Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sanırım benim hiç bebeğim olmayacak. 6 yıllık evliyim. 28 yaşındayım. 29'a gireceğim.eşim de 31. Eşim 6 seneden beri daha erken diye bebek lafını bile ettirmiyor. Evliliğin oturması lazımmış. Öyle çok ciddi kavgalarımız yok. Ben de bebek delisi değilim. Olmasa da olur diyorum. Ama zaman zaman acaba kendimi mi kandırıyorum diyorum. yani eşim hiç lafını ettirmediği için bilinçaltımdan bebek isteğimi mi bastırıyorum. Bizim evliliğimiz ne zaman oturacak? Nasıl oturacak? 6 senedir bu olayı anlamadım ki.![]()
Evet sanırım benim hiç bebeğim olmayacak. 6 yıllık evliyim. 28 yaşındayım. 29'a gireceğim.eşim de 31. Eşim 6 seneden beri daha erken diye bebek lafını bile ettirmiyor. Evliliğin oturması lazımmış. Öyle çok ciddi kavgalarımız yok. Ben de bebek delisi değilim. Olmasa da olur diyorum. Ama zaman zaman acaba kendimi mi kandırıyorum diyorum. yani eşim hiç lafını ettirmediği için bilinçaltımdan bebek isteğimi mi bastırıyorum. Bizim evliliğimiz ne zaman oturacak? Nasıl oturacak? 6 senedir bu olayı anlamadım ki.![]()
Aslında eşim sorumluluk sahibidir yani baba olsa eğer kesinlikle benden bile iyi bakar. Belki de çocuk sevmiyor. 2 yeğeni var. Hem amca hem dayı ama birgün görmedim onları kucağına alıp severken. Öyle karşıdan ilgilenir.Daha doğrusu ilgilenir gibi yapar. Sadece benim istemem de insanın hevesini kırıyor. Heyecanla, yürekten isteyemiyorum. Hep olmazsa da olur diye telkin ediyorum kendimi. Sanki istesem hayal kırıklığına uğrayacağım gibi geliyor
ya sanki benim eşimden bahsediyosun aynen yaa benim eşimde hem dayı hem amca öle uzaktan uzaktan sever kayınvalidem hep der kocan sıkıntıya gelemez ondan istemiyo dimi der
Bide fazla düşünüyolar neymiş her istediğini alabilmek istermiş bankada şukadar parası olmalıymış huzurlu bi aileye gelmeliymiş falanmışta filanmıştaa oooooooo neler neler saydırır ağzın açık dinlersin nerdeyse çocuğu olanlara acırım o dereca yani sonrada silkelenir düşünürüm oooo o zaman kimse çocuk yapmasın senin o dediklerin tam olarak hiçbirazaman olamıycak şeyler o zaman çocuğumuz olmayacakmı yani derim sorun dert bitermi allah aşkına yaaaaa...
fazla hayal kuruyo benimki gıcık yaaaaa amma kıymetli şeyleri delikafadulden
Aynı benim eşim. Benim eşim de öyle koşullar anlatıyor ki çocuk için. Araba aldık. Arabanın kredisi bitsin dedi. İlk arabanın bitmeden 2. yi aldı. 2. bitmeden 3. aldı. eeee bizim kredi 2013 de bitecek. söz de bu yıl bitiyordu.