Sanırım Kurtuldum!

Orası keşke evim olsaydı. Değildi. Orası benim cehennemimdi.

Evine git ailene sığın hatta polisi ara ve lutfen koruma karari al esinden cok korktum ben senin adina canim snra ayril ve okuluna don bitir mis gibi is bul calis hayat cok kisa ve guzel

Kuzum ben gerçekten senin o evden çıktığına sevindim. Birkaç gün geçsin kafanı bir topla. Okullar şuan tatilde. Ondan sonra tekrar bişey düşünülür. Sen nasılsın

Hayır dönmem artık. Ben de sana dua edeceğim.

Orası keşke evim olsaydı. Değildi. Orası benim cehennemimdi.
Lütfen iyi olun çevrenizde aileniz yada arkadaşınız varsa bir kahve bir çay için konuşun dokun içinizi
Ama yasadiklariniza göre siz güçlü bir kadınsıniz unutmayın.
Sokakta kalmış gibide hissetmeyin

Hocalarımın numaralarını aldım ama ne söyleyeceğim inan bilmiyorum, kafamı toplayamıyorum.

Boşanma asamasindayim, kötü bir dönemden geçiyorum ve malesef tehdit ediliyorum.
Ama okulumu bitirmem de benim için hayati, diyin..
Yüzyüze görüşün. Hallederler. Sınavlara girersiniz

Okul hallolur her şey hallolur siz iyi oldukça. Neler oldu ama anlatın bize merak ediyoruz
Annem bir kaç günlüğüne ziyarete gelmişti, bu arada bana ettikleri tüm eziyetleri de biliyordu. Geldi güzelce konuştu onlarla, hatta o annesi beni savundu düşün öyle bir numara yaptılar ki. Kendilerini acındırmaktan tut, tüm suç sadece oğlununmuş gibi davranmaya kadar. Tabi hepsi taktik ben biliyorum ancak annem bilmiyor, annem seviniyor neyse güzellikle hallettik diye. Bugün annem dönecekti, ben mutfaktaydım bir baktım bağrış koptu. İçeri gittim annemi almışlar aralarına kavga ediyorlar, bende sigortalar attı, yaptıkları herşeyi yüzlerine vurdum. Meğer bir gece önceden benim babamı arayıp, annemin dediklerini saptırma saptıra anlatmışlar. Ana oğul plan yapmışlar benim elimde kalan üç beş kuruşu da alıp annemle göndermek için. Benim gideceğimi düşünmüyorlardı, annem gidince beni dımdızlak göndermeyi planlıyorlardı. Ben de kalktım üç beş eşya ne varsa aldım elime, gerekli olanları da aldım. Annemi de aldım vurdum kapıyı çıktım. Ruh hastası oğlu, ben evden çıkarken arkamdan "versin parayı" diye yırtınıyordu.

Kuzum ben gerçekten senin o evden çıktığına sevindim. Birkaç gün geçsin kafanı bir topla. Okullar şuan tatilde. Ondan sonra tekrar bişey düşünülür. Sen nasılsın
Nasıl hissediyorum bilmiyorum şu an. Bomboşum sanki. Sadece anneme çok üzülüyorum, okuluma..

Nasıl hissediyorum bilmiyorum şu an. Bomboşum sanki. Sadece anneme çok üzülüyorum, okuluma..
Canım şuan böyle olman da aslında normal çünkü okulun bittiğinde o evden ayrılmayı düşünüyordun ama demek ki hayırlı olan böyleymiş. O şehirde okul bitene kadar annenle filan kalabilirsin, kyk yurtları olur, daha iyi olursun. Birkaç gün geçsin bakalım.

Sakın üzülme, çünkü bi zaman sonra bi rahatlama gelecek ki boşuna şimdi kendini yığratma. Kalan değerli bi eşyan varsa polisi yanına alıp git daha eve annenle fln gitme. Okul için muhakkak bi çözüm bulunur bnce bu dönemde durumunu anlatırsan hocalar anlayış gösterir. Önce kafanı topla da sen zaten akıllı bi kadınsın herşeyi halledersin.

Üzülme, senin hak ettiğin bir şey değildi bu ama senin yerinde kim olsa böyle bir durumu yaşatırlardı. Annene de söyle, bunlar yalan dolan hep böyle diye. Keşke annenle konuşurken kayıt alabilseydin. Tüm kabul ettikleri şeyleri. Para vs de önemli değil, yeter ki kurtul bu pislikten. Her şey yoluna girer. Eşyalar zaten sana onu hatırlatır. Hiç oralı olma bile. Gittiğin iyi olmuş. Hocaları ara, ders notlarını toplar, sınava girer, çıkarsın. Telefonunu kontrol et. Google location sharing diye bir şey var oradan senin yerini takip ediyor olabilir. Whatsappdan’da. Ayarlardan bakabilirsin. Sıkıntı olmaz.

Ya bunlar insan değil bırak okulu mokulu her şey sornadan yapılır yeter ki huzur olsun. Çok sevindim kurtulduğuna sen de yavaş yavaş ferahlayınca anlayacaksın

Nasıl takip edebiliyor ki uygulmaa nasol çalışıyor ?

Google Maps- haritalarda eğer isterseniz bulunduğunuz yeri ve eşinizin konumunu birbirinizle paylaşabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…