- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Boyle yapinca ayrilik korkusu yasamiyacaginimi dusundunuz yanlis anlamayin dacok garip geldiniz banaKızlar ya 6 aylık bebeğimle beraber duş alayım ten teması olsun dedim. Çalışmaya başladım bu yüzden ayrılık korkusu yaşamasını belki biraz olsun engeller dedim ya da onu tenimde hissetmek bana da iyi gelecekti. Banyoya girdik bir sorun yoktu başta. Sonra bir anda bana dönmeye çalıştı döndü ve tutundu titriyor gibi geldi çıktık sonra. Hatta çıkınca çok ağladı. Şuan uyuttum sallıyorum. Ellerini yumruk yaptı. Sıkıyor. Acaba ona kötülük mü yaptım ya. Aslında amacım başkaydı. Bebekler sevmez mi böyle olmasını. Yaşayan var mı benzer bir şey? Ne yapmalıyım ya kendimi kötü hissediyorum.
Bende sadece su ile yıkadım. Çok üzgünüm Ben şuan ya pufHoşlanmamış olabilir bizimkide baştan pek hoşlanmadı sonra alıştı fakat sampuan sürmüyorum kayar kollarimdan diye
Tasına koyarak su döktüm. Hep yaptığım gibiKorkmus olabilir suyu nasıl boca ettiniz ?
Çıktığım gibi emzirdim sarıldım. Umarım geçer hala yumruk yumruk eller. Destek için teşekkür ederim.Korkmuştur alışkın olmayınca
Kuruyorum temas edin
Benim oğlum yıkanmayı sevmezdi ben bu yaşımda dahi yüzden su akmasını sevmem
Tedirgin olmuştur uyuyunca geçer
Meme emiyorsa o teması uzun tutun bir süre
Kötü bir şey yapmamışsınız üzülmeyin
üzülmeyin sicakta tatilde tek basima en pratik duş böyleydi.kizimlaBende sadece su ile yıkadım. Çok üzgünüm Ben şuan ya puf
Ben düşününce yanlış olduğunun farkına var adım. Sonradan işte korkunca kendşmş kötü hissettim. Ten teması kucağıma almam ona iyi gelir gibi geldi. Çok ağlıyordu. Başta gülümsedi hatta bende hoşuna gitti diye düşündüm sonra iite böyle oldu.Boyle yapinca ayrilik korkusu yasamiyacaginimi dusundunuz yanlis anlamayin dacok garip geldiniz bana
Kormayin bisey olmaz ama tekrarlamayin bi daha yaptiginiz yanlis bence
Üşümemiştie sanırım içerisi olduköa sıcaktı sanırım korkuttum onuKorkmuş yada üşüdüğü için titremiştir
Kucakta mı yapıyor peki ne kadarlık bebeğinizBende kayıp dustu sandım korktum bıan ama endiselenmeyin bısey olmaz bende bebegime banyo yaptırıyorum korkuyor sudan alısır.
Lütfen bilip bilmeden cahilce şeyler yapmayın. Onları çok dikkatli yıkamak lazımKızlar ya 6 aylık bebeğimle beraber duş alayım ten teması olsun dedim. Çalışmaya başladım bu yüzden ayrılık korkusu yaşamasını belki biraz olsun engeller dedim ya da onu tenimde hissetmek bana da iyi gelecekti. Banyoya girdik bir sorun yoktu başta. Sonra bir anda bana dönmeye çalıştı döndü ve tutundu titriyor gibi geldi çıktık sonra. Hatta çıkınca çok ağladı. Şuan uyuttum sallıyorum. Ellerini yumruk yaptı. Sıkıyor. Acaba ona kötülük mü yaptım ya. Aslında amacım başkaydı. Bebekler sevmez mi böyle olmasını. Yaşayan var mı benzer bir şey? Ne yapmalıyım ya kendimi kötü hissediyorum.
Kızınız ne kadarlık? Benim acaba ilk kez böyle olduğu için mi korktu li uykusu da vardı belki bu da etkilediüzülmeyin sicakta tatilde tek basima en pratik duş böyleydi.kizimla
Normalde de ağlar kızar sadece sırt üstü yıkanmak ister. Sanırım oturunca baya endişelendi.Suyu sevmiyor olabilir...benim oğlum da sevmezdi yıkanmayı bebekken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?