- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Kız kardeşim için öyle yazmıştıbunun sebebi bir de daha önce eski nişanlımın faceine girdiğimde kuzenine mesajında (baldızım fena) yazması
bana da baktı gibi geldi ki ....
Burayi anlamadim baldiz fena derken ne manada ?
Yapacak adam yapar da ruhunuz duymaz. Baktığını bile yakalamamışsınız ki.ya onunla ilgilenmiş olsa soru sorardı konuşmaya çalışırdı galiba
hiç konuşmadılar da hep arkadaşlarımla ben konuştum
kalkalım dedi kaç defa
sanırım kuruntu yapıyorum
bakmak istese oturmak isterdi
haklısın valla ne desen ben de kendime çok kızıyorum videolar aradım internette sorunu aşmak için çok net şeyler bulamadımTedavi mi oluyorsunuz ne yapıyorsunuz, gidin bi profesyonel destek alın kendiniz aşamıyorsanız.
Çevrenizdekilere ayrı bir eziyetsiniz, kendinize ayrı bir eziyet. Sizin gibi bir arkadaşım olsa da bana şu muhabbeti yapsa, arkadaş kalmam yani, çok hastalıklı bir sorgu.
Yineliyorum, gidin bir psikiyatr/psikolog randevusu alın.
bu da olabilirSendrom falan hikaye özgüven sıfır.
çok haklısınAldatmak icin guzel kadina ihtiyac yoktur konu sahibi. Icinde olan her turlu yapar. Piskolojik destek al bence. En guzel zamanlarin keyfini cikartman gerekirken kuruntu yaparak gecirme.
Allah korusunInsan kafaya taktigiyla sinanir der kacarim..
Resmen dusunce gucunuzle aldatilmayi cekiyorsunuz,sakin olun azcik.
Yapan aldatan kendini aldatir,bunu dusunerek omur mu gecer?
eski nişanlımbaldızım fena mı yazmış
aynen nasıl bir erkekmiş böyle ve nasıl bir ilişki para karşılıgı çekilmezErkek arkadaşınızın karakteri oturmamış.
Biri bana "Bir arkadaşım senin ona baktığını söylesin" diyecek veya arkadaşlarına beni gözlemlemelerini söyleyecek, en iyi ihtimalle "Sen kim köpeksin çapsız" derim herhalde.
Tutup yüzüne bakacağım, hayır kimseye bakmadım evlenelim diyeceğim, yok artık.
lütfen ona laf söylemeyin bi suçu yokErkek arkadaşınızın karakteri oturmamış.
Biri bana "Bir arkadaşım senin ona baktığını söylesin" diyecek veya arkadaşlarına beni gözlemlemelerini söyleyecek, en iyi ihtimalle "Sen kim köpeksin çapsız" derim herhalde.
Tutup yüzüne bakacağım, hayır kimseye bakmadım evlenelim diyeceğim, yok artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?