Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Elle tutulur bir şeyler olmaması da güzel. İkinizde sıkıntıdan kavga ediyorsunuz. Yeni evlisiniz birbirinizi kısmen tanıyorsunuz evlilik nedir yeni yeni anlayacaksınız. Kavgalar da çok çok normal.

Bekara koca boşaması kolay diyenler olacaktır ama benim size tek tavsiyem kendinizden ödün vermek zorunda kalıyorsanız o ortamı boşanarak terk edin. Önce özsaygı

Kesinlikle bizim harikaydı ilk iki yıl.
Ne zaman çocuk yaptık aramız da bir iyi bir kötü gitti

Çok doğru söylediniz. Acaba nedeni ne ilk yılların öyle geçmesine sebep ? İnsan psikolojisi de değişik bir şey. deli divane severek evlendim gerçekten ilk yıl boğacak gibiydim:)) şimdi 4 bitti iyiyiz
Bir yanda bir yuva kuruyorsunuz bir yandan kendi hayatınızı inşa ediyorsunuz, ailenizden ayrılıyorsunuz, kendi karakterinizi buluyorsunuz vs. Bence duygu ve kimlik değişimleri insanda tuhaf triplere neden olabiliyor. Hatırlıyorum da, eşim ne dese artistleniyordum, sen kimsin bana sesini yükseltiyorsun, çocuk yok karşında vs gibi tepkilerim vardı :) bence insan kendi egosuyla-ilişkisi arasında sebepsiz bir savaş veriyor ve bu ne kadar uzarsa kendisine o kadar zarar.

Belki siz fazla nazlı olabilirsiniz bilemiyorum ama 30 yaşındaki adam 22 yaşındaki genç kızla evleniyorsa bu sorunları düşünmüş olması gerekirdi diye düşünüyorum. Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor maalesef. 22 yaşında olan bir insanın evlilik olgunluğuna erişmiş olduğunu beklemek zaten saçmalık. Ayrıca illa ki bir sevgililik, görüşme döneminiz olmuştur. Evlendikten sonra bir anda ortaya çıkmadı bu şımarıklıklar. O zaman çözme yoluna gitseydi bu sorunlar yaşanmazdı. Şimdi terbiye etmeye kalkmasını hoş bulmadım.

Sanirim sadece gencligi guzelliginicin evlendi. Kafa yapisini sevse bir insan da once mantik olur

Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...

1 haftadır sıfır iletişimde misiniz yani
Bana tuhaf geldi ya... İlla arayı düzeltmeye gerek yok bir hal hatır sorup, naptın der insan

1 haftadır sıfır iletişimde misiniz yani
Bana tuhaf geldi ya... İlla arayı düzeltmeye gerek yok bir hal hatır sorup, naptın der insan
Aynen öyle ya... hadi 2-3 gün yazma sorma da 1 hafta oldu ya... ama giderken de kendini ne zaman düzeltirsen o zaman gel ne zaman istersen dedi. Acaba o da benden mi bekliyor ben ne zaman istersen gel dedim niye gelmedin der mi diye düşünüyorum

Bu ayrı kaldığınız sürede biraz kafanızı toparlayabildiniz mi peki? Yani hatanın çoğunluğu sizde mi sizce?
Siz mesaj atın bir bakalım. Seni özledim sen beni hiç özlemedin mi falan deyin. İlla gitmek zorunda değilsiniz ama iletişimi hepten koparmakta sağlıklı değil bence.

Evet yaşım gereği biraz şımarıkça davrandım ve durduk yere sorun çıkaran bir yapım vardı ona karşı... son aylarda evde huzur kalmamıştı ki o da çok sabretti. Kızmadan bağırmadan anlatırdı hep ama bu sefer tak etti işte. Ben kendimi geliştirmek adına 2 kitap bitirdim, notlar aldım bitkisel sakinleştirici şuruba başladım, psikiyatriste gittim ve eşimle ilk zamanlarımızda ne kadar mutlu olduğumuzu hatırladıkça o günler gibi olmak için her şeyi yapabilecek gücü topladım kendimde. Ama o bunu bilmiyor işte. Çünkü tamam kendimi düzelteceğim diyerek gitmedim. Yine de bu kadar uzun yazmaması özlememesi çok ağrıma gidiyor. Tutup da sen beni özlemedin mi niye yazmıyorsun diye giriş yaparsam yine sorun çıkarmış olacağım. Beni özlediğini bilsem ararım direkt ama bilmiyorum ve kafayı yiyorum yani

Annenizin söylediğini anlıyorum ama şöyle bir durum da olabilir, o da sizden bekleyebilir aramayı, siz aramayınca o da inada vurabilir. Acaba kısacık bir arayıp hesap sormadan " Aramanı bekledim, aramayınca merak ettim, her şey yolunda mı, iyi misin, nasıl gidiyor" diye sorsanız ve nabzını ölçseniz nazikçe. Eğer size soğuk ve kabaysa o zaman iş başka olur ama ya iletişim özürlüyse ve gurur falan yapıyorsa siz bi kısa arayınca düzelecekse bilemedim şimdi. Ama ararsanız sakın trip yapmayın, yalvarır gibi de konuşmayın sakin anlayışlı olun.

O zaman beni özlemedin mi diye hesap sorar gibi sormak yerine sadece seni özledim yazın.
Kendisinin de sizden bekleme ihtimali yüksek.
Eşiniz zamanında anlayışlı davranmış. Şimdi biraz sert yapıyor ki bakın o sert yapınca anlamışsınız hatanızı. Bu durumda ondan hiçbirşey olmamış gibi iletişim kurmasını beklemek biraz zor.
Bilmiyorum ya bana biraz sizden bekliyormuş gibi geldi
Deneyin ne kaybedersiniz ki.. Eşiniz o sizin.

Şöyle ki, gitmeden önce dedim ki hiç mi konuşmayacağız, yazmayacağız günaydın ya da iyi geceler gibi hayır konuşmayız dedi. özlemeyecek misin dedim görücez dedi. Eğer Babanlar sorarsa niye gelmediğimi bir işim olduğunu söylersin tamam mı dedi yani Kafasında bitirmeyi düşünseydi Direkt söyle anlat Her şeyi derdi diye düşünüyorum Hatta ben babama yansıtmak istemiyorum dedim babam gelmişti beni almaya onun yanında öptü mesela Görüşürüz aşkım falan dedi

Aileniz tarafından çok mu nazlandınız? Her kaprisiniz çekildi mi? bu yüzden de eşinize de aynı böyle davrandınız? Nazımı çeker mi sandınız? Anlattıklarınızdan böyle bir profil çıkardım. Sanırım iç muhasebe yapmışsınız ama bunları da bir değerlendirin derim.

Işte bayrama kadar beklesem mi diyorum belki yazar Eğer bayramda da yazmazsa ben o zaman konuşabilirim annesini arayacağım çünkü mecburen Belki o da olur annesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…