- 28 Ekim 2013
- 510
- 313
- 123
- 35
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Benim de iki ultrason görüntüsü evde konsolun içinde duruyor sonuncusu da kol cantamin içindeHer ay ultrason görüntüsüyle kolaj yapıyor biri mesela diğeri defter tutuyomuş hislerini yazıyormuş bebek odasına bile karar verilmiş çok özledim diyip duruyor kontrol günü gelmeden gidiyorlar vs vs. Böyle şeyler hissedemeyince duygusallığım daha çok arttı kendimi suçlamaya başladım
İçimi dökesim var beni tanıyan kimsenin bilmesini bana akıl vermesini istemiyorum sadece bilmediğim insanlara içimi dökmek...
Yorucu ama sevdiğim bir işim var. Eşimlede evliliğimiz hayalimden güzel. Bu bebek için çok dua ettim çok istedim bekledim. Bu arada tüp bebek... 15 haftanın içinde bitti sayılır hatta 15+6 da. Karnım çok zayıf olduğum için çıktı hemen. Sorun şu ki ben kendimi hamile olarak göremiyorum ona birşey olmasını tabiki asla istemiyorum hatta bozuk muz yedim diye panik olup konu açmıştım. Arkadaşlarım sürekli eşya bakıyır bebeklerine isimleri bile hazır. Bense daha cinsiyeti bile merak etmedim alışveriş yapmayı düşünmedim hiç aklıma gelmiyor görünce heveslenmiyorum. İş arkadaşımda hamile tek konuştuğu bebek ve bebekle ilgili şeyler eli sürekli karnında. Ben elimi karnıma hiç koymadığımı farkettim fotoğraf biriktirmiyorum aynada göbeğime bakmıyorum bırak göbeği yüzüme bile bakmıyorum çünkü çok çirkinim gibi geliyor. Rüyasında bebeğini görenler cinsiyeti malum olanlar bebeğimi özledim diyenler... ben anormal miyim? Korkuyorum bağlanmaktan sanki. Hayatmda güzel olan herşeyi kaybettim sanki onu çok seversem gidermiş gibi. Sürekli ağlama isteğim var yalnız kaldığım zaman tek yaptığım ağlayıp rahatlamak. Ben iyi bir anne olamayacağım galiba ona kendimi mutlu hissetmiyorum.
Ilk 3 ay ben de depresiftim.. geçiyor oluruna birakAmin inşallah çok dengesiz gerçekten bir bakıyosun iyiyim bir bakıyosun ağlıyorum
Bende tup bebekle 15+6 hamileyim. Oncelikle Rabbim tum gebelere, bebeklerine saglikla kavuşmayi ve tum isteyenlere evlat nasip etsin.
Biz tup bebekle gebe kaldigimiz icin galiba bende senin gibiyim. Mutlulugumi bile temkinli yasiyorum. Cunku belli bir sure hasret çektik, korkularimiz, endiselerimiz oldu. Bende hic foto cekilmiyorum. Hic alisveris yapmiyorum. Arkadaslarim isim oneriyor ilgilenmiyorum.
Acikcasi biraz daha dogum surecine yakınlastigimda bunlari düşünmek istiyorum.
Zaten simdi o kadar abartili yasiyorlar ki her seyi bu cok anlamsiz geliyor bana.
Idrar testini paylasip 4 haftalik hamileyken sosyal medyada duyuran insanlar var.
Ben normal olaninin biz olduğumuzu dusunuyorum. Evladimizi kucagimiza alinca her sey cok guzel olur insallah.
Böyle hissederken örneklerdeki gibi davranmamanız normal değil mi? Bana hep çok yüce bir duygu gibi gelir kaybetme korkusu. Şu cümlelerinizi okuyunca bile hissediliyor sevginiz. "Iyi Anne Olmanın 40 Altın Kuralı" nı silin aklınızdan lütfen. Kızımı kucağıma alalı bir buçuk yıl oldu ama hala iyi anne olup olmadığımi bilmiyorum. Ona kızım karar verecek çevre değil.Korkuyorum bağlanmaktan sanki. Hayatmda güzel olan herşeyi kaybettim sanki onu çok seversem gidermiş gibi.
Ona görmemislik denir. Abartı denir. Siz normalsiniz.Her ay ultrason görüntüsüyle kolaj yapıyor biri mesela diğeri defter tutuyomuş hislerini yazıyormuş bebek odasına bile karar verilmiş çok özledim diyip duruyor kontrol günü gelmeden gidiyorlar vs vs. Böyle şeyler hissedemeyince duygusallığım daha çok arttı kendimi suçlamaya başladım
Benim cocuklarda tedavili ama hic oyle kolajlar albumler yapmadim. Vaktim yoktuki zaten buna. Yorgunluktan yataga kendimi zor atiyodum.. ilk ikisinde gittim cinsiyet ogrenmeye son besikte onuda bos verdim. Gebeligi yariladim ve cinsiyet ogrendim. 2 oglandan sonra kiz olcani duydum oturdum agladim:)) malum hayat kadinlara daha zor o da mi zorluk gorecek diye. Suanda sacmaymis diye bakiyorum. Tabiiki dusunmedimden degil ama karsimdaki guzelligi bana verene hamd olsun.Her ay ultrason görüntüsüyle kolaj yapıyor biri mesela diğeri defter tutuyomuş hislerini yazıyormuş bebek odasına bile karar verilmiş çok özledim diyip duruyor kontrol günü gelmeden gidiyorlar vs vs. Böyle şeyler hissedemeyince duygusallığım daha çok arttı kendimi suçlamaya başladım
Bende tup bebekle 15+6 hamileyim. Oncelikle Rabbim tum gebelere, bebeklerine saglikla kavuşmayi ve tum isteyenlere evlat nasip etsin.
Biz tup bebekle gebe kaldigimiz icin galiba bende senin gibiyim. Mutlulugumi bile temkinli yasiyorum. Cunku belli bir sure hasret çektik, korkularimiz, endiselerimiz oldu. Bende hic foto cekilmiyorum. Hic alisveris yapmiyorum. Arkadaslarim isim oneriyor ilgilenmiyorum.
Acikcasi biraz daha dogum surecine yakınlastigimda bunlari düşünmek istiyorum.
Zaten simdi o kadar abartili yasiyorlar ki her seyi bu cok anlamsiz geliyor bana.
Idrar testini paylasip 4 haftalik hamileyken sosyal medyada duyuran insanlar var.
Ben normal olaninin biz olduğumuzu dusunuyorum. Evladimizi kucagimiza alinca her sey cok guzel olur insallah.
Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi. Yoruldum insanlardan dolayı kendime kızmaktan. Sende ne meraksızsın kız lafları içine ne doğuyo sence cinsiyeti ne annesin nasıl doğmaz içine falan. Ben daha değişikliğe bile alışamadım vücudumda. Birden bire herşey değişti ve doğumdan sonra tamamen değişecek.Ben de senin gibiyim
Benim bebeğim de tüp bebek
Herkes hamileliğin tadını çıkar diyor o tat nasıl çıkar bilmiyorum
Şaşkınım Bennde
Ben de cok dua ettim
Olduğunda onu cok seveceğim biliyorum ama oyle havalarda uçup ben de elimi karnıma koymuyorum
Ben ufak ufak Birseyler almaya basladım çünkü herseyi aynı anda almaya gücüm yetmez
Şuanda bacaklarımda selülit çıktı
Kıyafetlerim olmamaya basladı
Bennde kendimi çirkin hissediyorum malesef
Hamile olduğumu öğrenenler çığlıklar atıyor ben hıc çığlık atmadım
Sadece 3 kere iki günde bir kan verince değerler arttıkça gözlerim doldu
Yediğine içtiğine dikkat ediyorum ama ben de tam anlamıyla mal gbiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?