Sanırım evden kaçacağım

Bu şekilde kaçar gibi evlenmek çok kotu olur hem sağlıklı bir evlilik olmaz sanırım böyle

Evlenmeyi sahiden çok istiyorum ama şimdi param yok, borcum var, sınav var erkek arkadaşım da işten çıkacak bu şekilde sağlıklı olmaz gibi geliyor
ikiniz de çalışan insan olduktan sonra hiç problem değil inan.. sadece akrabalar için yapılan düğün masraflarını çiftler yıllarca ödüyor. o kadar yapmazsınız butik, şirin bi düğün olur ne var ki.. hem ailen de destek çıkar yeter ki kendinizi idare edebilin. ben güvendim nedense size yürütebilecekmişsiniz gibi geldi bi an

Açıkçası gidip erkek arkasimdan hesap sormayacagini bilsem annemin giderim ama zor durumda bırakmış olacağım yok yere
Ay sevgilini mi? Ayrı eve çıksan?
Ee azıcık çekicersin o kadar kahır, özgürlüğün bedeli olacak elbette

Hemen ne çabuk evden ayrılmalar anne babaların silinmesi geliyor akla. Durun bakalım, bir de anne-babanız açısından bakmaya çalışın konulara. Bu yaşadıklarınızın çok azı için neler yaşıyor insanlar. Ben burada doğru yanlış hükmü vermiyorum. Ama bu tarz yaşantıları kaldırmayan bir aileniz varsa onları da düşünmeniz iyi olmaz mı? Sanki aileyi biraz köprüyü geçene kadar kullanılacak bir şey gibi görüyoruz gibi geliyor bana... Bu haksızlık değil mi sizce? Ailenizin sizden nefret ettiğini vs sanmıyorum ama belli ki çok hayal kırıklığına uğrayıp üzülmüşler. Sinirlendiğinde insan neler demiyor ki (sinirin boyutu ile orantılı olarak)...Daha 23 yaşındasınız hayatın sırrına da vakıf olmuş olamazsınız değil mi? Öfke ile kalkan zarar ile oturur. Çok sevip güvendiğiniz sevgiliniz hatta eşiniz eski olabilir ama ailenin "eskisi" olmaz.( Kansız bazı insanlardan oluşan bazı aileler hariç)

Destek almak istemiyorum hiç :)))))) en azından bı buçuk yıl para biriktirsem çok rahat hallederim ya umarım yürütürüm

Destek almak istemiyorum hiç :)))))) en azından bı buçuk yıl para biriktirsem çok rahat hallederim
bir buçuk yıl uzun bir süre değil kötü olduğuna değmez inan bana. ailenle kanlı bıçaklı olmadan halledebilirsin kaçmayı düşünme bence.

bir buçuk yıl uzun bir süre değil kötü olduğuna değmez inan bana. ailenle kanlı bıçaklı olmadan halledebilirsin kaçmayı düşünme bence.

Haklısınız inanın kafam yerinde olduğunda ben de öyle düşünüyorum ama şu an annem sen gece neredeydin diye ağlayarak babamı dolduruyor insan kizinin hiç mi arkasında durmaz ya

Ailemi köprüyü geçene kadar kullanmıyorum ki beklediğim istediğim bir şey yok onlardan. Ama inanın çok çok zoruma gidiyor artık ufak bir sorun büyüyor. Sürekli babam öl diyip duruyor annem ağlayarak babamı dolduruşa getiriyor. Sınava giderken, düğüne giderken hep dayak yiyerek gittim o kadar sebepsiz şeyler için hem de. Kimse ailesinden ayrılmayı ilk etap olarak düşünmez ki zaten

Haklısınız inanın kafam yerinde olduğunda ben de öyle düşünüyorum ama şu an annem sen gece neredeydin diye ağlayarak babamı dolduruyor insan kizinin hiç mi arkasında durmaz ya
ya en azından babana karşı siyaseten savunsa sana yine söyleyeceğini söylese eminim bu kadar zoruna gitmez. baştan izin vermemiş olsa neyse ama izin verip de böyle hareketler sergilemek ne bileyim cidden sinir bozucu.. ama sabret

Umarım ederim :)

Hayır aksine evlen diye baskı yapıyor ama şartlar hiç hiç uygun değil ki şimdi evlenirsek her şey çok zor olacak
1+0 bir yere çıkarsınız. Düğün de şart değil bana kalırsa. Ama para altın vs çok dusucekse zarara sokmiycak şekilde küçük bı düğün yaparsınız. Ceyizine dandik seyler koymazsin gosteris icin. mutfak eşyası yeter. Aysonunu getirebilecek bı yaşamınız olucaksa hicbisiyden korkmak anlamsız. Düğünden düşen paralarla borçlar kapatılır. Yeter ki huzurlu yaşayın. Daha sonra eliniz rahat edince daha büyük bir yere yerleşirsiniz.

Şartlar uygun olmuş olsa da dediğiniz gibi isterdim ben ama şimdi ailemi ezip evlenmem ileride de çok sorun olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…