Sanırım Nişan Atacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mihrisaah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.795
2.362
333
Arkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.

enayi bulmuşlar sanırım bohçayı biliyorum da kıyafet konusu saçma dedesine atasına falan..
ozaman sende başa al sende adetlerini sırala madem adet yapılacaksa bana da yapılsın de.kabul etmeyecekler büyük ihtimalle. birdaha düşün bu işi bence. yoksa başın çok agrır cnm..

Kendi kıyafetlerini kendileri alamıyomuymuş. Kız olsun erkek olsun bir takım istekleri dile getirince bana göre ne koparsam kardır gözüyle bakan çıkarcı insanlar olduklarını düşünüyorum. Kusura bakmayın bence çok saçma bir adetmiş bu saydıkları istekler, size ne ananesinin kıyafetinden İnsanları zor duruma sokmaktan başka bişey değil şu adetler konusu.

Karşı taraf yaptı mı? Eğer yaptılarsa bakleyebilirler. Tabi yine de abartı.
Karsı taraf sadece bana bohca getırdı oda ben ıstemedım içinde işte nevresim takımı ,atlet takımı, pıjama, lif takımı, seccade vardı baska birsey yoktu annemle ananemede anneler gunuydu diye seccade getirmişlerdi.

Ne yüzle bunları istiyorlar. Valla pek pişkinlermiş

Sende diyeceksin aa ben adetleri yapacağımızı bilmiyordum.
Yazacaksin adetleri en alasindan. Işıne geliyorsa yapacak, yoksa yolu açık olsun

Ya bi yürüyüp gitsin sen kadin halinle bir sey istemeye utanmissin o milletin gaziyla liste veriyor nisanliya bak.kusura bakma sert oldu ama yaptiklari basitlik karsisinda insan insan kendini tutamiyor
Yok haklısınız basımdan asagı kaynar su dokuldu sanki ben sadece gelinlik kiralatmak için masraf yaptırdım oda 2100 lira utana sıkıla oldu sonrasında damatlıgını ayakkabını ben alacam dedım üstelik

Sende diyeceksin aa ben adetleri yapacağımızı bilmiyordum.
Yazacaksin adetleri en alasindan. Işıne geliyorsa yapacak, yoksa yolu açık olsun
Ben salaklık etmişim annemle az kavga etmedim kendisi için ama nişanlım degıl aılesı yapıoyr benı istemiyorlar sanırım o yüzden nişanlımın aklına sokuyorlar bunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…