- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Kompleksli ve paracı olmayan insan çıkar karşınıza bi günmerhaba hanımlar sizi çok seviyorum burda çoğu kez dertleşiyorum sizinle :)) şimdi ben diş hekimliği okuyan bir kızım, okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Bu zamana kadar konuştuğum erkekler hep okuduğum bölüm ile kendi bölümlerini karşılaştırdılar.. mühendiste karşılaştırdı başka bölümlerde halbuki ben böyle şeyleri takan bir insan değilim. Hatta en son flörtümün dediği şey ilerde bana araba alırsın nasılsa doktor olcan dedi. Ben alamam kendime böyle bir araba dedi... Bunu duyunca çok kötü oldum. Üniversitede 3 kişi ile konuştum hep bu şekilde konular açılıyordu.. ben Sanırım kendimin seçemediği biriyle birlikte olmam zor gibi gözüküyor görücü usulü lodingggggbunu çok mu takıyorum bilmiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum :) sizi çok seviyorummmm
Eskiler iyi kazanıyordu. Bence yeni mezun diş hekimlerinin %95i hak ettiği paranın çok altında kazanıyor maalesef. Çok fazla fakülte açılmış, inanılmaz cok yeni mezun var,her yerde yeni klinik açılıyor. Rekabet için fiyatları o kadar düşürmüşler ki. 2 tane yeni mezun dis hekimi arkadasim var, izmirde fiyatları söylediler şok oldum. Çok emek isteyen bir iş, resmen bedavaya çalışıyorlar, çok üzücü.Kiz buyutulmez mi? Benim 3 arkadasim var dis hekimi 2 si bosandi gerci ama deli para kazaniyorlar. Zaten bosananlar para yuzunden bosandi esleri az kazaniyormus diye kendilerini kullabilmis hissesiyorlarmis. Dengi dengine olmali herkes
Hemfikir degiliz, iyi günlerKiz buyutulmez mi? Benim 3 arkadasim var dis hekimi 2 si bosandi gerci ama deli para kazaniyorlar. Zaten bosananlar para yuzunden bosandi esleri az kazaniyormus diye kendilerini kullabilmis hissesiyorlarmis. Dengi dengine olmali herkes
boyle bir durum var maalesef dis hekimligi de olsa baska bir meslek de olsa erkekler maaşı olan bi kiz gordu mu kaba tabirle atliyorlar.Gurur incitici bi durum nisanlandigim cocuk bana acik acik paran kartlarin bende durucak ,makyaj malzemesi falan unut ,ailem istedigi an cikarip borc vericeksin demisti arkama bakmadan kactimm,gururuyla yasayan kadini eline bakmayan erkek cok az artik,herkes evlenior yanilgisina kapilip yanlis biriyle evlenme ;evlenecegin adamla her seyi acik acik konus hangi sehirde yasanacak,bayramlarda kime gidilecek,butce ortak mi ayri mi olacak,cocuk ne zaman dusunulecek...komik gelebilir ama is gorusmesi gibi ciddi ciddi sor bunlari hatta evlilik sozlesmesi bile yapilabilir
Herşeyin hayırlısı olsun seni mutlu etmiyecek ama erken olacak bi evliliği neden yapasın senin için hayırlı mutlu edecek bi evliliği bekle daha zamanında var kötü olmasındansa hiç olmasın daha iyi ayrıca karşılaştırma yapmalarındaki durum sürekli mi oluyordu bazen sohbet arasında öylesine geçmiş olabilir ama yinede rahatsızlık duyuyosanız bunu kompleks yapmayan birini istiyorum diye belirtinmerhaba hanımlar sizi çok seviyorum burda çoğu kez dertleşiyorum sizinle :)) şimdi ben diş hekimliği okuyan bir kızım, okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Bu zamana kadar konuştuğum erkekler hep okuduğum bölüm ile kendi bölümlerini karşılaştırdılar.. mühendiste karşılaştırdı başka bölümlerde halbuki ben böyle şeyleri takan bir insan değilim. Hatta en son flörtümün dediği şey ilerde bana araba alırsın nasılsa doktor olcan dedi. Ben alamam kendime böyle bir araba dedi... Bunu duyunca çok kötü oldum. Üniversitede 3 kişi ile konuştum hep bu şekilde konular açılıyordu.. ben Sanırım kendimin seçemediği biriyle birlikte olmam zor gibi gözüküyor görücü usulü lodingggggbunu çok mu takıyorum bilmiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum :) sizi çok seviyorummmm
erkeklere guzellik de onemli degil ki artik cunku nasilsa evdeki karısi dururken disarida guzel genc kizlarla gunlerini gun ediyorlar,eskiden ahlak gurur sadakat hepsi varmış;şimdikiler kendini tilki gibi kurnaz zanneden aslında asalak gibi yaşayan bakterilerAynen yahu
Bazi erkekler cok gurursuz yani aynen dediginiz gibi
Erkeklerin cogu ask sevgi bazli evlenmiyor artik kriterler 1. maasi var mi 2. guzelce mi....boyle hayat arkadasligi mi olur? Su zamanda seven, deger veren erkek kalmadi ki varsa yoksa ya para ya g.t meme afedersiniz. Insanlik olmus cenazesini kaldiran yok.
yuhbana araba alırsın nasılsa doktor olcan
Benim de üni son yılında cogu arkadaşim nişanlanmıştı, birazı okul bitince birazı sevgilileri askere gidip dönünce evlendi, komik düğün fotoları, pek mutlu paylaşımlar...Acelem yok yaşım 23. Sadece merak edip sordum :) etrafımdaki herkes nişanlanmaya başladı..
Aynen ben de kafayı yiyerek bitirdim , okuldan başka hiçbir şey dusunemiyordum.Bu bölümü okurken bunlari düsünmeye vaktin oluyosa bravo.
Ben kafayi yemistim.Nerde kaldi evde kalmisim onu düsünmek.
Ben bitiremedim bileAynen ben de kafayı yiyerek bitirdim , okuldan başka hiçbir şey dusunemiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?