sanırım gereksiz yere kuruntu yapıyorum

Kadınlarla erkekler arkadaş olabilir ama bunu niçin belli sosyo kültürel olgunluğa ulaşmış olmaları gerekir, saati sorunca kendisine aşık olunduğunu sanan erkekler olduğu gibi günde bir iki mesajla aşk yaşadığını sanan erkekler olabilir. Hadi her şeyden geçtim yanlış anlamalar her kültürde insanda olabilir ama o yanlış anlamanın sonucunda asıp kesen tavırlar, sokakta görsem selam vermem halleri çok cahil tavırlar.

Kesinlikle uzak dur ve bence insanların yapısına ve kafa algısına göre davran. Seninki onlara bir kaç beden büyük gelebilir.

benim çalıştığım yerin kadrosu çok iyidir dışarıdada görüştüğüm insanlar. ben bu çocukla seneye beraber çalışacağım ve sohbeti iyi diye toplamda 20 gün felan görüştük ve hiç başbaşa kalmadık toplasanız 10-12 kez görüştüm zaten. sonra baktım ki bu arkadaş havalara girmeye başlıyor iletişimi tamamen kestim. şimdi doğruya doğru bi kaç kez güzel sözler söyledi ama hiç haddini aşmadı kötü konuşmadı ama 7/24 mesaj atınca rahatsız olup konuşmayı kestim... şimdi ortada dile dökülmüş birşey yok o yüzden bana takmaz diyorum zaten kaç gündür de sesi çıkmıyor ama bir yandan da içimde kötü hisler var. o yüzden sizede sormak isterim siz ne hissediyorsunuz peşimi bırakmış mıdır acaba :26:

benim çalıştığım yerin kadrosu çok iyidir dışarıdada görüştüğüm insanlar. ben bu çocukla seneye beraber çalışacağım ve sohbeti iyi diye toplamda 20 gün felan görüştük ve hiç başbaşa kalmadık toplasanız 10-12 kez görüştüm zaten. sonra baktım ki bu arkadaş havalara girmeye başlıyor iletişimi tamamen kestim. şimdi doğruya doğru bi kaç kez güzel sözler söyledi ama hiç haddini aşmadı kötü konuşmadı ama 7/24 mesaj atınca rahatsız olup konuşmayı kestim... şimdi ortada dile dökülmüş birşey yok o yüzden bana takmaz diyorum zaten kaç gündür de sesi çıkmıyor ama bir yandan da içimde kötü hisler var. o yüzden sizede sormak isterim siz ne hissediyorsunuz peşimi bırakmış mıdır acaba :26:

Benim bir kere arkadaş grubumdan böyle bir şey oldu. Hatta kıramam ben insanları hayır diyemem. Sinemaya gitmişliğimiz var. Ama baktım ben bir şey diyemiyorum arkadaş grubundan biriyle sanırım arkadaşlık dışı bir şey istiyor ama ben o şekilde görmüyorum onu demiştim. Bir süre çok fazla konuşmadık ama şu an arkadaşız. Şu an sizi rahatsız etmiyorsa ilerde de sorun olacağını düşünmüyorum. Mantıklı bir insansa tabi.

Benim bir kere arkadaş grubumdan böyle bir şey oldu. Hatta kıramam ben insanları hayır diyemem. Sinemaya gitmişliğimiz var. Ama baktım ben bir şey diyemiyorum arkadaş grubundan biriyle sanırım arkadaşlık dışı bir şey istiyor ama ben o şekilde görmüyorum onu demiştim. Bir süre çok fazla konuşmadık ama şu an arkadaşız. Şu an sizi rahatsız etmiyorsa ilerde de sorun olacağını düşünmüyorum. Mantıklı bir insansa tabi.

yorum için teşekkür ediyorum umarım benim olayımda mutlu sonla kapanır. tabi mutlu sondan kastım seneye aynı yerde çalışmamamız onun yüzünü görmemem ve onun kendisine bir kız arkadaş bulması :27: bende insanları kırmam küçümsemem ve kötü konuşmam ama sanıyorum ki bu tavırlarım onu cesaretlendirdi ki bence bunlar son derece insani tavırlar :44: şu an 3 haftadır hiç iletişime geçmedi ama ben tatil olup bu şehirden gidinceye kadar rahat edemeyeceğim

arkadaşlar öncelikle kadın erkek ilişkileri hakkında tecrübesiz olduğumu belirtip biraz kendimden bahsetmek istiyorum. ufak tefek esmer ve güzelim ( yani ortalamanın üzerinde bi güzellik yoksa öyle dünya güzeli değilim :27: ) gülüşüm falan erkekler tarafından çok beğenilir genel olarak da neseli bi insanım... bu kadar şey yazınca reklam gibi oldu ama idare ediverin :27:
şimdi gelelim soruna görev icabı 4 yıl kadar doğuda görev yapacağım tek başıma yaşıyorum burda. seminer döneminde ileride aynı yerde çalışacağımız biriyle tanıştım. not: kadınlarla erkeklerin sadece arkadaş olabileceğini de düşünüyorum. neyse gel zaman git zaman biz bu çocukla ve 2 tanede başka arkadaşımızla 2 günde bir buluşup oyunlar oynamaya başladık. ama bu çocuk durumu abartıp bana 7/24 mesaj atmaya başladı. yalan yok ilk başta hoşuma gitse de durum arkadaşlıktan çıkıp yön değiştireceği için ben arama mesafe koymaya çalıştım. güzellikle bunu başaramadım gibi yine mesajlar atmaya devam etti artık sonunda da iyice gerildik ve bana artık bişey demeyeceğini söyledi ertesi günde arkadaşıma msj atıp artık beni yolda görse dahi selam vereceğini sanmadığını söyledi. bizim onunla olan iletişimimiz toplamda 20 gün falan sürdü. bu olayın üzerinden yaklaşık olarak 3 hafta geçti. bu süre zarfında bu arkadaş ne benimle ne de arkadaşımla iletişime geçti. (durumun kısa özeti budur arkadaşlar:30: ) bu arada bu çocuğun bi arkadaşıda bana durup durup mesaj atmaya başladı haftada bir iyi geceler ve özlü sözler yazıp msj atıyor.
gelelim sorunuma bu şehirde ailemden uzakta ve yalnızım. dahası 3 yıl daha burada kalmaya mecburum bu olaylar yüzünden de kendimi çok güvensiz hissediyorum. o çocuk ya da arkadaşı başıma bela olur mu diye korkuyorum çünkü çocuk bence ısrarcı bir tip gibi :18:

Bunu sen düşünüyorsun.Karşı tarafın düşüncesini bilemezsin.Uzaktaysan,yalnızsan bu tür ilişkilere arkadaşlıkta dahi olsa dikkat etmelisin.Bu işin güzellikle yakından uzaktan alakası yok.Karşı taraftan aldıkları cesaretle alakalı.Sana şimdi kalkıp tanıdığın bi çocuk durup durup özlü sözler atıyorsa,iyi geceler diyorsa eh şimdi sence bu normal mi?Ya tavrını alacaksın,ya da sonrasında yakınlaşma çabaları olduğu zaman geri adım atmayacaksın.Senin o mesajlara cevap vermen,veya tepki vermemen evet hoşuma gidiyor izlenimi uyandırır karşı tarafa ve cesaret alır.Bir sonraki adım daha ileri olur.Kendini kzı arkadaşlar edin.Kimseye de güvenme.

Bunu sen düşünüyorsun.Karşı tarafın düşüncesini bilemezsin.Uzaktaysan,yalnızsan bu tür ilişkilere arkadaşlıkta dahi olsa dikkat etmelisin.Bu işin güzellikle yakından uzaktan alakası yok.Karşı taraftan aldıkları cesaretle alakalı.Sana şimdi kalkıp tanıdığın bi çocuk durup durup özlü sözler atıyorsa,iyi geceler diyorsa eh şimdi sence bu normal mi?Ya tavrını alacaksın,ya da sonrasında yakınlaşma çabaları olduğu zaman geri adım atmayacaksın.Senin o mesajlara cevap vermen,veya tepki vermemen evet hoşuma gidiyor izlenimi uyandırır karşı tarafa ve cesaret alır.Bir sonraki adım daha ileri olur.Kendini kzı arkadaşlar edin.Kimseye de güvenme.

mesajına cevap vermedim. 3 gün geçti aradan sesi çıkmadı mesaj atanın. ama bence sadece şansını deniyor olabilir o bilmiyorum kafam karıştı :43: en iyisi şimdi biraz dışarı çıkıp sakin kafayla düşünmek

mesajına cevap vermedim. 3 gün geçti aradan sesi çıkmadı mesaj atanın. ama bence sadece şansını deniyor olabilir o bilmiyorum kafam karıştı :43: en iyisi şimdi biraz dışarı çıkıp sakin kafayla düşünmek

Güzelim bunda düşünecek ne var ki.İstemiyorsan cevap vermezsin.Israr ediyorsa terslersin.

Güzelim bunda düşünecek ne var ki.İstemiyorsan cevap vermezsin.Israr ediyorsa terslersin.

cevap vermedim zaten ama ısrar ederse terslemeli miyim yoksa cevap vermemeye devam mı edeyim bilemedim. tavrımın ters tepmesini istemem ama bence sorun olan esas çocuk

cevap vermedim zaten ama ısrar ederse terslemeli miyim yoksa cevap vermemeye devam mı edeyim bilemedim. tavrımın ters tepmesini istemem ama bence sorun olan esas çocuk

Ben inan bir sorun görmüyorum ortada.Herşey çok net.Görüşmek istemiyorsan hoşlanmıyorsan cevap vermezsin.Israrla yazmaya devam ederse engellersin.Bu kadar.

kesinlikle muhattap olma. bundan sonra muhattap olman takıntı yapabilir.

kaldığın yaşadığın yeri biliyorlar mı? biliyorlarsa dikkat et.

çok casus işi oldu ama sen yine de dikkat et. :)

Back
X