Hastanelerin Referans aralıkları farklı olabiliyo burda en yüksek 340 olması gerekirken benim 525Sizin dhea değeriniz kaç? Benim de yıllar once yüksek çıkmıştı ama pek umursamamıştım. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca pisman oldum.
Kullanabilirsem düzelir belkiİlaçları kullanınca düzelir belki
Lazer var sıkıntı yapma az da olsa rahatlarsın canım benimKullanabilirsem düzelir belki
az önce bana tek bölge için 3 yıl önce seansına 250 tl ödediğim yerden mesaj geldi . Tüm vücut 6 seans 899 tl . Ağdadan ucuza denk gelir. Çünkü 6 seans sonra büyük değişimler olur . Eskisi kadar pahalı değil lazer.Merhaba kızlar benim tüylerle başım belada çevreme bakıyorum bazı erkeklerim bile benim kadar tüyü kılı yok lazerde yaptıramıyorum maddi gücüm yok mutlu bir yuvam olsun diye hayaller kuran ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum sürekli ağdayla almam mümkün mü eşim farkeder kalbimi kırar diye korkuyorum ne yapmalıyım nasıl baş edicem nu durumla bilmiyorum
Aynı durumda olan bir sürü insan vardır mutlaka..gelecekteki eşinizin maddi imkanları olursa eğer o zaman durum değerlendirmesi yaparsınız belkiSürekli ağda yapıyorum ama hormonlarım bozuk 2 gün sonra tekrar çıkıyo napıcam bilemedim zaten biraz uzamadan alınmıyorda yani mutlaka görücek
Hormon bozukluğunuz varsa tedavi olmalısınız. Bir doktora gidip nasıl tedavi olacaksınız onu konuşun ilk önce. Hormon bozukluğu tedavi edilmeden lazer yapsanız bile tekrar çıkabilir. Ayrıca insanlar kıllı diye evlenmiyor olsaydı çok daha farklı bir milletimiz olurdu herkes kılsız gezerdi valla. Bazı insanlar gerçekten iğreniyor bana garip gelse de ama bu durumu takmayan iki kıl gördüm diye kendini parçalamayan insanlar da var. Siz rahatsız olmuyorsanız kendinizi sıkmayın.Yüzümde göbeğimde sırtımda göğsümde heryerimde erkek tipi kıllanma var baktırdım hormon bozukluğu varmış yeni öğrendim
Benim kıllı olmaktan çok ileri boyutta vücudumda kıl olmayan boş alan yok ve uzun erkeksi kıllar tabiki bnde rahatsız oluyorum çünkü özel durumundan dolayı tedavide olamıyorum nedenini önceki msjlarda anlattımHormon bozukluğunuz varsa tedavi olmalısınız. Bir doktora gidip nasıl tedavi olacaksınız onu konuşun ilk önce. Hormon bozukluğu tedavi edilmeden lazer yapsanız bile tekrar çıkabilir. Ayrıca insanlar kıllı diye evlenmiyor olsaydı çok daha farklı bir milletimiz olurdu herkes kılsız gezerdi valla. Bazı insanlar gerçekten iğreniyor bana garip gelse de ama bu durumu takmayan iki kıl gördüm diye kendini parçalamayan insanlar da var. Siz rahatsız olmuyorsanız kendinizi sıkmayın.
Hormon bozukluğunun her türlü tedavi edilmesi lazım ama başka sorunlara da yol açabilir. Geri kalan kıl tüy kozmetik sadece.
Hormonlarım çok bozuk keşke tek derdim kıl olsaydıAynı durumda olan bir sürü insan vardır mutlaka..gelecekteki eşinizin maddi imkanları olursa eğer o zaman durum değerlendirmesi yaparsınız belki
Ah canım ya inanan seni çok iyi anlıyorum kendimden pay biçerek anlatmaya calisicam ben de ailenin en kıllı tüylüsüyüm küçüklüğümden beri aşırı antibiyotik kullanmaktan dolayı . Öncelikle sana tavsiyem nedenini bul yani eğer hormon bozukluğu varsa tedavi olursun ama tedaviden sonra lazere gitmezseniz kendisi dökülmez . Eğer ilerde eşiniz şikayetçi olursa sizi lazere gönderir ama kendisinin de maddi durumu iyi değilse bu konuyu size alçaltıcı bi unsur olarak sunması çok kabaca olur . Çok kıllı ya da az kıllı ol eğer bakımlı olmazsan eşin sikayet eder bu konuda hatta bi çok erkeğin soğuma nedenidir . Ben lazere gittim baya azaldı . Ayrıca çok takıntılı olanlar dışında erkeklerin çoğu kılı tüyü sorun etmez yani azıcık çıktı diye senden uzaklaşmaz ama agdayla ya da lazerle yada başka bi şekilde alınacak ölçüye geldiğinde hiç hoş olmaz . Ayrıca unutmayın ki onların da özel bölgelerin de kıl var. Ben evlendigimde uzamaya başladılar mı eşimden uzaklaşırdım çünkü utanırım sonra eşimle konuştum bu şekilde beni görmen beni rahatsız ediyo dedim ve o güldü bu benim için önemli değil sen bakımlı ve kendine özen gösteren birisin biliyorum ve ben senin özünü seviyorum dedi. Kafamda büyüttüğüm kadar önemli olmadığını anladım tabiki hala özen göstermeye devam ediyorum asla rahatsız edecek şekilde dolasmam. Kafanızda bu kadar buyutmeyinMerhaba kızlar benim tüylerle başım belada çevreme bakıyorum bazı erkeklerim bile benim kadar tüyü kılı yok lazerde yaptıramıyorum maddi gücüm yok mutlu bir yuvam olsun diye hayaller kuran ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum sürekli ağdayla almam mümkün mü eşim farkeder kalbimi kırar diye korkuyorum ne yapmalıyım nasıl baş edicem nu durumla bilmiyorum
Sesinizin kalınlığı sigaradandır muhtemelen hormon problemi herkeste aynı belirtileri vermiyo tabi ses kalınlığı hormonalda olur ama ileri derece hormonal bozuklukta olur diye biliyorum.. benim erkek tipi kıllanmam ve saç dökülmem var saçlarımın önü kelleşti ne yazıkki zayıfım 53 kiloyum ama sadece göbek bölgem yağlı görenler 6 aylık hamileyim zAnnediyorlarBu hormon olayi nedir tam olarak? Hangi hormon bozuk olunca bu oluyor? Ben de tiroid bozuk ve pco var ben zamaninda lazere gittim,sonuc aldim ama lazer merkezi olan kisi ,bir tıp hekimiydi adetlerim bozuk zamanina denk geldigi icin bana doğum kontrol hapi vermisti. 3 ay kadar kullandim
Ben sizin durumu anladim ama erkek tipi killanma siyah sakal gibi öylemi
Aslinda lazere daha iyi cevap verir o tüy yapısı
Bir de bu hormon olayini gercekten merak ediyorum ses tonum kalin ,sigarada iciyorum heralde 10 sene sonra bulent ersoy gibi falan konuşurum bunla alakasi varmi. Erkeksilik yani
Ama dis goruntumde 1 deri 1 kemik
Sesimi duyan şaşırıyor tabi . Kilo fazlaniz mi var sizin ?
ilaçla tedaviye başladınız mıHormonlarım çok bozuk keşke tek derdim kıl olsaydı
Aslında başlamam gerekiyo ama göğsümde kitle var o yüzden başlayamadımilaçla tedaviye başladınız mı
Allah yardımcınız olsun. Sizi en iyi dr unuz yönlendirir. Acil hayırlı şifalar dilerimAslında başlamam gerekiyo ama göğsümde kitle var o yüzden başlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?