Merhaba kızlar,
Bende sizler gibiyim allahım hep beni affet diorum ama zaman zaman isyan ediorum....
Ewlenmeden önce eşimin troid kanseri old. öğrendim sevgiliydik ameliyat oldu sonra evlendik metastas yaptı akciğere sıçradı evlilik yıldönümümüzde ameliyat oldu diger evlilik yıldönümümüzde radyasyon aldı defalarca ...
Daha sonra kontroller ve kendinden gelen bir gebelik ama hüsranla sonlandı kalp atışı yoktu lürtaj oldum sonra 3 ay sonra yine hamile kaldım gene kürtaj oldum ardından doktor doktor gezdik eşimin sperminin 2 milyon ol. öğrendik hemen tüp denedik olmadı..ardından acaba bendede sorun var die düşündündüm kromozom testi yaptırdık.ve bende 3 ve 17 kromozomlarda translokasyon çıktı 2,denedik gene olmadı daha yeni 3, denek gene olmadııı ...
Ve artık yeter dedim bir sinir anındaa kaynanam kızım ağlama dedi demek zamanı deilmiş allah bilir dedii..Tövbe allahım sen affet allah varsaa nie bana ewlat vermio ben n yaptım dedim sonra ztn hastaneye gittik hatırlamıorum ya neler yaşadım neler 10 satıra sığdırdım ama malesef öle deil Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
3 yıldır bende bebek bekliyorum kapalıyım ve namaz kılıyorum. ama zaman zaman senin durumlarına geliyorum neden ben bi banamı verince hayırsız falan gibi.
ama toparlanmaya çalışıyorum bir arakadaşın kitap tavsiyelerini alıp okuyacağım. ben hala sınavdayım çünkü
Gerçek bir dost olarak Allah yeter, bir yardımcı olarak da Allah kâfidir.bunuda msn me yazdım
Sana bişi diyeyim mi? Zaten hep Allah'a inanların başına geliyor bu durum
Allah sevdigi kulun isteğini hemen yerine getirmezmiş Dua etmemizi ona seslenmemizi istermiş
Sevmedigi kuluna da hemen verirmiş sussun ona seslenmesin diye.
Allah sevdigi kulun isteğini hemen yerine getirmezmiş Dua etmemizi ona seslenmemizi istermiş
Yani merak etme namaza devam Kuran'a devam bizler Allahın sevdiği kullarıyız
Ben kabullendim artık vermezse vermesin istemiyorum Çocuk mocuk Hayatta ki en büyük zenginlik İman bana imanım yeter Rabbim aklımı almasın, içimden imanımı almasın başka dert istemem ben
Yani merak etme namaza devam Kuran'a devam bizler Allahın sevdiği kullarıyız
Ben kabullendim artık vermezse vermesin istemiyorum Çocuk mocuk Hayatta ki en büyük zenginlik İman bana imanım yeter Rabbim aklımı almasın, içimden imanımı almasın başka dert istemem ben
canım benım, bende gecen ay tövbe ısyan ettım. ogluma otızm teşhısı konuldu, o kadar zor gunler gecırıyorumkı anlatamam kelımelerle anlatmanın tarıfı yok,
hacettepeye götürdüm oglumu kesın teşhıs konuldu.. %80 gıbı bı oran ustelık
hastanenın bahçesınde aglıyarak. cok utanarak soyluyorum. sen nasıl allahsın ya hanı cok adaletlıydın ınanmıyorum ben sana artık nasıl allahsın sen ben hayatım boyunca bı karınca ıncıtmedım bu nasıl adalet dıye saatlerce agladımbabam kalp krızı gecırıyodu benım o halımı görunce hemen yatırdılar şımdı yavaş yavaş kabullenıyorum.. buna şukur dıyorum dua edıyorum ben ozel bı anneyım oglum ozel bı cocuk dıyorum
bı sureç yasıyosun sanırım. bunalımda olabılırsın ne bılım ne dıycemı bılemedım ıste
Merhaba İkrar ben oğlunun durumu ile ilgili bir yorumunu okumuştum. O kadar çok otistik bulguları yoktu sanki oğlunun oranı neden o kadar yüksek çıktı şaşırdım. Hatta eşin kabul etmiyordu. Oğlun küçüktü sanırım, erken teşhis edildiğine göre çok yol katetedersiniz. Allah yardımcınız olsun...
evet canım eşımde kabul ettı artık. çok gec olan tedavı ıle olan dondurulmuş embıryo benım oglum ıste ne bılım eşım konduramıyo yakıstıramıyodu, 2 bucuk yasında bugun basladık egıtımecok net bulgular dedıler 1 ay ınceledıler. bende bılmıyorumkı oran nıye o kadar fazla cıktı amın cok sagol ınsallah egıtımle duzulıcek hersey
evet canım eşımde kabul ettı artık. çok gec olan tedavı ıle olan dondurulmuş embıryo benım oglum ıste ne bılım eşım konduramıyo yakıstıramıyodu, 2 bucuk yasında bugun basladık egıtımecok net bulgular dedıler 1 ay ınceledıler. bende bılmıyorumkı oran nıye o kadar fazla cıktı amın cok sagol ınsallah egıtımle duzulıcek hersey
Herkes şükret, uzaklaşmissin geri don, inancini kaybetme, şeytanı sevindirme, ibadet et falan demis. İlla herkes inançlı olacak diye bir kaide yok. size dogru gelenler baskasına bir o kadar komik, yanlış ve saçma gelebilir.
Kim diyor bunu? Alah allah nasıl bir polemik yarattığınızın farkında mısınız?Allahın sevmediği kulu mu varmış,tövbe tövbe..Kendi kendinize bir şeyler yazıp çiziyorsunuz burada ve sözün nereye nasıl gideceğini hiç hesap etmiyorsunuz.Bunun içinde dini içerikli konular forumda yasak.
Herkes şükret, uzaklaşmissin geri don, inancini kaybetme, şeytanı sevindirme, ibadet et falan demis. İlla herkes inançlı olacak diye bir kaide yok. size dogru gelenler baskasına bir o kadar komik, yanlış ve saçma gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?