sanırım kendimi iyi hissetmiyorum :(

lindsaylohan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
1.022
29
373
Roaccutane kullandiktan sonra cildimde olusan cukurlar ve gecmeyecegini caresi olmadigini soyleyen doktorlar.. dermabrazyon yaptiran var mi

Son düzenleme:
ay canım kıyamam ya aile de annendemi uzak davranıyor annenle konuş herşeyi annene kendini ısındır amelıyat konusundada ne amelyatı oluyorsun?

ay canım kıyamam ya aile de annendemi uzak davranıyor annenle konuş herşeyi annene kendini ısındır amelıyat konusundada ne amelyatı oluyorsun?

annem hep uzaktı bana zaten malesf belkide bu yuzden kendımı yalnız hıssedıorm . burun amelytı olucam... Lucesme dedıgın dogru herkesn hyatı puruzlu ama aıle olayı cok baska malesf..

Sen ameliyat olmak için acele etme bnce çunku olunca her sey düzelmiyo bi anda
Ameliyattan çıkınca bir hafta falan kötü olucaksın bu süreçte biz yaptırma dedik falan dicek annen baban moralini daha da bozucaklar
Şuan da benm bile moralim bozuluyo olmasamıydm diyorum çunku çok aceleye geldi senin kaç günlük tatilin olucak araya sıkıstırma bence

canım ben bir ay gitmiycem okula.. sen ?? evet moralımız bozucaklar ıyıce bılıorm ama uzatmakta ıstemıorm bu amelyt ısını acıkcası.. senın su an ne gıbı sıkntılarn var 3. ya da 4. günün artık sanırım ?? agrın acın oldu mu ne gıbı skntılarn oldu

canım sen çok yıpratıyosun kendini. tamam burun estetiğini çok istiyosun inşallah da olursun ama öncelik okul bence bu kadar üzme kendini. ben de üni okurken çok istiyodum burnumu yaptırmayı hatta bir gün bi çocuk beni face de görmüş ortak arkadaşlarımız varmış onlardan resimlerime bakmış falan neyse gün geldi bunla kampüsün bahçesinde buluştuk. konuştuk ettik derken bana ne dese beğenirsin? resimlerde burnun bu kadar büyük durmuyodu :O tabi ben şok verdim ağzının payını ama nasıl içime oturdu. başladım doktor aramaya param da yok zor okuyorum devlet hastanelerine falan bakıyorum annemler de istemiyo. sonra dedim ben okulu bitirim kimseye hesap vermeden kendi paramla kendi özgürlüğümle kimse karışamaz zaten :) bekledim bu yıl oldum daha sen de sorun varsa acele etme kendini üzme. keşke öncede anlayışla karşılasalardı bana destek olsalardı da daha önce olsaydım ama olmadı işte :)

Ağrım sızım yok ama nefes alamıyorum aynaya bakınca çok kötü oluyorum yüzüm çok kötü cildim asırı cirkin ya moralim bozuluyo yanaklarım bile şişti
Tabi sen de bu kadar olmayabilir bilmiyorum inşallah olmaz olursa daha da moralin bozulur :/

ahhh karpe ahh vallahi derslerim bütlere kaldı ve o kadar agırki derslerim yazın veririm inş kafamda bu olay varken ders falan dusunemıorm.. senin olayına benzeri ben de yaşadım 2 yıl önce ünide ing hazırlık sınıfındayken hoca bana bi soru sordu ben de soruyu cevapladım kafayı sola bi cevirdim cocuk yanındaki arkadasına benim burnumu gosterıo uzun yapıo bi de gülerek yemn edıorm nasl kötü oldum anlatamam.. cocugunda burnu estetk ama akıllılk edp üniye baslamadan yaptırmıs... sonra bigün yine arkadasım bi fotomu gördü nette bana dediki senin burnun ufak degil ki bu fotoda niye böyle dedi sok oldum :/ bu da sınftan bi cock....... insan cidden kötü oluo.. liseden beri rizeli misin burnundan belli falan lafları lisedeyken bi de 48 kiloydum yuzum zzayıf oldugu ıcın burun dha on plandaydı cogu kısı dıodu boyle anlycagn .. bi an once olmakta fayda vr

Son düzenleme:
Ay inanmıyorum ya nasıl söylüyolar bana bile öyle söyleyen olmadı hiç benmki çok daha kötüydü

berry yarına kadar sabret tamponların alınınca yuzunun sisleri birden asagıya dogru ınıcek ve geçicek... atelin ve dıkıslerın ne zaman alınıcak... yani toplamda 10 gün sorası burnun üzerinde bi şey kalmıcak.. panik yapma morlugunda olmycak sisliginde olursada hafif olur kapatıcıyla kmse anlamaz... senin pskolojını herkes yaşadı ama gecıcı bı surec

Ay inanmıyorum ya nasıl söylüyolar bana bile öyle söyleyen olmadı hiç benmki çok daha kötüydü

Canım insanlar patavatsız yapacak bi şey yok... ben cokkk duydum bunu eski cıktıgm cocuk bile burnun tarkanın burnuna cok benzio dedi lafa bakar mısın saka gibi :) yine lisedeyken arka sıramda oturan cocuklar konusrlarken duymstum bu kız cok guzel ama burnu cok uzun falan diye :)))) o zamandan takntı yapmıstım cok zayıftım ve daha cok on plandaydı burnm smdi o kadar degil... ama insanlara egitim şart bi insanın kusuruyla alay etmek vs basitlik... bi kız arkadasımla nisanlısı tartısmıslardı sonra ayrıldılar birbirlerıne hakaretler ettiler kızın nısanlısının kıza yazdıgı aynen suydu '' para veriyimde önce o itfaiye hortumu burnunu düzelttt'' :) dusunun yani.. ve kıza sunu da demıstı burnun cok byuk opusulmuo senle falan neler neler ah bu erkekler

ah ah gözleri kör olmasın onların :)) sen kafaya koymuşsun yaptırırsın bu hızla verirsin hepsinin ağzının payını :)

ah ah gözleri kör olmasın onların :)) sen kafaya koymuşsun yaptırırsın bu hızla verirsin hepsinin ağzının payını :)

karpe fotolarını koyar mısın ya ben cok dogal olsun ıstıorm anlasılmasın mhamet beyde dedi tmm oyle yapıcam zten dedi bi milim ucu kalkıcak bikac mılımde torpulycem dedi ama yine de anlasılr mı sence ?

Ay inanmıyorum ya..Bu erkekleri ne yapmalı.benimki de birgun bana "su burnunu az cekte televizyonu göremiyorum demişti.yani burnum o kadar uzunmus ki tv izlemesini engelliyormuş lafa bak. Tabi ben altta kalirmiyim. " benim burnum ameliyatla duzeltilebilir sen git te boyunu uzat "dedim. Pek uzun boylu degil esim ondan öyle demistim:))))

helal olsun vallahi iyi lafffff etmissin bu insanlar ne kadar utanmaz illa birisinde kusur arıyolar ya.... bigün 7 snelk arkdsmla yesilköy sahilde yuruorm bana dediki aa su koy'un burnuna baksana nasıl yani hangi koy un koy falan yok diorm gülüo bi de saka gbiler yaaa.....

karpe fotolarını koyar mısın ya ben cok dogal olsun ıstıorm anlasılmasın mhamet beyde dedi tmm oyle yapıcam zten dedi bi milim ucu kalkıcak bikac mılımde torpulycem dedi ama yine de anlasılr mı sence ?

canım valla benm burnumu söylemediklerim anlamadı. hatta ben en çok akrabaların anlamasını istemiyodun geçen gün teyze kızlarıyla falan oturduk anlamadılar en son dayanamadım yine de burnumu yaptırdım ben yeaaa dedim aaaaaaaa biz de bi değişiklik var diyoduk falan dediler :) kimse gelip de burnunu mu yaptırdın sen demedi. yeni yarın bi çekileyim bakalım koyarım akşamına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…