sanırım othello sendromu var ben de, nasıl aşarım ?

Çok cahilce mevzular bu ne ya 2 dk da ona baktı tamam gözü duşarda diye etiketle olsaydı bu iş çevremizdeki herkezi ilk 5 dk da tanıma imkanı bulurduk. Senin yanında yapmaz canım benim sen yokken nasıl davranıyor işte mesele bu :KK66:) o yüzden yanındayken çok yorma kafanı bu kadar
yanımda yokken hiç gözüm arkada değil düşünmüyorum aldattı mı acaba diye çünkü dışarıdayken de sürekli benimle ilgilenir
yemeğini yedin m, nasıl hissediyorsun, bir yerin ağrıyor mu, iyi misin hep böyle
yanımdayken sorun ediyorum
yanımdayken de ilgili ama başkasına bakıyor mu diye

Hic cekilmez bu huy. Ne kendiniz ne arkadaslariniz, ne de sevgiliniz ceker bu halinizi. Kendinizi gelistirin. Bu kadar takinti fazla

Başka kadınlarla mutlaka etkileşime girecek, bakacak bu adam bunu engelleyemezsiniz. Ayrıca bu tavrınız devam edere size garanti veriyorum ne kadar aşkınızdan kör olursa olsun aldatılacaksınız.
Aldatılabilirsiniz demiyorum. Aldatılacaksınız diyorum.
Çünkü aşkın heyecanıyla size bağlılık yeminleri eden erkekler aşk azalında kendini hapisanede hissedecek. Kaçacak delik arayacak. Burada bu konulardan binlerce var. Gerçek hayatta da milyonlarca. Bu tavırda bir insana gerçekten katlanılmaz.

Kıskançlığınızın altında büyük bit travmatik olayın yattığını lütfen bilin.
Ayrıca arkadaşla, eşla, dostla, telkinle geçmeyecek kadar büyük bir şey bu.
Mutlaka tedavi olmalısınız bir psikoloğa danışın.

Aboovv. Senin yerinde olmak istemezdim. Hayat sana zehir.

Lütfen kendine güven.

O çocuğun yerinde olsam senden ayrılırdim. Sebep olarak da "özgüvenin olmadığı için" derdim

Aboovv. Senin yerinde olmak istemezdim. Hayat sana zehir.

Lütfen kendine güven.

O çocuğun yerinde olsam senden ayrılırdim. Sebep olarak da "özgüvenin olmadığı için" derdim
Vallahi zehir ediyorum hayatı kendime ona da tabi haklısınız

Kardeşim kız arkadaşına cok aşıktı. Bu anlattıklarını kız arkadaşı da ona yapıyordu. Suan cok soğumuş ve ayrılmak istiyor. 'Bu yaptıkları bitirdi herseyi, hic bir sey hissetmiyorum' diyordu.

Bu konuda yardım almazsanız zararını sadece siz görürsünüz. Bir cok anlamda görürsünüz. Kendiniz icin yardım almalısınız.

Kardeşim kız arkadaşına cok aşıktı. Bu anlattıklarını kız arkadaşı da ona yapıyordu. Suan cok soğumuş ve ayrılmak istiyor. 'Bu yaptıkları bitirdi herseyi, hic bir sey hissetmiyorum' diyordu.

Bu konuda yardım almazsanız zararını sadece siz görürsünüz. Bir cok anlamda görürsünüz. Kendiniz icin yardım almalısınız.
haklısınız Allah korusun sonu kötü olacak gibi

Evet hayatıma birisi girince değil de gerçekten sevmeye başlayınca, kaybetme korkusunu yaşadığım anda
paranoyaklık derecesinde kıskançlığım başlıyor.
daha önceki sevdiğim kişilerle olan ilişkilerimde de böyleydi hep dışarıda kime baktın şuna mı baktın ? falan..
Erkek arkadaşımı önce kız kardeşimle tanıştırdım ilk tanıştırmam da sadece 5 dakika görebildi
dedi ki gözü dışarıda gibi Allah benim kafam gitti taktım iyice
bunun sebebi bir de daha önce eski nişanlımın faceine girdiğimde kuzenine mesajında (baldızım fena) yazması
bana da baktı gibi geldi ki ilk tanışmada konuşurken elbette yüzüne bakacak.
ben kız kardeşime Allah aşkına bakışlarını mı yakaladın noldu dedim yo hiç öyle bakmadı ki tipinden öyle geldi dedi. sonraki uzun tanıştırmam da ben çok yanlış düşünmüşüm senden başkasıyla ilgilenmiyor dedi
dün doğum günüydü arkadaşlarımla tanıştırdım kız arkadaşlarımda vardı
aslında keyfimiz çok iyiydi birden benim morelim bozuldu onunla ilgilenmedim sarılmaya çalıştı yanaşmaya çalıştı hiç oralı olmadım. öpmeye kalktı hayır dedim
ben gidicem böyle yapmaya devam edersen dedi sonra gitmedi
neyse arkadaşıma bakıyor gibi geldi karşısında oturuyordu arkadaşım zaten midem bulanmaya başladı
bilmiyorum sürekli üşüdün mü karnın aç mı gibi sorular sordu ilgilendi benimle polar getirdi omuzlarıma serdi saçlarımı topladı falan ama benim aklım hep arkadaşıma bakıyor gibi yakaladığım o sahnedeydi
ne oldu diye defalarca söyledi ama ben hiç konuşmadım
arkadaşlarıma önceden demiştim bakın iyice gözlemleyin yanlış bir şey varsa bana söyleyin.
arkadaşlarımı da rahatsız ettim suratsızlığımla ayıp oldu
çıktık beni eve bırakırken konuştuk işte bak eve gidince kötü bir şey olacak gibi hissediyorum nolur söyle dedi
eve gidince ayrılmayı düşünüyordum
zorladı söyledim
kim o arkadaşının adını bile bilmiyorum hangisiydi dedi
anlattım yeminler etti kurana el basayım gözüm senden başkasını görüyorsa dedi
hemen evlenelim dedi yok seninle evlenmem ben dedim
gözüm kör olsun inşallah diye dua ediyor bir de
böyle dua mı olur
o zaman belki daha mutlu oluruz diyor
tövbe yarabbim
eğer kız arkadaşım bir bana baktı derse ayrılırım senden dedim ayrıl tamam ama yapma şimdi yemin ederim bakmadım dedi.
kız arkadaşlarıma sordum hep seninle ilgilendi, öyle bir şey hissetmedik zaten yavşak insan belli olur efendi çocuk dediler
elleriyle yedirdi yemeğimi de
sensiz ölürüm senin için her şeyi, herkesi sildim sana güvendim bırakma beni diye ağladı
şimdi hem onu üzüyorum hem kendimi
kendimi boş yere üzüyorum diye daha çok üzülüyor
ilişki terapistine gidelim dedi
ben kendimden daha güzel olduğunu düşündüğüm arkadaşlarımla tanıştırasım gelmiyor
ona mı güvenmiyorum kendime mi bilemedim
hiçbir arkadaşın senden güzel değil sen dünya güzelisin diyor ama içim rahat etmiyor
bu hastalıklı durumdan kurtarın beni
Bakın çok samimi bir şekilde yazıyorum aynı durum bende de vardı aynısının tıpkısı o derece yani ama ben sonradan şunu farkettim kompleksliyim ve bunu değiştirmeye çalıştım nasıl mı hangi konu eksik hissediyorsam geliştirdim geliştirdim. Önce atandım bu benim için büyük bi adımdı sonra güzel olduğumu kendime kabul ettirdim dikkat et böyle yaparsan doğru kişiyi kaçırabilirsin kendine gel kimse senden değerli değil

Othello da bir değişikti sinir olmuştum kendisine.
Sonra ne oldu? Millet ölünce rahata mı erdi. Azıcık totosuna güvenip napıyorsunuz lan dese sorun çıkmayacak. Neyse o babaya da ayrı gıcığım zaten. "Babasını aldatan seni de aldatır."Bak gene sinirlendim :sinirli:

Bakın çok samimi bir şekilde yazıyorum aynı durum bende de vardı aynısının tıpkısı o derece yani ama ben sonradan şunu farkettim kompleksliyim ve bunu değiştirmeye çalıştım nasıl mı hangi konu eksik hissediyorsam geliştirdim geliştirdim. Önce atandım bu benim için büyük bi adımdı sonra güzel olduğumu kendime kabul ettirdim dikkat et böyle yaparsan doğru kişiyi kaçırabilirsin kendine gel kimse senden değerli değil
ben de sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum deniyorum deniyorum biraz düzeldim gibi oluyor bakıyorum gene aynı

Vazgeçme kendine kabul ettir senden daha güzeli daha değerlisi yok bi de yapan yapar bari ilişkinin tadını çıkar yapan mutlaka yakalanır unutma binde özel bi soru sevdiğin birini kaybettin mi ya da annen hep başkalarının güzelliğini mi överdi

Vazgeçme kendine kabul ettir senden daha güzeli daha değerlisi yok bi de yapan yapar bari ilişkinin tadını çıkar yapan mutlaka yakalanır unutma binde özel bi soru sevdiğin birini kaybettin mi ya da annen hep başkalarının güzelliğini mi överdi
Yok annem hep çok güzelsin der
sevdiğim birini kaybetmedim de aşık olduğum adamdan bazı sebeplerden dolayı çok sevsem de ayrıldım

Yani onaşık olduğun adamın hatalrı neydi bilmiyorum ama onun bedelini başkasına ödetme sanki bununla alakalı bi düşün ayrımına var o insan gitti ve yeni biri var hayatında

Evet hayatıma birisi girince değil de gerçekten sevmeye başlayınca, kaybetme korkusunu yaşadığım anda
paranoyaklık derecesinde kıskançlığım başlıyor.
daha önceki sevdiğim kişilerle olan ilişkilerimde de böyleydi hep dışarıda kime baktın şuna mı baktın ? falan..
Erkek arkadaşımı önce kız kardeşimle tanıştırdım ilk tanıştırmam da sadece 5 dakika görebildi
dedi ki gözü dışarıda gibi Allah benim kafam gitti taktım iyice
bunun sebebi bir de daha önce eski nişanlımın faceine girdiğimde kuzenine mesajında (baldızım fena) yazması
bana da baktı gibi geldi ki ilk tanışmada konuşurken elbette yüzüne bakacak.
ben kız kardeşime Allah aşkına bakışlarını mı yakaladın noldu dedim yo hiç öyle bakmadı ki tipinden öyle geldi dedi. sonraki uzun tanıştırmam da ben çok yanlış düşünmüşüm senden başkasıyla ilgilenmiyor dedi
dün doğum günüydü arkadaşlarımla tanıştırdım kız arkadaşlarımda vardı
aslında keyfimiz çok iyiydi birden benim morelim bozuldu onunla ilgilenmedim sarılmaya çalıştı yanaşmaya çalıştı hiç oralı olmadım. öpmeye kalktı hayır dedim
ben gidicem böyle yapmaya devam edersen dedi sonra gitmedi
neyse arkadaşıma bakıyor gibi geldi karşısında oturuyordu arkadaşım zaten midem bulanmaya başladı
bilmiyorum sürekli üşüdün mü karnın aç mı gibi sorular sordu ilgilendi benimle polar getirdi omuzlarıma serdi saçlarımı topladı falan ama benim aklım hep arkadaşıma bakıyor gibi yakaladığım o sahnedeydi
ne oldu diye defalarca söyledi ama ben hiç konuşmadım
arkadaşlarıma önceden demiştim bakın iyice gözlemleyin yanlış bir şey varsa bana söyleyin.
arkadaşlarımı da rahatsız ettim suratsızlığımla ayıp oldu
çıktık beni eve bırakırken konuştuk işte bak eve gidince kötü bir şey olacak gibi hissediyorum nolur söyle dedi
eve gidince ayrılmayı düşünüyordum
zorladı söyledim
kim o arkadaşının adını bile bilmiyorum hangisiydi dedi
anlattım yeminler etti kurana el basayım gözüm senden başkasını görüyorsa dedi
hemen evlenelim dedi yok seninle evlenmem ben dedim
gözüm kör olsun inşallah diye dua ediyor bir de
böyle dua mı olur
o zaman belki daha mutlu oluruz diyor
tövbe yarabbim
eğer kız arkadaşım bir bana baktı derse ayrılırım senden dedim ayrıl tamam ama yapma şimdi yemin ederim bakmadım dedi.
kız arkadaşlarıma sordum hep seninle ilgilendi, öyle bir şey hissetmedik zaten yavşak insan belli olur efendi çocuk dediler
elleriyle yedirdi yemeğimi de
sensiz ölürüm senin için her şeyi, herkesi sildim sana güvendim bırakma beni diye ağladı
şimdi hem onu üzüyorum hem kendimi
kendimi boş yere üzüyorum diye daha çok üzülüyor
ilişki terapistine gidelim dedi
ben kendimden daha güzel olduğunu düşündüğüm arkadaşlarımla tanıştırasım gelmiyor
ona mı güvenmiyorum kendime mi bilemedim
hiçbir arkadaşın senden güzel değil sen dünya güzelisin diyor ama içim rahat etmiyor
bu hastalıklı durumdan kurtarın beni
Belki seçimlerini yanlıştır. Yanlış kişilerle ilşki kuruyor olabilirmisiniz. Sizde bu hisleri uyandıracak tipte kişiler seçiyor olabilirsiniz. Ayrıca insanlara sana baktımı dye sormanız çok yanlış. Belki özgüven eksikliğiniz vardır

Belki seçimlerini yanlıştır. Yanlış kişilerle ilşki kuruyor olabilirmisiniz. Sizde bu hisleri uyandıracak tipte kişiler seçiyor olabilirsiniz. Ayrıca insanlara sana baktımı dye sormanız çok yanlış. Belki özgüven eksikliğiniz vardır
yok arkadaşım dedi ben gözlemleyeyim diye ondan
ben bütün ilişkilerimde böyleyim hayatıma kim girerse girsin whatsappta çevrimiçi bile olsa başka birisi var gibi hissediyorum

öncelikle bu eski nişanlı denen mahlukat gibi haysiyetsizlerin Allah belasını versin. bunlar sadece hayatlarındaki insanların değil, hayatlarındaki insanların sonrasında muhatap olacağı herkesin hakkına giriyorlar.
ama gel gelelim elbette bunlar sizi aklamıyor. özür dileyerek söylüyorum çekilecek dert değilsiniz. açıkçası sevgiliniz sizi çok seviyor olmalıki size böyle katlanıyor. ama elbette bununda bir sınırı var, aşkını kalbine gömmek denen bişey var, yarın bi bakmışsınız sevgiliniz çekmiş gitmiş, ki böyle giderse yapması gerekende bu.
sevgilim size bakıyor mu diye arkadaşlarınıza kardeşinize sormanız ne demek Allah aşkına? ben olsam asla kabul etmem bunu, bir insanın gururu bu derece küçük düşürülemez, özellikle üçüncü kişilere karşı.
adam tüm gece sizinle ilgileniyor, yemeğinizi yediriyor, üşümeyin diye ceketini veriyor vs vs ama sonunda aldığı ödül sen arkadaşıma baktın eve gidince senden ayrılacam şeklinde saçma ötesi bir konuşma oluyor.
acilen kendinize çeki düzen verin, psikoloğa gidin, tedavi olun yapın bişeyler. bu şekilde sizi kimse sonsuza kadar çekmez bunu bilin.
en baştada size yazık, böyle paranoyakça ömür geçermi çok yazık.

Back
X