selam kızlar konumu bir arkadasım hatta komsumun kızı icin acıyorum , daha iyi anlatabilmek adına kendiminmiş gibi anlatayım yazmam da daha kolay olur. Şimdiden kk kadınlarına teşekkürler :)
20 yasındayım , 6 yıllık sevgilim var , ailelerimiz biliyor babalarımız dısında erkek ardasım 24 yasında askerliğini yaptı bekledim her zorluğunda yanımda oldum hatta onunla büyüdüm ilk askımdı, benim ailemde amcam babannem vs biliyor. Sırf evlenebilmemiz adına erkek arkadasmı amcam torpille işe koyacak en fazla bir iki aya işi olmus olur sanırım. Ben işe başladıktan bir iki ay sonrada beni isterler diye heycanlandım hayaller kurdum nişanlık baktım damatlık bakıp erkek arkadasıma attım o kadar heycanlandım ki ama birden bütün heveslerim yerle bir oldu yıkıldım sanki bana askerden gelince işim olunca seni hemen isteyeceğim diye özlemle yazan cocukta aynı heycanı göremedim. Bir şey demedim ben yinede kendi mutlulğumda nişanlık bakmaya devam ettim bilakis ailemde öyle heycanlandı bugün erkek arkadasımın bana ; ben istiyorum ki ailemin rızası olsun öyle isteyeyim seni calısmaya başlayayım 5 6 ay sonra seni isterim ancak dedi beni 5 6 sonra istemesi demek 1 ,5 bucuk yıl sonra düğünümüzün olması demek benim icin fazlasıyla uzun bir süreydi ağladım kendi kendime cok üzüldüm. Sonra ablasına x abla duydun mu sait sınavdan gecmiş artık işe koyulur bir iki ay sonra beni isterler dedim ve bana annem diyor ki cook bekler :))) diyip güldü bende valla oda bir anne onunda bir kızı var kendisi bilir dedim. Beni annesi aradı iki üc yıl benim oğlum calısacak altınını yapacak bana destek olacak arabasını alacak bende mümkün değil dedim. ( bu arada maddi durumları fazlasıyla iyi ) Oda ne aceleniz var tövbe tövbe gibi cümleler kurdu. Cok ağladım cok üzüldüm hayallerim yerle bir oldu benim bir iki yıl daha gizli saklı bulusacak gücüm kalmadı evlenmeyi düşünüyorum artık. Şimdi ben ne yapmalıyım sizcede annesi beni istemiyormu ben ne yapmalıyım