- 18 Temmuz 2016
- 4.771
- 13.247
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Yok öyle degil, sohbeti cok seven bir insanim, karsimdakini dinlemeyi de severim. Yani konusmalarimla karsimdakini bogan bíri degilim. Genelde hep yüzümde bi gülümsemeyle dolasan biriyim.Suratsız, hiç sohbet etmeyen, birilerini dinlemeyen biri misiniz acaba. Yada siz istemeden arkadaş olmak isteyenleri de kendinizden soğutuyo olabilirsiniz.
Iste bende bunu anlamaya calisiyorum, kabahati tamemen kendimde buluyorum.girişken biri degilsiniz anladıgım kadarıyla yada yüzünüz düşükmü oluyor hep,yada konustugunuzda sadece eleştiri yada olumsuzmu konusuyorsunuz??
bır ortama girdiginizde karsınızdakıne güleryüzlü bir sekılde samımı ve ıcten bir nasılsın dermısınız?yada karsıdakını dınlermısınız??
her ortamda ve her kişiden aynı tepkılerı alıyorsanız,biraz dönüp kendınızde yanlış olan ne diye sorgulamak lazım..
Nasil yapabilirim bunu, biraz acarmisiniz?Belki o sert ve otoriter duruşunuzdan dolayı insanlar size kendini tam olarak açamıyordur.
Siz samimi duygular besliyor ama karşınızdakilere bu enerjinizi geçiremiyor olabilirsiniz.
Kızınız bile babaya daha yakınsa, ben bu şekilde düşündüm.
Auranızı temizlemeyi deneyebilirsiniz. İsteğinize göre, neye yakın hissediyorsanız. Meditasyon olabilir, ibadet olabilir ama illaki konsantrasyon eşliğinde..
Bir deneyin isterseniz..
Google dan da bulabilirsiniz.Nasil yapabilirim bunu, biraz acarmisiniz?
Esimin bana dedigi sevimsiz bir insansin, birde cok kilolu. Kilolarim insanlari benden itiyormus. Herseyi cok bilmem kabahatmis. Herseyi biliyorsun cogu seyi baskalarindan iyi yapiyorsun genelikle her dediginde hakli oluyorsun bu seni sevimsiz yapiyor diyor esim bana. Ama ben bu durumu nasil degisitrebilirim ki, aptak salak gibi mi dolasim ortalikda. Hadi kiloyu verdim de ya bunlar?Eğer gercekten bu yazdıklarınız gibi biriyseniz siz kötü biri değilsiniz.
Bu konuyu eşinize soyledinizmi belki sizin görmediklerinizi dışardan gören birinin size söylemesi daha iyi olur.
Eşinize şu soru sorun '' bende en sevdgin huyum ne ve hiç sevmediğim huyun ne diye soru yöneltin. daha sonrasında cevaba göre nedenini sorun . ve bunu cevrenizdeki insanlara sorun sonra kendinize bu soruyu sorun mesela siz en cok hangi huyunuzu seversnz veya sevmezsnz bence bu şekilde yaparak kendinzi hem rahatlatrsnzhemde kendizi sevip kendnzde farkedemediğiniz yönlernzi farkedersnz ve cevrendeki insanların sizde sevmedikleri bazı taraflarınızıda törpülersnz.
Ben de tam sizin tarif ettiğiniz gibiyim.hatta fazlası var.densizlik yapanın ağzının payını veririm.sert göründüğüm için insanlar benden çekinir.herkesle çok samimi olamam.ama bunların hiç biri umurumda değil.ailem,eşim bana yeter.
Böyle devam etmesini istemiyorsanIz duruşunuzu daha yumuşatmaya çalışın.insanlarla siz sohbete başlayın.ilk siz davet edin.
Kilo mühim değil.
Bence bildiğinz konuları biliyormus gibi değilde bilmiyormus gibi davranın yani müdaleci olmayın. Bırakın insnlar sizin bişeyi bilip bilmediğinizi öğrenmek zorunda değil. Sizin birşeyleri bildinizi bilmek kendinize yeter kimseye ismatlamyın bosveern. İnsaları boşverdiğiniz zaman sevilirsnz. İnsanları boşverin takmayın kafanıza kimseye akılda vermeyin bırakın napmak istiyolarsa onu yapsınlar.
Ben bunları nerden mi biliyorum daha önce bende bu durumdaydım 1 bucuk yıl öncesine kdr sonra kendi kendime oturdum nerde yanlıs yaptıgımı düşündm beni benden baskası tanıyamaz zaten benim en iyi dostum kendimim. o yüzden bir deftere madde madde yazdm o defterde yapmayacaklarım yazıyodu ben bu kurallara uymaya calıstım hep hatırlamaya calıstım sonra düzeldm vee arkadaşlarım oldu cok seviyolar beni ve bana senin gibi olmak istiyoruz diyolar cünkü ben insanlara müdahale etmemeye basladım birşey anlattıklarında dinledm sadece hayatlarına karışıcak yorumlar yapmadım böyle böyle düzeldim umarım sizde yapablrsnz. :)))))
bende sadece soruldugu zaman bildigimi derim, yada kendi fikrimi söylerim, ben olsam bu sekilde yapardim derim. Kimseye akil vermem öyle durduk yere yada kesinlikle müdahale etmem.
Yapmacik davranmayi bende hic sevmiyorum, kimseye yag cekemem, kimseye hakli olmadigi bi konuda sen haklisin demem. Fikrimi sorana oldugu gibi derim, ama yinede tatli dille kimseyi kirmadan.bende sizin gibiyim ama farkımız var misal suratsızımdır yapım böyle, bilerek değil ve çok sertimdir dışardan ama arkadaşım azdır ve özdür ararlarda hatta bir tanesi yanlış anlama seni insanlar sevmiyor tanımadıkça demişti ki haklı olduğunu düşünürüm hep kabahat değil ki bunlar, insanların yapmacıklıklarına dayanamadığım için işime bile geliyor aslında yalnızlık candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?