- 19 Mart 2012
- 1.571
- 253
- 163
Kadınlarla erkekler arkadaş olabilir ama bunu niçin belli sosyo kültürel olgunluğa ulaşmış olmaları gerekir, saati sorunca kendisine aşık olunduğunu sanan erkekler olduğu gibi günde bir iki mesajla aşk yaşadığını sanan erkekler olabilir. Hadi her şeyden geçtim yanlış anlamalar her kültürde insanda olabilir ama o yanlış anlamanın sonucunda asıp kesen tavırlar, sokakta görsem selam vermem halleri çok cahil tavırlar.
Kesinlikle uzak dur ve bence insanların yapısına ve kafa algısına göre davran. Seninki onlara bir kaç beden büyük gelebilir.
benim çalıştığım yerin kadrosu çok iyidir dışarıdada görüştüğüm insanlar. ben bu çocukla seneye beraber çalışacağım ve sohbeti iyi diye toplamda 20 gün felan görüştük ve hiç başbaşa kalmadık toplasanız 10-12 kez görüştüm zaten. sonra baktım ki bu arkadaş havalara girmeye başlıyor iletişimi tamamen kestim. şimdi doğruya doğru bi kaç kez güzel sözler söyledi ama hiç haddini aşmadı kötü konuşmadı ama 7/24 mesaj atınca rahatsız olup konuşmayı kestim... şimdi ortada dile dökülmüş birşey yok o yüzden bana takmaz diyorum zaten kaç gündür de sesi çıkmıyor ama bir yandan da içimde kötü hisler var. o yüzden sizede sormak isterim siz ne hissediyorsunuz peşimi bırakmış mıdır acaba :26: