Sanırım kayınvalidemin gizlediği bir şeyler var

Nişanlınla bu konuyu konuştuğun an artık bir nişanlın olmaz.aldatan insan er geç belli ediyor zamana bırakın kendiliğinden ortaya çıkacaktır

Dedim ya çok güvenilir bi insan. Ben bile gözümle görsem inanmam böyle bi duruma. Böyle gizli şeyler çevirmesi güvenimi sarsıyor.

Çok fena bi durum gerçekten.

Ben olsam, sizin gibi birinin evime sık sık gelmesini istemezdim. Kusura bakmayın.

Yani belki whatsapp hesabından kişiye bakabilirsiniz fotoğrafı falan varsa eğer veya arayabilirsiniz gizliden diye ama açık açık ortaya dökmeyin suçlu siz olursunuz yani

Eğer gerçekten öyle bişey varsada eninde sonunda ortaya çıkacaktır. Hem siz o evin gelini bile olmamışsınız daha o yüzden bu kadar ailevi konulara karışmayın

Hiç karismayin derim ben de meraklanirim ama sizin uzerinize kalir bir de bu kez de o daha vahim

iki şey söyleyeceğim;
her şeyden önce eğer ortaya kesin bir kanıt koyamazsan, hem nişanlın hem de k.pederin k.valdenin açıklamasına inanacaktır. kendinden pay biç; kötüden misal olmaz ama biri sana annenin bir ilişkisi olduğunu söylese ve annen inkar etse kime inanırsın? işin sonunda sen kötü olursun.
ikincisi; hiç üzerine vazife olmayan bir şekilde koskoca kadının telefonunu kurcalamışsın, hiç hoş değil. bu yüzden burada hep yazıyorum, gördüğünüz şey arpacı kumrusu gibi düşünmenize sebep olacaksa kurcalamayın kimsenin telefonunu.
bence üzerine vazife değil söylemek. bildiğini unut ve devam et, sen söylemezsen, senin bildiğini bilmezler, nişanlına yalan söyleme ama bildiklerini kendine sakla

Yani belki whatsapp hesabından kişiye bakabilirsiniz fotoğrafı falan varsa eğer veya arayabilirsiniz gizliden diye ama açık açık ortaya dökmeyin suçlu siz olursunuz yani

Ona da baktım, çok olayın içine girmeden bi açıklama aradım kendimce, gizli şeyler çevirmediğine dair. Fotoğraf yok.

Bir de acaba benim fark ettiğimi anladığı için mi siliyor konuşmaları diye düşünüyorum. Gizliden ararsam ve eğer benim fark ettiğimi anlamışlarsa, benim aradığımı da anlarlar.

Tabi orası öyle anlamışsa eğer siliyor olabilir ve size bi tavsiyem hiç birşey gizli kalmaz emin olun. İşin peşini bırakırsanız kendiliğinden ortaya çıktığını görürsünüz

Ouv, burada okuduğum en sert kayınvalide konusu olabilir

Şöyle düşünün; ille aramanız gerekmiyor, popüler programları da kullanarak bir isim elde edebilirsiniz ama ne gerek var? Hani öğrenmenin sizi daha çok rahatsız etmekten başka bir sonucu olmayacak ki.

Bu arada kesinlikle ama kesinlikle nişanlınıza söylemeyin. Zaten er geç birisi fark edecektir illa ki.

Kesinlikle haklısınız. Öğrensem ne değişecek? Keşke masum olsa da kendime kızsam ne biçim düşünüyorsun diye. Sanırım karşı tarafın gerçekten o kişi olmasını istediğim için öğrenmek istiyorum.

Birden dış kapının dış mandali diyesim geldi

2 ay sonra evleneceğim insanın annesi. Ben neden dış kapının dış mandalı oluyorum ki ailelerle birlikte yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ve 2 aile çok iyi anlaşıp kocaman 1 aile haline gelmişken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…