmemeli.Ergenliğin 25 yaşına kadar sürdüğünü söyleyen psikiyatristler var.Bence haklılarEvlenirken düşünmeniz gereken şeyleri şimdi düşünüyorsunuz. Bence siz yaşınızın gereklerini yaşıyorsunuz. Ama yaşınız evliliğe uygun olmadığı için davranışlarınız da evlilik içinde zorluklara sebep oluyor. Ancak eşiniz bunu öngörmeliydi ki kendisi 30 yaşında . Onun yaptığı oyun bozanlık. Daha 5 6 sene böyle gidecek davranışlarınız. Ya da içinizdeki genç kızı erken yaşta öldüreceksiniz.
Aklımı okudun resmen.Kesinlikle katılıyorum bence insanlar 25 yaşından önce evlilik düşünmemeli.Ergenliğin 25 yaşına kadar sürdüğünü söyleyen psikiyatristler var.Bence haklılar
Peki siz hatalarinizin farkında mısınız ? Yani belli ki eşiniz sorunların sizden kaynaklandığını düşünüyoBilmiyorum... Giderken sertti zor vedalaştım. Ne zaman kendini düzeltirsin o zaman gel dedi.
İşte şımarık olmamam lazım, her şeyi yanlış anlamamam lazım, sorun çıkarmamam lazım... Kısacası evdeki huzuru bozmamam lazım. Ben psikiyatriste gittim böyle olduğum için. Doktor bana bitkisel şurup yazdı. Ama hiçbir işe yaramıyor resmen. Eşimin gözünde bir hiçim şu anda. Bu aklıma geldikçe ben de ondan soğumak istiyorum. Ama onu bu hale getiren de benim. Yine de o da çok değişti bu kadar sert olmasını hak ettim mi bilmiyorum. Of çok karışığım gerçekten. Ben de artık o da bana kızmasın, kendi hatalarını görsün, ilgisizliğini düzeltsin istiyorum eğer ben kendimi düzeltirsem. En merak ettiğim şey biz bunca olan şeyden sonra nasıl eskisi gibi sevebiliriz birbirimizi ki?Kendini düzeltirsinden kastı ne ? Nasıl bir ilişki bekliyor ? Sizin Nasıl bir eş olmanızı istiyor ? Bunları söyledi mi ?
Eşinizin de hatalarını kabullenmesi gerek.Bence bir terapiste gidin
Daha önce de birine demiştim size de diyorum; evliliğin 1. Yılında böyle amaçsız kördüğüm kavgalar oluyor. Çok seviyordum ama şimdi boğmak istiyorum moduna giriyorsunuz. Ama geçiyor. Karın ağrılı bir süreç ama ben bebeklerdeki 2 yaş sendromuna benzetiyorum. Sakin kalmaya çalışın, kendinize ve evliliğinize zaman tanıyın, geçecek bunlar
Ben evliliğimin ilk yılını hatırlamıyorum bile bir kaç tartışma vs haricinde o kadar güzeldi ki. Bir de cinsel olarak çok aktif olunan bir dönem olduğu için herşeyi sevişerek çözüyorduk. Ben şaşırdım insanların ilk yıl zorlanmasına.Çok doğru söylediniz. Acaba nedeni ne ilk yılların öyle geçmesine sebep ? İnsan psikolojisi de değişik bir şey. deli divane severek evlendim gerçekten ilk yıl boğacak gibiydim:)) şimdi 4 bitti iyiyiz
Ben evliliğimin ilk yılını hatırlamıyorum bile bir kaç tartışma vs haricinde o kadar güzeldi ki. Bir de cinsel olarak çok aktif olunan bir dönem olduğu için herşeyi sevişerek çözüyorduk. Ben şaşırdım insanların ilk yıl zorlanmasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?