sanırım kendimi iyi hissetmiyorum :(

nişantasında bi yer cilleri halledio :)) arkadsm oraya cillerini aldırmaya gitti burun estetıgı oldu cıktı narkozu almadan once anne ben burun amelytı oluorm dems kadının kalbıne ıncekms :

kışın azalıyo braz allahtan,arkadasın iyi yapmış valla:)

benimkide çaktırmadan burnuma takılıyodu dalga geçmek için değil ama farkediyodum bakışlarından hoşuna gitmiyodu, ameliyattan sonra söyledim ona, kızdı bana sormamışım diye o doğal çıkıntılı haliyle seviyomuş falan foto gönderdim yabancılaşmışım hoşuna gitmemiş tartıştık biraz canımı çok sıktı bakalım görüşünce ne dicek, hem sevmiyo gibi hissettiriyo sonra da kızıyo hıh

eylül sen kıme oldun amelytını ne zaman ?? ya erkkler kemerlı burnu sevmezler o yalan dolan =)) sen guzellesnce kskandıgı ıcın ole dıodr

eylül sen kıme oldun amelytını ne zaman ?? ya erkkler kemerlı burnu sevmezler o yalan dolan =)) sen guzellesnce kskandıgı ıcın ole dıodr

bakalım görüşünce ne dicek yine uğraşcak benle orası kesin.. 28inde oldum canım bantlar daha dün çıktı halil ibrahim gökçek doktorun adı martta acıbadem hastanesine geçicekmiş

annem hep uzaktı bana zaten malesf belkide bu yuzden kendımı yalnız hıssedıorm . burun amelytı olucam... Lucesme dedıgın dogru herkesn hyatı puruzlu ama aıle olayı cok baska malesf..

lindsaylohan albumlerde burunlara bakarken bi kişinin burnuna tasarım yapmıstın hangi üyeydi hatrlayamıyorum şmdi.. hangi programda yapıyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…