- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi turnthepage
-
Nişanlınla bu konuyu konuştuğun an artık bir nişanlın olmaz.aldatan insan er geç belli ediyor zamana bırakın kendiliğinden ortaya çıkacaktır
Ayy olaya bak , aman karışma sen nişanlına söylesen bir derttt kv ne söylesen bir dert... Adın iftaracıya çıkar sen kötü olursun..Hem telefonu karıştırdı olursun , çok kötü durumdasın bacım valla iyi düşün
Karışmayın
Kayın peder gece 12 de konuştuğunu anlamıyorsa siz hiiç kendinizi ortalara atmayın.
Yani belki whatsapp hesabından kişiye bakabilirsiniz fotoğrafı falan varsa eğer veya arayabilirsiniz gizliden diye ama açık açık ortaya dökmeyin suçlu siz olursunuz yani
Ona da baktım, çok olayın içine girmeden bi açıklama aradım kendimce, gizli şeyler çevirmediğine dair. Fotoğraf yok.
Bir de acaba benim fark ettiğimi anladığı için mi siliyor konuşmaları diye düşünüyorum. Gizliden ararsam ve eğer benim fark ettiğimi anlamışlarsa, benim aradığımı da anlarlar.
o değilde ,sana bu mesajlar bu izlenimi verdiyse
dua et erkek olsun....
Ben hiç bu şekilde düşünmemiştim
Ouv, burada okuduğum en sert kayınvalide konusu olabilir
Şöyle düşünün; ille aramanız gerekmiyor, popüler programları da kullanarak bir isim elde edebilirsiniz ama ne gerek var? Hani öğrenmenin sizi daha çok rahatsız etmekten başka bir sonucu olmayacak ki.
Bu arada kesinlikle ama kesinlikle nişanlınıza söylemeyin. Zaten er geç birisi fark edecektir illa ki.
Birden dış kapının dış mandali diyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?