- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Orası keşke evim olsaydı. Değildi. Orası benim cehennemimdi.Kuzum sakın ol sağlıklı ve mantıklı düşün olur mu. Birde bak orası senin evin öyle kaçan başkalarını ekmeğine yağ sürer. Bosanacaksan dahi evine eşyalarına sahip çık hemen kale yi terketme
Evine git ailene sığın hatta polisi ara ve lutfen koruma karari al esinden cok korktum ben senin adina canim snra ayril ve okuluna don bitir mis gibi is bul calis hayat cok kisa ve guzelŞu konumu biliyorsunuz: Narsistmiş!
Bugün sabah çıkan kavgada, apar topar evi terkettim. Hiçbir şey alamadım, kaçtım resmen. Ailemin yanına dönüyorum.
Şu an sanırım şok geçiriyorum çünkü ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum. Kızlar okuluma çok üzülüyorum.
Ben ne yapacağım şimdi?
Kuzum ben gerçekten senin o evden çıktığına sevindim. Birkaç gün geçsin kafanı bir topla. Okullar şuan tatilde. Ondan sonra tekrar bişey düşünülür. Sen nasılsınİnan olay nasıl gelişti anlamadım bile, o ruh hastası ve anası bir baktım ortalığa geçmiş anneme bağırıyorlar. Annem gelmişti bir iki günlüğüne yanıma. Ben de çıldırdım, bana yaptıkları da var hepsi birden patladı. Apar topar elime geleni aldım çıktım evden, ailemin yanına dönüyorum.
Henüz konuşmadım. O böyle ayrılmayı önermiyordu ama nasıl oldu anlamadım hala şoktayım.Yurtta kalabilirsin ama şu an için ailen daha güvenli bence. Psikologun ne diyor
Hayır dönmem artık. Ben de sana dua edeceğim.Ohhhh cok sevindim en azindan birimiz kurtulduk.insallah sorunsuz sikintisiz bu is biter. Senin icin cok dua edecegim sende bana et olurmu.narists insan gecrketn cok zor. Hasta olacagim bende.hayatim duzene giremiyor 1 girde 2 kotu oluyor ben suan hicbiyere kpirdayamam. Lutfen geri donme sakin
Evet uzakta. Gidiyorum şu an.Allahım inanamıyorumlütfen dikkat edin kendinize sakin olmaya çalışın. aileniz uzakta mıydı?
Lütfen iyi olun çevrenizde aileniz yada arkadaşınız varsa bir kahve bir çay için konuşun dokun içiniziOrası keşke evim olsaydı. Değildi. Orası benim cehennemimdi.
Yarın avukat bir tanıdığa soracağım.Avukatın sanki ondan her şeyi istiyormuş gibi davransın. Sonra sadece eşyalarınla çıksan bile kısmen senin istediğini düşündüğü şeyleri vermediğini düşündürerek onu ayarlarsınız.
Hocalarımın numaralarını aldım ama ne söyleyeceğim inan bilmiyorum, kafamı toplayamıyorum.
Annem bir kaç günlüğüne ziyarete gelmişti, bu arada bana ettikleri tüm eziyetleri de biliyordu. Geldi güzelce konuştu onlarla, hatta o annesi beni savundu düşün öyle bir numara yaptılar ki. Kendilerini acındırmaktan tut, tüm suç sadece oğlununmuş gibi davranmaya kadar. Tabi hepsi taktik ben biliyorum ancak annem bilmiyor, annem seviniyor neyse güzellikle hallettik diye. Bugün annem dönecekti, ben mutfaktaydım bir baktım bağrış koptu. İçeri gittim annemi almışlar aralarına kavga ediyorlar, bende sigortalar attı, yaptıkları herşeyi yüzlerine vurdum. Meğer bir gece önceden benim babamı arayıp, annemin dediklerini saptırma saptıra anlatmışlar. Ana oğul plan yapmışlar benim elimde kalan üç beş kuruşu da alıp annemle göndermek için. Benim gideceğimi düşünmüyorlardı, annem gidince beni dımdızlak göndermeyi planlıyorlardı. Ben de kalktım üç beş eşya ne varsa aldım elime, gerekli olanları da aldım. Annemi de aldım vurdum kapıyı çıktım. Ruh hastası oğlu, ben evden çıkarken arkamdan "versin parayı" diye yırtınıyordu.Okul hallolur her şey hallolur siz iyi oldukça. Neler oldu ama anlatın bize merak ediyoruz
Allah yardımcınız olsun inşallahEvet uzakta. Gidiyorum şu an.
Nasıl hissediyorum bilmiyorum şu an. Bomboşum sanki. Sadece anneme çok üzülüyorum, okuluma..Kuzum ben gerçekten senin o evden çıktığına sevindim. Birkaç gün geçsin kafanı bir topla. Okullar şuan tatilde. Ondan sonra tekrar bişey düşünülür. Sen nasılsın
Canım şuan böyle olman da aslında normal çünkü okulun bittiğinde o evden ayrılmayı düşünüyordun ama demek ki hayırlı olan böyleymiş. O şehirde okul bitene kadar annenle filan kalabilirsin, kyk yurtları olur, daha iyi olursun. Birkaç gün geçsin bakalım.Nasıl hissediyorum bilmiyorum şu an. Bomboşum sanki. Sadece anneme çok üzülüyorum, okuluma..
Annem bir kaç günlüğüne ziyarete gelmişti, bu arada bana ettikleri tüm eziyetleri de biliyordu. Geldi güzelce konuştu onlarla, hatta o annesi beni savundu düşün öyle bir numara yaptılar ki. Kendilerini acındırmaktan tut, tüm suç sadece oğlununmuş gibi davranmaya kadar. Tabi hepsi taktik ben biliyorum ancak annem bilmiyor, annem seviniyor neyse güzellikle hallettik diye. Bugün annem dönecekti, ben mutfaktaydım bir baktım bağrış koptu. İçeri gittim annemi almışlar aralarına kavga ediyorlar, bende sigortalar attı, yaptıkları herşeyi yüzlerine vurdum. Meğer bir gece önceden benim babamı arayıp, annemin dediklerini saptırma saptıra anlatmışlar. Ana oğul plan yapmışlar benim elimde kalan üç beş kuruşu da alıp annemle göndermek için. Benim gideceğimi düşünmüyorlardı, annem gidince beni dımdızlak göndermeyi planlıyorlardı. Ben de kalktım üç beş eşya ne varsa aldım elime, gerekli olanları da aldım. Annemi de aldım vurdum kapıyı çıktım. Ruh hastası oğlu, ben evden çıkarken arkamdan "versin parayı" diye yırtınıyordu.
Nasıl takip edebiliyor ki uygulmaa nasol çalışıyor ?Üzülme, senin hak ettiğin bir şey değildi bu ama senin yerinde kim olsa böyle bir durumu yaşatırlardı. Annene de söyle, bunlar yalan dolan hep böyle diye. Keşke annenle konuşurken kayıt alabilseydin. Tüm kabul ettikleri şeyleri. Para vs de önemli değil, yeter ki kurtul bu pislikten. Her şey yoluna girer. Eşyalar zaten sana onu hatırlatır. Hiç oralı olma bile. Gittiğin iyi olmuş. Hocaları ara, ders notlarını toplar, sınava girer, çıkarsın. Telefonunu kontrol et. Google location sharing diye bir şey var oradan senin yerini takip ediyor olabilir. Whatsappdan’da. Ayarlardan bakabilirsin. Sıkıntı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?