• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hiç bebek sahibi olamayacağım!

evlilik bu kadar ağırmı otuyomuşki..6 yılda bi oturamamış!!!!
bilmiyorum ama o erkek sonuçta..60 yaşındada baba olur..ama kadın 30 lu yaşlarda artık tehlike çanlarını çalmaya başlıyo...senide bu durumda düşünmesi lazım.doğumunu,bakabilme sabrını gücünü hesaba katması lazım..

bence sorun evliliğinizin oturup oturmamasıyla alkalı değil..
eşin çocuk sevmiyo yada kendini baba olmaya hazır hissetmiyo...
6 yılda evliliğinizin hala oturmadığını düşünüyosa bence ilk önce bu konuyu konuşman lazım..
çocuk istemeden önce.... neden oturmadığını düşünüyo acaba...ama bu onun için bir bahane ise sana çok büyük haksızlık yapıyo benim kanatimce canım...kadınların erkekler kadar şansı olmuyo maalesef...
yaş ilerledikçe risklerde çoğalıyo...o yüzden bir an önce eşinle konuşup asıl düşüncesinin ne olduğunu öğrenmen lazım..anne olmak her kadın gibi seninde hakkın...inş gönlüne göre olur canım...

canım benim eşimde hiç istemiyordu,daha doğrusu korkuyordu
kendine güvenemiyordu,zar zor ikna ettim,1 sene ikna etmek için uğraştım yani
sonuç çok tatlı bir oğluşlum var ve baba aşığı
babasıda ona aşık tabi:asigim:şimdi çok seviyor,önceki korkularını anlamadığını söylüyor
inş.senin eşinde ikna olur
evliliğinizde büyük problemleriniz yoksa eğer bebek dahada pekiştiriyor bencea.s.

bence eşinin sorunu evliliğin oturmamış olması değil rahata alışmış olması bebek olunca tüm düzeniniz değişecek artı yeğenleri falnda olduğundan azda olsa çocuğun hayatı ne kadar etkilediğini tahmin ediyordur ama eminim ki bebeğiniz olsa belki sana demiycek ama kendi kendine neden bu kadar beklemişim ki aslında en başında yapsaydık diyecek bence böyle şeyler konuşularak halolur
artı hemen bebeğinizin olacağını nerden biliyorki rabbim herkes evlat sevgisini tatdırsın bence
ben anne vede kadın olarak kendimi senin yerine koydum bence zor bir durum
ama Allahın izniyle inşallah oda ister
hem altı senede az bir sürede değil ben 9 senelik evliyim 7 yaşında bir oğlum var (Allahım bağışlasın cümlesininkinide)benim eşimde en başlarda istemedi ama onu kucağına alınca neden bu kadar bekledikki diye söylendi bebek güzel şeydir ama eşin o duyguyu bilmiyor

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Konuyu ara ara açıp konuşuyorum. Ama çok da ısrarcı olamıyorum. Benim baskımla değil kendi yüreğinden istemesini bekliyorum. Ben korunmuyorum.Bu yüzden süpriz yapamam. Ayrıca ben çocuk yapıyorum diye karar da veremem. Onda bitiyor herşey.

Ah canım ya uzuldum gercekten senın adına..bende cocuk sahıbı olmak cok ıstıyorum ama eşim senın eşin gibi çok erken diyor..yanlız degılsın yanı

canım benimde eşim baştan istemiyordu ama ben çok istiyordum.İkide bir laf sokuyordum işte çocuğumuz askere giderken sen 50 yaşına geleceksin ben yaşlı bi baba iistemiyorum falan..Bide arkadaşlarını sürekli bebekleri oluyordu görmeye falan gidiyorduk işte gelince ben diyordum şimdi evde bir ses daha olsa böyle arkamızdan emeklese yürüse falan .Sonra bir gece oturuyorduk durup dururken bana ben bi çocuk istiyorum dedi.O anki mutluluğumu anlatamam.Yani bu sorumluluk isteyen bişey sonuçta belki oda hazır olacağı anı bekliyordur yada ona bi gelecek hazırlayabilecekmiyim diye tereddütleri falan vardır.Ama sen sürekli isteğini belli et içinde bastırma hiçbirşeyi........

evlenmeden once bence bunlarin da konusulmasi gerekiyor, cocuk isteyen biriyle evlenmek gerek

6 sene evliliğinizin oturması için gayet uzun bir süre.
fakat işin içine çocuk girdimi işler ciddileşir,tekrar tekrar düşünmek gerekir.
yaşınız daha genç.evliliğinizin tadını çıkarın, gezin eğlenin,doya doya yaşayın herşeyi.çünkü çocuk olduğunda bunların hepsi kısıtlanıcak.bazen bırak eşinin yüzüne bakabilmeyi aynaya bile bakamadığın günler oluyor.
belki eşin de bunları ifade etmeye çalışmıştır.nasıl olsa zamanı geldiğinde çocuğunuz olacak o zamana kadar hayatınızı yaşayın derim

Evet sanırım benim hiç bebeğim olmayacak. 6 yıllık evliyim. 28 yaşındayım. 29'a gireceğim.eşim de 31. Eşim 6 seneden beri daha erken diye bebek lafını bile ettirmiyor. Evliliğin oturması lazımmış. Öyle çok ciddi kavgalarımız yok. Ben de bebek delisi değilim. Olmasa da olur diyorum. Ama zaman zaman acaba kendimi mi kandırıyorum diyorum. yani eşim hiç lafını ettirmediği için bilinçaltımdan bebek isteğimi mi bastırıyorum. Bizim evliliğimiz ne zaman oturacak? Nasıl oturacak? 6 senedir bu olayı anlamadım ki.:(

Her kelimemii uyar aynı yaaaaa aynı benim eşimde öle ben 24 yaşındayım eşim 31 Evliliğimiz 3 yıl olcak
önceden yaşım küçük diye istemiyo diyodum şimdi artık neden istemiyo diye kara kara düşünüyorum yaaaa oluyum doğayım diyene kadar 25 olcam en az eee diyorum
kızıyo bana evliliğimiz oturacakmış haydaaaa aramızdada en ufak bi problemde yoktur eşimde bana çok düşkün bende ona allaha şükür
maddi manevi olarak hiçbir sorun yok ama...
ülen olmuyoda banamı sölemiyon diyorum gülüyo 1 hamlelik işi var diyo şakalaşıyor hemen yüz bulup ciddileşince oda ciddileşiyo valla bu gidişle çocukların sana dede diycek
kocacım sen inatlaş bakalım ..nasılsa yoksa olmuyomu sorularıla sen uğraşmıyosun :kızgın:

Evet sanırım benim hiç bebeğim olmayacak. 6 yıllık evliyim. 28 yaşındayım. 29'a gireceğim.eşim de 31. Eşim 6 seneden beri daha erken diye bebek lafını bile ettirmiyor. Evliliğin oturması lazımmış. Öyle çok ciddi kavgalarımız yok. Ben de bebek delisi değilim. Olmasa da olur diyorum. Ama zaman zaman acaba kendimi mi kandırıyorum diyorum. yani eşim hiç lafını ettirmediği için bilinçaltımdan bebek isteğimi mi bastırıyorum. Bizim evliliğimiz ne zaman oturacak? Nasıl oturacak? 6 senedir bu olayı anlamadım ki.:(

canım ben de sağlık problemin var sandım
öyle olmadıktan sonra iş eşini ikna etmeye kalıyor
zaman geçtikçe ve erteledikçe insan daha uzak bakmaya başlıyor.
ben de 28 yaşındayım ve biz de henüz öyle bir karar almış değiliz
ve bana da sanki yapamayacakmışım gibi geliyor
ama hepimizde bulunan bir içgüdü bu
neden olmasın ki?

Aslında eşim sorumluluk sahibidir yani baba olsa eğer kesinlikle benden bile iyi bakar. Belki de çocuk sevmiyor. 2 yeğeni var. Hem amca hem dayı ama birgün görmedim onları kucağına alıp severken. Öyle karşıdan ilgilenir.Daha doğrusu ilgilenir gibi yapar. Sadece benim istemem de insanın hevesini kırıyor. Heyecanla, yürekten isteyemiyorum. Hep olmazsa da olur diye telkin ediyorum kendimi. Sanki istesem hayal kırıklığına uğrayacağım gibi geliyor

ya sanki benim eşimden bahsediyosun aynen yaa benim eşimde hem dayı hem amca öle uzaktan uzaktan sever kayınvalidem hep der kocan sıkıntıya gelemez ondan istemiyo dimi der
Bide fazla düşünüyolar neymiş her istediğini alabilmek istermiş bankada şukadar parası olmalıymış huzurlu bi aileye gelmeliymiş falanmışta filanmıştaa oooooooo neler neler saydırır ağzın açık dinlersin nerdeyse çocuğu olanlara acırım o dereca yani sonrada silkelenir düşünürüm oooo o zaman kimse çocuk yapmasın senin o dediklerin tam olarak hiçbirazaman olamıycak şeyler o zaman çocuğumuz olmayacakmı yani derim sorun dert bitermi allah aşkına yaaaaa...
fazla hayal kuruyo benimki gıcık yaaaaa amma kıymetli şeyleri delikafadulden

anne olmak bütün kadınalrın hakkı yaaa bunu anlayamazlar erkekler bize doğuştan allah tarafından verilmiş bir duygu bu 1 yaşındayken bile bebklerle oynayan o içgüdüyü taşıyan varlıklarız onlar arabayla oynarken..
düşünsenize bebeksin ama bebekle oynuyosun DAHA ÖTESı VARMI YAAA
ve kadınların işi zor yok yumurtlayacnda yok çatlayacanda yok rahmin de kistmi var yok hormonlarında problemmi var yok tuttumu yok düştümü zaten zor işi dahada zorlaştıyolar onlar işin 5 dkk lık kısmındalar gerisi kadınla alakalı bide insan korkuyo hadi olmuyosa bukadar bekle sonra üstüne bi bukadar daha tedaviyle uğraş yok bilmem nee erken teşhis hayat kurtarır yerimseniben ben herşeyiyle ele alıyorum konuyu sadece kocaların isteyip istememisye bitmiyoki iş ,olay devamında saklı dimi ama hanımlar
BANA SANKı YILDIZLAR KADAR UZAK GELıYO BıGÜN ANNE OLMAK
KORUNDUĞUMUZ HALDE OLMUYO PSıKOLOJıSı YAPIŞTI YAA BıZE BU BUNALIMI YAŞATMAYA HAKLARI YOK..

Valla nedir bu kocalardan çektiğimiz :kızgın:
Bizim evliliğimizde 3 sene bitti 4.seneye giriyoruz.Ben 1 senedir çocuk istiyorum ama eşimi birtürlü ikna edemiyorum.Bazen konusu açılınca çocuk çok büyük sorumluluk nasıl bir çocuk yetiştireceğiz,dünyaya baksana böyle bir dünyaya çocuk getirilirmi diye konuşuyor.Ben onun bu tezlerini tamamen ikna ederek çürüttüm.Ama şimdide başka bir bahane buldu.Borcumuz var diyor.mafoldumben Yani daha tam olarak ikna edemedim.
Geçenlerde arkadaşımla msn de konuşmuşlar arkadaşım söyledi çocuk olursa hep çocukla ilgilenecek bana vakit ayırmayacak demiş :1shok: Bu konuyuda konuştum bu yüzden mi falan dedim ama yok canım olurmu öyle şey diyor şarşırdım kaldım valla ne yapacağımı:bbo:

Ne kadar cokmusuz biz ya...
Bende sizler gibiyim eşim cocuk istemiyor..
Kızlar yaa bir yolu yok mu bu işin?
Sonucta caresiz dert olmaz derler..Biz onları beklemek zorundamıyız..

ya sanki benim eşimden bahsediyosun aynen yaa benim eşimde hem dayı hem amca öle uzaktan uzaktan sever kayınvalidem hep der kocan sıkıntıya gelemez ondan istemiyo dimi der
Bide fazla düşünüyolar neymiş her istediğini alabilmek istermiş bankada şukadar parası olmalıymış huzurlu bi aileye gelmeliymiş falanmışta filanmıştaa oooooooo neler neler saydırır ağzın açık dinlersin nerdeyse çocuğu olanlara acırım o dereca yani sonrada silkelenir düşünürüm oooo o zaman kimse çocuk yapmasın senin o dediklerin tam olarak hiçbirazaman olamıycak şeyler o zaman çocuğumuz olmayacakmı yani derim sorun dert bitermi allah aşkına yaaaaa...
fazla hayal kuruyo benimki gıcık yaaaaa amma kıymetli şeyleri delikafadulden

Aynı benim eşim. Benim eşim de öyle koşullar anlatıyor ki çocuk için. Araba aldık. Arabanın kredisi bitsin dedi. İlk arabanın bitmeden 2. yi aldı. 2. bitmeden 3. aldı. eeee bizim kredi 2013 de bitecek. söz de bu yıl bitiyordu.

Aynı benim eşim. Benim eşim de öyle koşullar anlatıyor ki çocuk için. Araba aldık. Arabanın kredisi bitsin dedi. İlk arabanın bitmeden 2. yi aldı. 2. bitmeden 3. aldı. eeee bizim kredi 2013 de bitecek. söz de bu yıl bitiyordu.

anacım ne arabaları biter ne atları bizde öleee bekleriz işte bağzen şey mi yapsam diyorum adet düzensizliği yaşıyorum diyip muane oldum doktor d.kontrol verdi diyip tuzağamı düşürsem eğer başka çağrem kalmazsa deniycen napiim valla dediğim gbi çok kıymetli şeyleri töbe estafurullah yaa bak yine sinirlendim :olmaz:

Back
X