Sanırım Nişan Atacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek olduğu halde bunlara kafasini yoruyorsa sen basta vazgec bencede

Yok artık sadece oglan tarffına bohca yapılır oda kardesı ablası vs varsa bohca ufak ufak ne bıleym havlu carsaf seccade tesbıh kapalıysa esarp bır tunık iç camadırı lif atlet corap konur. erkegede gomlek corap atlet lif seccade tesbıh havlu konur. Yok takım elbıse vs abartmıslar nısankına de turkuyenın neresınde boyle bı adet var. Ha dıyelm anneanesı var dedes7 var onlarada ufak heduye olsn fıye eteklık parça kumas. Havlu secxafe tesbıg corap lif koyarsın ama amca dayo hala onlar ne alala sakın kablnetme . Takım elbıse falanda sacma bızım hatayda kızın ceyızıni bike erkek yapar yanı ozellıkle kırıkhan ve reyhanlıda . Erkek para yollsr kız alır. Cokcok ıvır zıvır mutfak tabak canak bunları ben kendım aldm ama beyazesya mobılya perde halı bunlar hep erkek tarafının . Gekınlık kınalık kına masrafları vs hepsını erkek tarafı yapar . kımı yerde damadın takım elbısesını bıle kız alıyor daha neler ya bırılerı durumu varken bohle bı ıcat cıkarmıs gerısıde oyle devam etmis . Okdu olacak dugunude sız yapsaymıssınz asla kabul etmeyın. Nısanlına soyle bız duymadık oyle bi adet farklı yerlerdenı yasıyoruz yoksa de . Ayroca bu tarz seylerı buyuklerin konusması lazım. Dugunboncesı erkek tarafı gelır kız tarafından kızın babasındanndugun ıcın musade ister ne gerek ne gerekmez kıme ne dusuyor konusulur bunlar oyle dugun haz7rlıkları yapılır. Nısanlına bu adettende bahsedersen en azından aılesını alıp sixe gelırler annesıyle annen gecerler mutfakta sohbet muhabbet kıme ne dusuyorsa sızfen ne ıstıyorlat sız onlardan ne ıstıyorsunx tatlı tatlı konusurlar en azndan anennın yapacak gucu varsa tamam det yoksa durumumuz okadr musaot degıl dıye olmaz dıyebılır. Sımdı hetseye genclet karar verıyor. Bız aılelere bıraktık usulunce konustulst anlastılar gucu olan yaptı olmayan bısey ıstemedı oyle bırlik beraberlık ıcınde olunca sorun cıkmıyor yerkı yerınde halloluyor hersey. Ama gencler karar verıp kendı aralarında olay cıkarıyorlar. Ben dıyorum alsın annesını gelsun konussunlar kafaya uymayan bıseu olursa en azından anneler el altındsn herseyı halledıyor babayıda ıkna edıyor sızde hosunuza gıtmeyen durummolursa en azından annelerle dahabrahat konusmusnolursunz. Tatlı dılle soyle Nısanlına sevıyorsan nısan bozmak vs dusunme bunları. Nısanndonemı en tatlı donem bence ailelerlede ıyı gecının sımdıden tstsızlık yasarsanız evlenınce cok aglarsınz

Çok güldüm yaa. Annenize ben atıyorum nişanı deyin.

İşte bu yüzden biz ne nişan bohçası istedik ne de karşı tarafa yaptık.Banane nişanlımın teyzesinden halasından gitsin kendi alsın.

Ayrıldık zaten ailesi istemiyordu ben memlekete gelince kavga cıkardı ayrılalım dedi bende olur bitsin dedim bitti.Sonrasında kendimden emin olmam dönerim diye tayin istedim herşeyini gönderdim bitti çok şükür şuan hayatımda başkası var ben cok mutluyum. Ara ara ex kişi sosyal medya hesaplarımdan yokluyor helallik istiyor ailesi ve arkadaşlarının gazına gelmiş yoksa bu kadar para hesabı yapmazmış arkadaşları biz bu hataya düştük sen yapma diye diye diye gaz vermişler öyle yazmış ama kesinlikle mesajlarına cevap bile vermedim. Canımı çok yaktı çok acı çektim çok ezildim insanlara hayır diyen bir yapıya sahip değilim maalesef ama şuan iyiki diyorum iyiki olmamış.

Gazla çalışan adamdan koca mı olurmuş?

Allah kurtardı sizi.

Gazla çalışan adamdan koca mı olurmuş?

Allah kurtardı sizi.
Ben tanıdığımda öyle biri değildi ne zaman iş resmileşti içimden bambaşka biri cıktı şuan onun yüzünden güven sorunu evlilik korkum var. Ama evet ondan koca olmazdı verilmiş sadakam varmış.

Uzerıne ev altına arabada ıstedımı?Sen nıye kabul edıosun ki nikahtan gitmeyi???Saçmalamışlar bacım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…