Sanırım evde kalıcam :D

Dentist16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
142
113
23
merhaba hanımlar sizi çok seviyorum burda çoğu kez dertleşiyorum sizinle :)) şimdi ben diş hekimliği okuyan bir kızım, okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Bu zamana kadar konuştuğum erkekler hep okuduğum bölüm ile kendi bölümlerini karşılaştırdılar.. mühendiste karşılaştırdı başka bölümlerde halbuki ben böyle şeyleri takan bir insan değilim. Hatta en son flörtümün dediği şey ilerde bana araba alırsın nasılsa doktor olcan dedi. Ben alamam kendime böyle bir araba dedi... Bunu duyunca çok kötü oldum. Üniversitede 3 kişi ile konuştum hep bu şekilde konular açılıyordu.. ben Sanırım kendimin seçemediği biriyle birlikte olmam zor gibi gözüküyor görücü usulü lodinggggg bunu çok mu takıyorum bilmiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum :) sizi çok seviyorummmm

Evde kalmak iğrenç bir deyim öncelikle.
Bir erkek evlenmeyince evde kalmış denmiyor değil mi?
Kadın neden evlenmek zorunda?

ben yazıcaktım bunu.

25 yaşındayım. çevremde herkes evleniyo barklanıyo. bazen bende istiyorum yuva kurmayı. ama hiç bi zaman kendime ‘evde kaldım’ demedim. başkası söylediğinde çok sert tepki veririm. terbiyesizlik çünkü.

Bu tarz kompleksleri olan adamlari erkenden gormen ve hayatindan cikmalari bence daha iyi. Kismetin varsa illa ki seni bir gun bir yerde bulur,meslek veya baska seyine takilmadan hem de..

Evde kalmak iğrenç bir deyim öncelikle.
Bir erkek evlenmeyince evde kalmış denmiyor değil mi?
Kadın neden evlenmek zorunda?
Bana bunu diyenlere, yooo bahçeye çadır kurucam diyorum

Bir kadın kendine bu tabiri yakıştırırsa, erkekler her türlü bakmakta haklılar. Sanki satılık malız, biri beğenip almazsa rafta çürüyoruz gibi

Kız bi dur ne evlenmesi aklın varsa hayatını yaşa gez toz harca ye iç eğlen gönlünce koca mı bitti sanki çok çıkar karşına daha

Bana diyen yok neyse ki
Diş hekimliği mezunu bir kıza görücü geldiğini hayal ediyorum ve ülkeye dair umutlarım tükeniyor resmen, şaka değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…