Sanırım evde kalıcam :D

Yeni mezun diş hekimleri o kadar da cok kazanmıyor ki. Yani tabi asgari ücretliye göre çok paradır ama mesela bir cerrahın ,bir pilotun, çok iyi bir şirkette bir yüksek mühendisin geliri gibi değil ki öyle millete hemen lüks araba hayalleri kurdursun. Diş hekimi işinde çok iyi olacak, isim yapacak, çok yetenekli olacak, bir de devlette değil özelde çalışacak,anca öyle. Bu da uzun yıllar icinde tecrubeyle gelen şeyler.
Çok mu ezik, eğitimi dusuk kişilerle takılıyorsunuz? Kendi ayarınızda kişilerle takılın, böyle sorunlarınız olmaz.

Kompleksli ve paracı olmayan insan çıkar karşınıza bi gün

Kiz buyutulmez mi? Benim 3 arkadasim var dis hekimi 2 si bosandi gerci ama deli para kazaniyorlar. Zaten bosananlar para yuzunden bosandi esleri az kazaniyormus diye kendilerini kullabilmis hissesiyorlarmis. Dengi dengine olmali herkes
Eskiler iyi kazanıyordu. Bence yeni mezun diş hekimlerinin %95i hak ettiği paranın çok altında kazanıyor maalesef. Çok fazla fakülte açılmış, inanılmaz cok yeni mezun var,her yerde yeni klinik açılıyor. Rekabet için fiyatları o kadar düşürmüşler ki. 2 tane yeni mezun dis hekimi arkadasim var, izmirde fiyatları söylediler şok oldum. Çok emek isteyen bir iş, resmen bedavaya çalışıyorlar, çok üzücü.

boyle bir durum var maalesef dis hekimligi de olsa baska bir meslek de olsa erkekler maaşı olan bi kiz gordu mu kaba tabirle atliyorlar.Gurur incitici bi durum nisanlandigim cocuk bana acik acik paran kartlarin bende durucak ,makyaj malzemesi falan unut ,ailem istedigi an cikarip borc vericeksin demisti arkama bakmadan kactimm,gururuyla yasayan kadini eline bakmayan erkek cok az artik,herkes evlenior yanilgisina kapilip yanlis biriyle evlenme ;evlenecegin adamla her seyi acik acik konus hangi sehirde yasanacak,bayramlarda kime gidilecek,butce ortak mi ayri mi olacak,cocuk ne zaman dusunulecek...komik gelebilir ama is gorusmesi gibi ciddi ciddi sor bunlari hatta evlilik sozlesmesi bile yapilabilir

Aynen yahu
Bazi erkekler cok gurursuz yani aynen dediginiz gibi
Erkeklerin cogu ask sevgi bazli evlenmiyor artik kriterler 1. maasi var mi 2. guzelce mi....boyle hayat arkadasligi mi olur? Su zamanda seven, deger veren erkek kalmadi ki varsa yoksa ya para ya g.t meme afedersiniz. Insanlik olmus cenazesini kaldiran yok.

Herşeyin hayırlısı olsun seni mutlu etmiyecek ama erken olacak bi evliliği neden yapasın senin için hayırlı mutlu edecek bi evliliği bekle daha zamanında var kötü olmasındansa hiç olmasın daha iyi ayrıca karşılaştırma yapmalarındaki durum sürekli mi oluyordu bazen sohbet arasında öylesine geçmiş olabilir ama yinede rahatsızlık duyuyosanız bunu kompleks yapmayan birini istiyorum diye belirtin

erkeklere guzellik de onemli degil ki artik cunku nasilsa evdeki karısi dururken disarida guzel genc kizlarla gunlerini gun ediyorlar,eskiden ahlak gurur sadakat hepsi varmış;şimdikiler kendini tilki gibi kurnaz zanneden aslında asalak gibi yaşayan bakteriler

Ne mezunu olursan ol ilk 1 2 sene kendine arabayi zor aliyorsun kaldi ki birde başkasına nereden alinacakmis....

Vallahi erkeklerde iyice yüzsuz oldu. Maaşınızida alsin size harclik versin birde.
Kadin erkek bu para islerinde sülük gibi karsiya yapışmaya calismaya ugrasanlarin esprileri bile öyle itici ki...
Erkeklerin de daha beter geliyor. Calis al yani birde sana arabami alicam

Ne güzel mesleğiniz var, bir çok kişi mezun olunca iş arama derdine düşüyor yıllarca iş ariyor , siz mezun olunca bugün ilan verseniz yarın 3-5 klinikten teklif gelir. İş arama derdiniz de yok. Ne güzel sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bilin, mesleğinizi yaparken karşınıza daha düzgün insanlar çıkar şimdi çok erken .Zamanı gelince her şey yerine oturur.

Acelem yok yaşım 23. Sadece merak edip sordum :) etrafımdaki herkes nişanlanmaya başladı..
Benim de üni son yılında cogu arkadaşim nişanlanmıştı, birazı okul bitince birazı sevgilileri askere gidip dönünce evlendi, komik düğün fotoları, pek mutlu paylaşımlar...
Sonra çoluk çocuğa karıştılar...bazen gorustuklerimiz oluyor, neredeyse hiçbirinin eski enerjisi, o gencligi kalmamış.
Özgür ve harika 27 yaştan bakınca onlar gibi olmadığım için kendimi tebrik ediyorum.
Sen de boşver.
İlk yıllık izninde gezeceğin yerleri düşüneceğini neleri düşünüyorsun.
Kafanı yormaya bile değmeyecek bir konu. Zaten dış hekimisin. Mezun olup iş hayatına başlayınca etrafındaki neredeyse herkes dış hekimi olacak. Onlardan biriyle evlenirsin belkim

Bu bölümü okurken bunlari düsünmeye vaktin oluyosa bravo.

Ben kafayi yemistim.Nerde kaldi evde kalmisim onu düsünmek.

Akıllı ve donanımlı bir adam böyle kıyaslamalara girmez. Akıllı ve donanımlı birini bulursun elbette. Yaşın genç bu korkuya kapılmak için ama kendini yalnız hissediyorsan arkadaşlarından bu konuda yardım isteyebilirsin. Millet taslamis ama erkek bir dost kadın bir dosttan daha iyidir

Aynen ben de kafayı yiyerek bitirdim , okuldan başka hiçbir şey dusunemiyordum.
Ben bitiremedim bile

Ertesi gunku teslimleri, bir hafta süren sinavlari düsünmekten disarda bir hayat oldugunu bile unutuyordum.

Arkadas fazla rahat sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…