- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
Konu dini içerikli olmasa bile dini öğeler barındırıyor. Ama sanırım bu yasak değildir. Hatta tartışma çıkaracak bir konu hiç değildir.
Ben bebeğime zor kavuştum. Hatta zor kelimesi zemzemle yıkanmış kalır. Eğer izin verseydim ana haberlere konu olacak cinstendi. Geçen bir doktor benden az deneme yapan biri için dünya tıp litaratürüne geçecek kadar deneme yapmış demişti. (Kimsenin moralini bozamam o yüzden sayı veremem)
Yaşadıklarımı unutamıyorum, ne zaman evlat için uğraşan birini görsem canım çok yanıyor, kalbim sıkışıyor.
Nice deli gibi dualar ettiğim anlar oldu, dua etmediğim anlar oldu. Bu bebeği veren gene Allah, muhtemel vakti saatini bekledi. Herşeyi biliyorum, bu konularada aptal biri değilim ama yaradana kırılınır mı çok kırıldım düzelemiyorum.
Bugün 3 aylar hepinizin 3 aylarını kutlarım. Ama dün bunu bile bile arkadaşımla içtim, bugün araba ile mezarlık önünden geçerken müziğin sesini kısmadım ama son anda haber kanalına çevirdim.
Dua edemez oldum, şükredemez oldum. Kalbim katılaştı.
Elmayra arkadaşımızın imzası , "Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.....!"
ne yanlış yolda olduğumu çok iyi anlatıyor ama ben düzelmeyi beceremiyorum.
çok zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsunMerhaba kızlar,
Bende sizler gibiyim allahım hep beni affet diorum ama zaman zaman isyan ediorum....
Ewlenmeden önce eşimin troid kanseri old. öğrendim sevgiliydik ameliyat oldu sonra evlendik metastas yaptı akciğere sıçradı evlilik yıldönümümüzde ameliyat oldu diger evlilik yıldönümümüzde radyasyon aldı defalarca ...
Daha sonra kontroller ve kendinden gelen bir gebelik ama hüsranla sonlandı kalp atışı yoktu lürtaj oldum sonra 3 ay sonra yine hamile kaldım gene kürtaj oldum ardından doktor doktor gezdik eşimin sperminin 2 milyon ol. öğrendik hemen tüp denedik olmadı..ardından acaba bendede sorun var die düşündündüm kromozom testi yaptırdık.ve bende 3 ve 17 kromozomlarda translokasyon çıktı 2,denedik gene olmadı daha yeni 3, denek gene olmadııı ...
Ve artık yeter dedim bir sinir anındaa kaynanam kızım ağlama dedi demek zamanı deilmiş allah bilir dedii..Tövbe allahım sen affet allah varsaa nie bana ewlat vermio ben n yaptım dedim sonra ztn hastaneye gittik hatırlamıorum ya neler yaşadım neler 10 satıra sığdırdım ama malesef öle deil Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
çok zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun
Derdimi seviyorum.. Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.. Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor.. Sevilen çekmesin de neylesin.."
gücünün son damlası tükenene kadar dene ....işallah istediğin sonucu alırsın bende çok istiyorum bebek hep hayal ediyorum odamın köşesinde onun beşiğiniAmin cnm ewet çok zorr gerçekden 2 hafta önce negatifi aldım şimdi gücümü toplayıp tekrar deniycem ama ne zaman cesaret ederim bilemiorum((
Allahım bizi affetsin bazen dayanamıoruz artık gücümüz kalmıo napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?