sanırım othello sendromu var ben de, nasıl aşarım ?

İlişki terapistine değil de bireysel terapiye gitmeniz gerekiyor. Bu tamamen sizinle alakalı bir sorun. Eğer şimdiden önlemini almazsanız ciddi sinir krizleri sizi bekler. Mutlaka tedavi olun, profesyonel bir yaklaşımla çözülebilecek bir sorun bu.

Tedavi mi oluyorsunuz ne yapıyorsunuz, gidin bi profesyonel destek alın kendiniz aşamıyorsanız.
Çevrenizdekilere ayrı bir eziyetsiniz, kendinize ayrı bir eziyet. Sizin gibi bir arkadaşım olsa da bana şu muhabbeti yapsa, arkadaş kalmam yani, çok hastalıklı bir sorgu.

Yineliyorum, gidin bir psikiyatr/psikolog randevusu alın.

Tedavi mi oluyorsunuz ne yapıyorsunuz, gidin bi profesyonel destek alın kendiniz aşamıyorsanız.
Çevrenizdekilere ayrı bir eziyetsiniz, kendinize ayrı bir eziyet. Sizin gibi bir arkadaşım olsa da bana şu muhabbeti yapsa, arkadaş kalmam yani, çok hastalıklı bir sorgu.

Yineliyorum, gidin bir psikiyatr/psikolog randevusu alın.
haklısın valla ne desen ben de kendime çok kızıyorum videolar aradım internette sorunu aşmak için çok net şeyler bulamadım

Insan kafaya taktigiyla sinanir der kacarim..
Resmen dusunce gucunuzle aldatilmayi cekiyorsunuz,sakin olun azcik.
Yapan aldatan kendini aldatir,bunu dusunerek omur mu gecer?

Insan kafaya taktigiyla sinanir der kacarim..
Resmen dusunce gucunuzle aldatilmayi cekiyorsunuz,sakin olun azcik.
Yapan aldatan kendini aldatir,bunu dusunerek omur mu gecer?
Allah korusun
haklısın bunu diyorum kendime zaten
ama düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

Erkek arkadaşınızın karakteri oturmamış.

Biri bana "Bir arkadaşım senin ona baktığını söylesin" diyecek veya arkadaşlarına beni gözlemlemelerini söyleyecek, en iyi ihtimalle "Sen kim köpeksin çapsız" derim herhalde.

Tutup yüzüne bakacağım, hayır kimseye bakmadım evlenelim diyeceğim, yok artık.

aman allahım neler var neler evlerden ırak katil edersiniz adamı.kız arkadaşıma baktı mı anası bacısı şunu dedi mi bunun sonu yok kimsenin başını yakmayın

Biri bana "Bir arkadaşım senin ona baktığını söylesin" diyecek veya arkadaşlarına beni gözlemlemelerini söyleyecek, en iyi ihtimalle "Sen kim köpeksin çapsız" derim herhalde.

aynen nasıl bir erkekmiş böyle ve nasıl bir ilişki para karşılıgı çekilmez

lütfen ona laf söylemeyin bi suçu yok

Ooo ben de kendimi kıskanç sanıyordum. Sen yeni bir seviye yaratmışsın kıskançlıkta.

Normalde kıskançlık kişinin öz güvensiz oluşundan kaynaklanır derler hep. Ama ben senin konunu okuyunca sevgiline güvenmediğin hissine kapıldım. Sevgilin senin yanındayken arkadaşına hayran hayran bakıp ondan hoşlanabilecek potansiyelde biri mi senin gözünde?

Belki eski nişanlının kız kardeşin hakkında yaptığı yorum yüzünden erkeklere karşı güvenini kaybetmişsindir. Çünkü çok çirkin bir olay gerçekten.

Eğer bu ilişkiye devam etmek istiyorsan erkek arkadaşına güvenmen gerekiyor.

Back
X