sanırım othello sendromu var ben de, nasıl aşarım ?

Eğer bir önce ki konunda bahsettiğin sevgilinse bu bence sen bu adamla evlen. Daha napsın ? Hakikaten gözü kör olsa daha iyi ya bu kadar da paranoyak olunur mu yok adam elleriyle yedirmiş, saçını toplamış, sarılmış felanmış filanmış kıymet bilin gerçekten :işsiz:

öncelikle bu eski nişanlı denen mahlukat gibi haysiyetsizlerin Allah belasını versin. bunlar sadece hayatlarındaki insanların değil, hayatlarındaki insanların sonrasında muhatap olacağı herkesin hakkına giriyorlar.
ama gel gelelim elbette bunlar sizi aklamıyor. özür dileyerek söylüyorum çekilecek dert değilsiniz. açıkçası sevgiliniz sizi çok seviyor olmalıki size böyle katlanıyor. ama elbette bununda bir sınırı var, aşkını kalbine gömmek denen bişey var, yarın bi bakmışsınız sevgiliniz çekmiş gitmiş, ki böyle giderse yapması gerekende bu.
sevgilim size bakıyor mu diye arkadaşlarınıza kardeşinize sormanız ne demek Allah aşkına? ben olsam asla kabul etmem bunu, bir insanın gururu bu derece küçük düşürülemez, özellikle üçüncü kişilere karşı.
adam tüm gece sizinle ilgileniyor, yemeğinizi yediriyor, üşümeyin diye ceketini veriyor vs vs ama sonunda aldığı ödül sen arkadaşıma baktın eve gidince senden ayrılacam şeklinde saçma ötesi bir konuşma oluyor.
acilen kendinize çeki düzen verin, psikoloğa gidin, tedavi olun yapın bişeyler. bu şekilde sizi kimse sonsuza kadar çekmez bunu bilin.
en baştada size yazık, böyle paranoyakça ömür geçermi çok yazık.
çok sert yazmışsınız ama tokat gibi geldi haklısınız

Eğer bir önce ki konunda bahsettiğin sevgilinse bu bence sen bu adamla evlen. Daha napsın ? Hakikaten gözü kör olsa daha iyi ya bu kadar da paranoyak olunur mu yok adam elleriyle yedirmiş, saçını toplamış, sarılmış felanmış filanmış kıymet bilin gerçekten :işsiz:
evet o sevgilim

bir de gözü kör olsa daha iyi sözünü geri alın lütfeeeen Allah korusun yani

çok sert yazmışsınız ama tokat gibi geldi haklısınız
ben sizi tanımam etmem ha keza sevgilinizide, ama durum bu, yazılması gereken şekilde yazdım. zira böyle devam ederseniz başınıza geleceklerde belli. çünkü bundan sonrası artık kul hakkınada girer. masum bir insanı böyle töhmet altında bırakmak, arkadaşlarınıza hatta kardeşinize karşı böylesine potansiyel sapık damgası vurmak, aman sevgilimi kontrol edin tetikte olun demek çok çok günah ve yanlış bişey.
acilen, toparlanın, yapın bişeyler.
yoksa sıradaki konunuz sevdiğimi nasıl kaybettim şeklinde olacak bunuda bilin.
hakkınızda hayırlısını dilerim.

ben sizi tanımam etmem ha keza sevgilinizide, ama durum bu, yazılması gereken şekilde yazdım. zira böyle devam ederseniz başınıza geleceklerde belli. çünkü bundan sonrası artık kul hakkınada girer. masum bir insanı böyle töhmet altında bırakmak, arkadaşlarınıza hatta kardeşinize karşı böylesine potansiyel sapık damgası vurmak, aman sevgilimi kontrol edin tetikte olun demek çok çok günah ve yanlış bişey.
acilen, toparlanın, yapın bişeyler.
yoksa sıradaki konunuz sevdiğimi nasıl kaybettim şeklinde olacak bunuda bilin.
hakkınızda hayırlısını dilerim.
Zaten diğer tarafta çok fena hesap soracaklar sana bu yüzden diyor
Allah sizden de razı olsun akıl verdiniz

Back
X