- Konu Sahibi Love_your_life
-
Sizi cahilce davranmakla suçlayanlara kırılmakta haklısınız. Bunun cahillikle ilgisi yok.İfadeniz çok kırıcı. Ben zaten kendimi kötü hissediyorum.
Sanirim ise baslayacaginizdan dolayi olusacak vicdan azabi boyle seyler yaptiriyor ama iciniz rahat olsun hersey o yavrunuz icin degilmi zatenBen düşününce yanlış olduğunun farkına var adım. Sonradan işte korkunca kendşmş kötü hissettim. Ten teması kucağıma almam ona iyi gelir gibi geldi. Çok ağlıyordu. Başta gülümsedi hatta bende hoşuna gitti diye düşündüm sonra iite böyle oldu.
Banyodaki ortamdan korkmustur. Beniim k9zim da çok aglamisti sanki işkence yapıyormusum gibi hissetmiştimKızlar ya 6 aylık bebeğimle beraber duş alayım ten teması olsun dedim. Çalışmaya başladım bu yüzden ayrılık korkusu yaşamasını belki biraz olsun engeller dedim ya da onu tenimde hissetmek bana da iyi gelecekti. Banyoya girdik bir sorun yoktu başta. Sonra bir anda bana dönmeye çalıştı döndü ve tutundu titriyor gibi geldi çıktık sonra. Hatta çıkınca çok ağladı. Şuan uyuttum sallıyorum. Ellerini yumruk yaptı. Sıkıyor. Acaba ona kötülük mü yaptım ya. Aslında amacım başkaydı. Bebekler sevmez mi böyle olmasını. Yaşayan var mı benzer bir şey? Ne yapmalıyım ya kendimi kötü hissediyorum.
Deneyin tabi, küvette yıkadığım her seferinde çocuğun hasta olduğunu fark ettim mesela, suyun sıcaklığını net hissedemediğim için büyuk ihtimalle. Kendinizi suçlamayın, biz de onlarla öğreniyoruz. Bir de ufak bir öneri ben ilk birkac yikamamda altına mutlaka temiz bir havlu seriyordum şampuanlarken kayma riskine karşı onlem olarak.Bir sonraki adımda denesem mi acaba ya ama korkar diye çekiniyorum.Bana kucakta olan,kucakta uyutan,yıkanan bebekler daha mutluymuş gibi geliyor. Sadece su döktüm aslında şampuan bile dökemedim
Benimki 22 gunluk ben elime alıp oyle yıkıyorum sırt ustu yatırınca kollarını acıyor heyecanla korkuyor. Bende karın bokgesınden tutup oyle yıkıyorum oyle sesi cıkmıyor. Birde korkunca hemen sarılıyorum ki kendini güvende hissetsin diye.Kucakta mı yapıyor peki ne kadarlık bebeğiniz
Kızlar ya 6 aylık bebeğimle beraber duş alayım ten teması olsun dedim. Çalışmaya başladım bu yüzden ayrılık korkusu yaşamasını belki biraz olsun engeller dedim ya da onu tenimde hissetmek bana da iyi gelecekti. Banyoya girdik bir sorun yoktu başta. Sonra bir anda bana dönmeye çalıştı döndü ve tutundu titriyor gibi geldi çıktık sonra. Hatta çıkınca çok ağladı. Şuan uyuttum sallıyorum. Ellerini yumruk yaptı. Sıkıyor. Acaba ona kötülük mü yaptım ya. Aslında amacım başkaydı. Bebekler sevmez mi böyle olmasını. Yaşayan var mı benzer bir şey? Ne yapmalıyım ya kendimi kötü hissediyorum.
Çıktığım gibi emzirdim sarıldım. Umarım geçer hala yumruk yumruk eller. Destek için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?