- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
baktı mı acaba belki hüsnü kuruntu değil bilmiyorumArkadaşına sorarken utanmadın mı yahu
Bu hastalık derecesindeki kıskançlığı aşmazsanız yakında terkedilirsiniz.
bilmiyorum dikkatli baktı gibi geldiHastalık olduğunu biliyorsunuz. Profesyonel destek alın. Buradan ne yapılabilir ki?
İyi de hayat boyu bütün kadınlara baktı mı merakıyla yaşanır mı hiç? Bakmış olduğuna kendinizi inandırırsanız bakmasa bile size bakmış gibi gelir. Bence aynen bu durumu yaşıyorsunuz.baktı mı acaba belki hüsnü kuruntu değil bilmiyorum
evet o hikayeyi de biliyorumothellonun başına gelenleri düşün tövbe et
ya onunla ilgilenmiş olsa soru sorardı konuşmaya çalışırdı galibaİyi de hayat boyu bütün kadınlara baktı mı merakıyla yaşanır mı hiç? Bakmış olduğuna kendinizi inandırırsanız bakmasa bile size bakmış gibi gelir. Bence aynen bu durumu yaşıyorsunuz.
Yok o söyler öyle bir şey olsa söyleyeceğine güvendiğim için zaten ona dedim ilk kendisi teklif etti tanıştır da gözlemleyelim bakalım gözü dışarda mı diye dediArkadaşımın sevgilisi bana baksa ben açıkça evet baktı diyemem utanırım, belki bana öyle gelmiştir araları bozulmasın saçma kuruntum yüzünden diye düşünürüm, bir de olduki arkadaşıma sevgilin bana bakıyor dedim kızın bana“ay sen bizi kıskanıyorsun aramızı bozmak istiyorsun” demesinden çekinir gene söylemem.
Ama belli ki çocuk sizi seviyor lütfen ilişkinizi cehenneme çevirmeyin, dr a gidin profesyonel yardım alın
doğru haklısın aslındaAdam sürekli seni ikna etmeye çalışmaz ki
Bi yerden sonra bıkar.
Bana güvenmiyor musun? der haklı olarak.
Bi de karpuz kabuğu düşürme durumu var ki aman aman.
Aldatılıyor olsan, gözü dışarda olsa bu kadar didiklemene gerek kalmadan önüne dökülür büyük ihtimal.
Böyle düşünerek rahatlatmaya çalış kendini.
Yardım alıyor musun bilmiyorum
Ama birbirinize destek olmanın yanında profesyonel destek de al ki
Sağlığına kavuş.
doğru haklısın aslında
mesela dışarıya çıkıyor hiç gözüm arkada kalmıyor düşünmüyorum aldatıyor mu diye ne bileyim zaten dışarıda olunca da sürekli arıyor mesaj atıyor
ama yanımda olunca çarşıya çıkınca güzel kızları görünce oluyor bu his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?