Sanırım hamileliği içselleştiremedim...

Doğum yapalı 27 ayı geçti bazı gaz kıpırtılarını bebek tekmesi gibi hissediyorum hala. Resmen tribe giriyorum

Aynı ben:)
Gecen hamile taytı aldım
9. Haftadayım
Elime alınca ay bu ne cirkin sey dedim
Satıcı DEDİ ki
Ben. Cok mutlu bir hanileydim DEDİ:)
Bennde kendimi garip hissettim
Bennde alışamıyorum
İlaçlardan daha iki buçuk ayda 6 kilo almışım
Suanda hiç olmadığım kilodayım

Ama bugun onu ilk defa ultrasonda gördük ağladım mesela yazık minicik üzüldü m :)

Aşılama yaptırmanı önermem
Tutma oranı cok cok cok düşük
Tüp bebek yaptıracaksan da benim bir konum var
Tüp bebek yaptırmadan evvel okuyun diye
Öneririm

İlk 3 ay hasta gibi dolaştım ortalıklarda ne bebek muhabbeti, ne elini karnına koymalar vs. O bağlanma doğum sonrası olur genellikle. İlk bebeğimde de öyle olmuştu. Doğum sonrası genellikle hormonlar yapması gerekeni yapıyor. Siz şuanda kendinize iyi bakın sadece, bebeğinize de iyi bakmış olursunuz zaten. Ayrıca tüm hamilelik süreci psikolojik harp gibi (herkeste olmasa da) normal durumlar yani..

Aşılama yaptırmanı önermem
Tutma oranı cok cok cok düşük
Tüp bebek yaptıracaksan da benim bir konum var
Tüp bebek yaptırmadan evvel okuyun diye
Öneririm
Canım sanırım 1 yıl dolmadan tüp bebek yaptırmışsın, bizim yeni doldu 1 yıl. Eşim tüp bebeğe hiç sıcak bakmıyor son çare olarak görüyor ama klomenle de olmadı iki aydır, bu ay ek olarak iğne verdi menogon. Kuzenimin de aşılamayla ikizleri oldu. Her şeyin hayırlısı. Okuycam konunu, çok teşekkür ederim.

5. Yılda yaptırdım tüp bebek
Kuzenin şanslıymış:)

Sen cok iyi bir anne olcaksin merak etme.Yasadiklarin cok normal. Tup bebek sureci hic normal degil. Ben bu surecte cok ilaclardan migren krizine grip bebek falan istemiyorum degip cok agladigimi biliyorum.Bende hamile kalsam hemen kabullenemem bu baska bir korku

11 haftalık hamileyim.
İlk öğrendiğimde bende alışamamıştım.
Şuan iyiyim.

anormal degilsin. bu kabul etmeyis de degil. temkinlisin korkuyorsun ben de yasadim. bebegin gelince degiseceksin.

zamanla geçer..
o kadar da duygularınızı sorgulamayın, akışına bırakın..

İyi anne olamayacağım diye endişe etmek bile bebeğinizi ne kadar önemsediğinizi gösterir. Herkes aynı değildir. Rahat bir gebelik geçirmek çok daha önemli . Bazen fazla titizlenmenin altında endişeler kaygılar yatar. Eminim ki siz bu süreci gayet iyi atlatacaksınız. Bebek hareket etmeye başlasın o zaman duygular da değişiyor

Ya ben konu sahibiyle karıştırdım sanırım, kusura bakma. Allah bağışlasın evladını Benim yaş 34 olunca o kadar beklemeye vaktim yok.
sorun değil
ben de o bakımdan yazdım işte
aşılama çok düşük bir faktör
iki tane oldum resmen zaman kaybetmişim
tüp bebek tutma olasılığı cok daha yüksek
yine de sen bilirsin tabi

amin tesekkur ederım
sarısı size olsun

Eşimi bir ikna edebilsem... Tutturdu doğal yolla diye. Olmuyor işte be adam, olsa bir yıldır olurdu zaten. Doktor da illa 3. ay da klomenle deneyelim dedi. Ben aşılamaya geçelim dedim doktor hayır dedi.

Eşimi bir ikna edebilsem... Tutturdu doğal yolla diye. Olmuyor işte be adam, olsa bir yıldır olurdu zaten. Doktor da illa 3. ay da klomenle deneyelim dedi. Ben aşılamaya geçelim dedim doktor hayır dedi.
klomen ben de kullandım
bunyemı mahvetmektenbaska ıse yaramadı
olsa olurdu evet 1 yıl da az değil
biz de bekleye bekleye 3 sene devirdik
3 sene onrasında da 2 yıldır klomen aşılama redavisi gördüm işte ancak tüp bebek işine girince gecmısekı tedavilerin ne kadar yüzeysel oldugunu anladım.

keske ılk bastan tüp bebek e basvursaydım dedim

erkekler bize göre daha rahatlar

benim eşim de öyleydi :)

bende aynı sizin gibiydim inanın
2 kızım var ve evlatlarımı çok seviyorum çok şükür ki
malesef çevremiz etkiliyor bizi.. onlarınki de pek abartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…