Sanırım istenmiyorum.

ekimkahvesen

All is well
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
332
349
18
selam kızlar konumu bir arkadasım hatta komsumun kızı icin acıyorum , daha iyi anlatabilmek adına kendiminmiş gibi anlatayım yazmam da daha kolay olur. Şimdiden kk kadınlarına teşekkürler :)
20 yasındayım , 6 yıllık sevgilim var , ailelerimiz biliyor babalarımız dısında erkek ardasım 24 yasında askerliğini yaptı bekledim her zorluğunda yanımda oldum hatta onunla büyüdüm ilk askımdı, benim ailemde amcam babannem vs biliyor. Sırf evlenebilmemiz adına erkek arkadasmı amcam torpille işe koyacak en fazla bir iki aya işi olmus olur sanırım. Ben işe başladıktan bir iki ay sonrada beni isterler diye heycanlandım hayaller kurdum nişanlık baktım damatlık bakıp erkek arkadasıma attım o kadar heycanlandım ki ama birden bütün heveslerim yerle bir oldu yıkıldım sanki bana askerden gelince işim olunca seni hemen isteyeceğim diye özlemle yazan cocukta aynı heycanı göremedim. Bir şey demedim ben yinede kendi mutlulğumda nişanlık bakmaya devam ettim bilakis ailemde öyle heycanlandı bugün erkek arkadasımın bana ; ben istiyorum ki ailemin rızası olsun öyle isteyeyim seni calısmaya başlayayım 5 6 ay sonra seni isterim ancak dedi beni 5 6 sonra istemesi demek 1 ,5 bucuk yıl sonra düğünümüzün olması demek benim icin fazlasıyla uzun bir süreydi ağladım kendi kendime cok üzüldüm. Sonra ablasına x abla duydun mu sait sınavdan gecmiş artık işe koyulur bir iki ay sonra beni isterler dedim ve bana annem diyor ki cook bekler :))) diyip güldü bende valla oda bir anne onunda bir kızı var kendisi bilir dedim. Beni annesi aradı iki üc yıl benim oğlum calısacak altınını yapacak bana destek olacak arabasını alacak bende mümkün değil dedim. ( bu arada maddi durumları fazlasıyla iyi ) Oda ne aceleniz var tövbe tövbe gibi cümleler kurdu. Cok ağladım cok üzüldüm hayallerim yerle bir oldu benim bir iki yıl daha gizli saklı bulusacak gücüm kalmadı evlenmeyi düşünüyorum artık. Şimdi ben ne yapmalıyım sizcede annesi beni istemiyormu ben ne yapmalıyım :(

selam kızlar konumu bir arkadasım hatta komsumun kızı icin acıyorum , daha iyi anlatabilmek adına kendiminmiş gibi anlatayım yazmam da daha kolay olur. Şimdiden kk kadınlarına teşekkürler :)
20 yasındayım , 6 yıllık sevgilim var , ailelerimiz biliyor babalarımız dısında erkek ardasım 24 yasında askerliğini yaptı bekledim her zorluğunda yanımda oldum hatta onunla büyüdüm ilk askımdı, benim ailemde amcam babannem vs biliyor. Sırf evlenebilmemiz adına erkek arkadasmı amcam torpille işe koyacak en fazla bir iki aya işi olmus olur sanırım. Ben işe başladıktan bir iki ay sonrada beni isterler diye heycanlandım hayaller kurdum nişanlık baktım damatlık bakıp erkek arkadasıma attım o kadar heycanlandım ki ama birden bütün heveslerim yerle bir oldu yıkıldım sanki bana askerden gelince işim olunca seni hemen isteyeceğim diye özlemle yazan cocukta aynı heycanı göremedim. Bir şey demedim ben yinede kendi mutlulğumda nişanlık bakmaya devam ettim bilakis ailemde öyle heycanlandı bugün erkek arkadasımın bana ; ben istiyorum ki ailemin rızası olsun öyle isteyeyim seni calısmaya başlayayım 5 6 ay sonra seni isterim ancak dedi beni 5 6 sonra istemesi demek 1 ,5 bucuk yıl sonra düğünümüzün olması demek benim icin fazlasıyla uzun bir süreydi ağladım kendi kendime cok üzüldüm. Sonra ablasına x abla duydun mu sait sınavdan gecmiş artık işe koyulur bir iki ay sonra beni isterler dedim ve bana annem diyor ki cook bekler :))) diyip güldü bende valla oda bir anne onunda bir kızı var kendisi bilir dedim. Beni annesi aradı iki üc yıl benim oğlum calısacak altınını yapacak bana destek olacak arabasını alacak bende mümkün değil dedim. ( bu arada maddi durumları fazlasıyla iyi ) Oda ne aceleniz var tövbe tövbe gibi cümleler kurdu. Cok ağladım cok üzüldüm hayallerim yerle bir oldu benim bir iki yıl daha gizli saklı bulusacak gücüm kalmadı evlenmeyi düşünüyorum artık. Şimdi ben ne yapmalıyım sizcede annesi beni istemiyormu ben ne yapmalıyım :KK43:
Ayrıl

20 yasındayım , 6 yıllık sevgilim var , ailelerimiz biliyor babalarımız dısında erkek ardasım 24 yasında askerliğini yaptı bekledim her zorluğunda yanımda oldum hatta onunla büyüdüm ilk askımdı, benim ailemde amcam babannem vs biliyor. Sırf evlenebilmemiz adına erkek arkadasmı amcam torpille işe koyacak en fazla bir iki aya işi olmus olur sanırım. Ben işe başladıktan bir iki ay sonrada beni isterler diye heycanlandım hayaller kurdum nişanlık baktım damatlık bakıp erkek arkadasıma attım o kadar heycanlandım ki ama birden bütün heveslerim yerle bir oldu yıkıldım sanki bana askerden gelince işim olunca seni hemen isteyeceğim diye özlemle yazan cocukta aynı heycanı göremedim. Bir şey demedim ben yinede kendi mutlulğumda nişanlık bakmaya devam ettim bilakis ailemde öyle heycanlandı bugün erkek arkadasımın bana ; ben istiyorum ki ailemin rızası olsun öyle isteyeyim seni calısmaya başlayayım 5 6 ay sonra seni isterim ancak dedi beni 5 6 sonra istemesi demek 1 ,5 bucuk yıl sonra düğünümüzün olması demek benim icin fazlasıyla uzun bir süreydi ağladım kendi kendime cok üzüldüm. Sonra ablasına x abla duydun mu sait sınavdan gecmiş artık işe koyulur bir iki ay sonra beni isterler dedim ve bana annem diyor ki cook bekler :))) diyip güldü bende valla oda bir anne onunda bir kızı var kendisi bilir dedim. Beni annesi aradı iki üc yıl benim oğlum calısacak altınını yapacak bana destek olacak arabasını alacak bende mümkün değil dedim. ( bu arada maddi durumları fazlasıyla iyi ) Oda ne aceleniz var tövbe tövbe gibi cümleler kurdu. Cok ağladım cok üzüldüm hayallerim yerle bir oldu benim bir iki yıl daha gizli saklı bulusacak gücüm kalmadı evlenmeyi düşünüyorum artık. Şimdi ben ne yapmalıyım sizcede annesi beni istemiyormu ben ne yapmalıyım :KK43:

tabii ki annesi istemiyor, çalışsın bana baksın cinsinden, zaten çocuksun boşver valla kaynana derdi çekmeye hiç değmez, annesi sömürgeci olmayan birini bul
amcanın yaptığıda hata bence yani onuda söyliyim, evlenin diye iş bulması falan... kendi işini kendi bulsun

Adam bi kendi hayatını kursun sonra sizinle bir hayat kurar. Zaten aileler ortaya girdiği için sizin iş zor. Adam istemiyor, annesi istemiyor

Diyelim ki her sey yolunda gitti ve evlendiniz... Kendinizin cok genc olmasi da sizin icin problem degil. Ama esiniz? Siz saniyor musunuz ki 24 yasinda bir erkek evliligi idame ettirebilecek kadar olgun? Sonra yok ailesi karisti, yok beni aldatti... Erkekler gercekten daha gec olgunlasiyor. Ayrica hayati gormeyip tanimamis bir erkek, eline ilk firsat gectiginde kesfe koyulacak... Yazik degil mi size?

Erkek arkadaşının biti kanlanmış o yüzden üstüne düşme olursa olur olmazsa daha iyisi olur. Daha yaşın küçük gez toz güzelim.

Sen bu kadar istekli olmasaydın belki erkene alabilirdi sevgilin ama kaçan kovalanırmış.Sırf sanki kaçmasın der gibi iş bulmaya kalkıyorsunuz.Kendi çabalamadan yaparsa yarın öbür gün başına kakar bu olanları.Askerden gelip 2 ay çalışmayla kız istenmez hadi belirli maaşı olur memur olur sürekli geliri olur tamam ama sanırım ailesi yardım etmeyecek haliyle para biriktirmesi gerekiyor.Yaşın da ufak okuyordundur sanırım okumuyorsan da kendini biraz daha geliştirip ayaklarının üstünde dur öncelikle.23 24 yaş normal evlilik için acele etme..Üzerlerine de gitme değerin kalmaz gözlerinde.

daha 20 yasindasin evlenmek istiyorum diye nasil sevgilinin annesini ararsin. ne bu acelen yav. anne hakli ayrica askerden gelmis calismaya baslamis birak ailesine destek olsun biraz. durumlari iyi diyorsun demekki ihtiyaclari var bi sekilde ogullarina. bu yasta bin takla atmissin evlenmek icin. simdiki nesilde bi baska yahu

Bu ne istek bu ne merak bu ne acele yok yani ne oluyor sevgiliniz de bu istek yok hoş bunca isteğe karşı bende de olmazdı ya neyse..

Okuyor musunuz, çalışıyor musunuz? yoksa aman evlenip sunumlar yapayım kafasında mısınız?

Kızlar toplu cevap veriyim ben size Ceren okumuyor , hayatı sadece erkek arkadasından ibaret . Erkek arkadası askerden geleli bir yıl oluyor . Amcası evlenelim diye iş değil cocuk işsiz iş istediği icin iş buluyor ve iş olursa evlenecekler. Sevgilisi işe başladıktan sonra 3 4 ay sonra gelip isteyecem diyor EVLENME MERAKLISI DEĞİLMİŞ derken bu iş evlenme meraklısıylada olmuyor ne yazikki sevmekle oluyor. Ne sunum ne başka birşey kimse evlenmek istediği icinde cocuğun annesini aramamıs artık nasıl okuyup nasıl anlıyorsanız. Suraya gelip su yorumları yazanlarda kesin 20 21 yasında evlenmişdirde neyse. Kız evlenmek icin kırk takla atmamıs. Kadının düşmanı kadın derlerdide inanmazdım ben sağoln kızı daha fazla üzdünüz. Demekki suan kendini evliliğe hazır hissediyor senelerdir beraber artık sevgili kalıp b.kubu cıkarmak istemiyor. Üstelik ailenin cocugun parasıyla altın almasına felan ihtiyacı yok . Bu yaşlarda evlenip mutlu olanlardan biride benim . Keske biraz yorum yaparken empati kursak. Burada herkes kötü yorum yapmak icin yemin etmiş gibi hic anlamaya calısan yok bir kac kişi pek nadir @Mune konu kapatılabilirse sevinirim. Keza kız daha fazla yorumları okuyup üzülsün istemiyorum tesekkür ederim.

Erkek kardesim de daha 3. Sinf. Evlenmek istiyor. Kizda 2. Sinif. Herturlu imkani var kardesimin. Ama hic birimiz istemioruz evlenmesini. Yazik o kiza da. Kendisine de. Bi sorumluluk almayi ogren. Kendi parani kendin kazan, kendi sozune kendin sahip ol diyoruz. Isi bile hazir aslinda. Ama bu is guc para meselesi degil. Evlilik oyuncak ya da bir heves degil. Cok da merak edilecek bisey degil. Zamani gelince kismetse yasaniyor illa ki. Hayatinizin tadina bakin egitimde sinir tanimayin. Cok gezin. Cok okuyun. Napacaksiniz evlenince hemen bilmiyorum ki? Ha ben cok mutluyum , lakin 28 dim evlendgmde. Esim de 36. Heyhat be... Yasayin gencler... Yasayin... Ufkunuzu genisletin...

Back
X