Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sanırım hiçbir şey bilmiyorumm :(

cica55

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
10
1
6
Rize
Arkadaşlar, şubat tatilinde kız isteme-söz-nişan hepsini içeren bir merasimi evde yapacağız. Ama elbise konusunda tereddütlerim var. kısa mı giysem uzun mu? abartılı mı giysem sade mi? kafam çok karışık.

Ayrıca alyans olarak bunu düşünüyoruz sizce nasıl? $2770_Portre6.webp

Son düzenleme:
hayırlı olsun :) uzun sade ama gösterişli bir elbise gider.. uzun elbise hem hanım hanım gösterir hemde asil durur.. bence.. :)

Alyansları beğendim.
Elbise dizin hemen altında, sade ve güzel fiziğe sahipsen fiziğini belli eden bir elbise tercih edebilsin.

Allah tamamına erdirsin şimdiden, alyanslarınızı seçtiysen içine sindiyse kimsenin fikrini takma. kullanacak olan sizlersiniz.

elbiseye gelince, kısa ya da uzun diye söylemeyeceğim ama sen söz*nişan kızısın, bunu belli eden bir elbise giymelisin. tabiki artık demodu olan kapkabarık abiyelerden bahsetmiyorum ama abartılı bir elbise giyebilirsin çünkü bu senin sözün nişanın ya da davetin ve sen gelin kızsın. gelinin kardeşi ablası arkadaşı kuzeni değilsin. kendini belli edebilirsin, bir de bu özel günde abartmayacaksan geriye ne kalıyor ki?

Biz de benzer bir tören planlıyoruz. İsteme kısmı için diz hizasında sade bir elbise aldım, altına hafif topuklu ayakkabı ile giyeceğim. Nişan için de uzun şifon bir elbise aldım, onu da orta boy topuklu başka bir ayakkabı ile giyeceğim.

Alyans konusunda herkesten farklı bir fikir duyabilirsin. Koyduğun alyansları ben beğendim. Ancak şöyle bir fikir verebilirim, sanırım seçtiklerin bir markanın alyansları. AVM'lerde markalı satış yapan firmaların fiyatları muadillerine göre çok yüksek olabiliyor. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama biz Ankara'da ilk önce bir avmde baktık, beğendiklerimiz oldu ama almamıştık. Sonra kuyumcular caddesini dolaştık ve hem daha kısa sürede siparişimizi teslim ettiler hem de dolgun modeller seçmemize rağmen fiyatı çok daha uygun oldu.

Back
X