sanırım kendimi iyi hissetmiyorum :(

kızlar hazır herkes burdayken tecrübelilere sorayım bende :) şu burun içindeki dikişler alınıyo mu kendiliğinden mi çürüyo falan ? doktor bişe demedi :O

Allah tan bana bekarken hiç böyle diyen olmamıştı. Halbuki 43 kgdum da burnum yuzumu kapliyordu nerdeyse.Her halde hiç erkek arkadasım olmadı ondandir. Yoksa taa o zaman kafaya koyar yaptırırdim burnumu:))

Son düzenleme:
Allah tan bana bekarken hiç böyle diyen olmamıştı. Halbuki 43 kgdum da burnum yuzumu kapliyordu nerdeyse.Her halde hiç erkek arkadasım olmadı ondandir. Yoksa taa o zaman kafaya koyar yaptırırdim burnumu:))

Valla canım bnim toplam 3 4 sevglm oldu hepsi de dediler saolsunlar cok mtlu ettiler yani laz burunluymusum tarkan burunluymusum ne güzel ya bna kızlardan bi kişi falan demistir. genelde burna takanlar kadnlardan cok erkekler oluo..

ilginçtir banada evdekiler söylüyodu:) zayıflamıştım ünideyken, lazların yanında dura dura onlarınkine benzemiş burnun dediler ameliyata karar verince de kıvırmaya çalıştılar senin burnunda ne var ki gayet normal falan diye karşı çıktılar :))

hahaha tüm aileler aynı ya vallahi inanamıorm yani benm cocugm olsa asla karsı cıkmam gitsn yaptırsn kendısını mutlu hısedecekse :

hahaha tüm aileler aynı ya vallahi inanamıorm yani benm cocugm olsa asla karsı cıkmam gitsn yaptırsn kendısını mutlu hısedecekse :

bana annem hiç karşı cıkmadı ,detsek oldu çünkü allahtan deviasyn vardı:))yoksa ruyamda görürdüm yamuk burunla dolasırdım :)

tümsek vardı,kemer deniyo sanırım, ucuna karışmamış doktor,karışssaydı keşke :)sevgilim hiç bi zaman burnuma kötü demedi,ameliyattan sonra burnuma degil direk çillerime baktı,çil manyagı bi cocuk.acayip ya.,bu erkekler acayp varlık

erkekler kafayı yemıs : katılıorm sana valla.. ne güzel en azından patavatsız deglms burnun kottu demems :) ben yanyana bile oturamadım hiç sevgllermle hep karsılıklı oyle takntı yapıodum profilmi

çillerimden memnundu ,tek tek sayıyodu.bi ara bunalıma girmiştim çiller yüzünden,bu çiller yok olmasın bidaha senle konuşmam dedi,kavga etmiştik bu mesele yuzunden,lise 2 de tanıştık 5 senedir brlkteyz

maşallah diyelim nazar değmesin :)) yazık ameliyattan sonra çiller için endişe etmiş

nişantasında bi yer cilleri halledio :)) arkadsm oraya cillerini aldırmaya gitti burun estetıgı oldu cıktı narkozu almadan once anne ben burun amelytı oluorm dems kadının kalbıne ıncekms :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…