- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Herkes kendine yakıştırdığı hayatı yaşar. O yüzden benim hiç umrumda değil.Bana diyen yok neyse ki
Diş hekimliği mezunu bir kıza görücü geldiğini hayal ediyorum ve ülkeye dair umutlarım tükeniyor resmen, şaka değil
"Kadının fıtratı"cılar doluşur buraya.Herkes kendine yakıştırdığı hayatı yaşar. O yüzden benim hiç umrumda değil.
Daha geçenlerde bi kuzenim yok mu biri evde kalacaksın dedi, yarı şaka yarı ciddi...olabilir, gayet normal dedim, herkes benzer hayatları yaşayacak diye bişey yok...belki benim için de böylesi iyidir dedim, sustu.
Hayır herkes sanıyor ki 80 e kadar yaşıcam, amaaa ya yalnız kalırsam, yaşlanınca çoluk çocuk da olmayacak bakacak vs vs... ya 20 li 30 lu yaşlarda arkadaşlarımı kaybettim ben. Sağlıklıyım, kazanıyorum, yiyorum, geziyorum, öğreniyorum, seviyorum...yaşıyorum kıssacası...bir adam eksik diye hayatı kendime zindan edecek, karaları bağlayacak değilim. An bu an gerisi hikaye.
Aynen öyle..hepimiz özeliz, farklıyız oysaki. Tek tip hayatlar dayatmak kadar saçma bişey yok."Kadının fıtratı"cılar doluşur buraya.
Gerçekten yüzde 1 milyon katılıyorum. Herkes evleniyor diye evlenmek, herkes atıyorum memur oluyor diye memur olmak insanı yalnızca mutsuz ediyor. İnsanlar da bunlar gerçekleştikten sonra kim mutsuzmuş takmıyor zaten
En güzeli dostlar, anılar, bilgiler biriktirmek
Herkes kendine yakıştırdığı hayatı yaşar. O yüzden benim hiç umrumda değil.
Daha geçenlerde bi kuzenim yok mu biri evde kalacaksın dedi, yarı şaka yarı ciddi...olabilir, gayet normal dedim, herkes benzer hayatları yaşayacak diye bişey yok...belki benim için de böylesi iyidir dedim, sustu.
Hayır herkes sanıyor ki 80 e kadar yaşıcam, amaaa ya yalnız kalırsam, yaşlanınca çoluk çocuk da olmayacak bakacak vs vs... ya 20 li 30 lu yaşlarda arkadaşlarımı kaybettim ben. Sağlıklıyım, kazanıyorum, yiyorum, geziyorum, öğreniyorum, seviyorum...yaşıyorum kıssacası...bir adam eksik diye hayatı kendime zindan edecek, karaları bağlayacak değilim. An bu an gerisi hikaye.
Bilmem ki , olur da yaşarsam diye 1+ 1 de olsa bir ev edinmek çok zor değil sanki...hani yaşadığınız yerde değilse bile küçük bir şehirde bir eviniz olsun bence.Merhaba konuyla alakasiz ama, para biriktirrnler hakkindaki disincentive nedir bir tanidim gencecik kiz yemedi icmedi kazandigi Tum parayi gencecik yasta vefat etti.... Kazandigimizi harciyalim, kafasindayim
Herkes kendine yakıştırdığı hayatı yaşar. O yüzden benim hiç umrumda değil.
Kiz buyutulmez mi? Benim 3 arkadasim var dis hekimi 2 si bosandi gerci ama deli para kazaniyorlar. Zaten bosananlar para yuzunden bosandi esleri az kazaniyormus diye kendilerini kullabilmis hissesiyorlarmis. Dengi dengine olmali herkesDış hekimlerini de kimsenin böyle gözünde büyüttüğünü görmemiştim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?