sanırım pişman olmuş hanım...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
arkadaşlar daha önceki konumda arkadaşımla ilgili yaşadığım tatsızlığı anlatmıştım size. eşim sayesinde görüşmeye başladığımız arkadaşı ve eşi ile gayet samimiydik 8- 9 yıldır. aynı yaşıtta çocugumuzda olunca hep birlikte zaman geçiriyorduk, zaman zaman maddi açıdan kullanmışlıkları da olmuştu bizi ama en son gerçekten enayi yerine koymuşlardı. ben de yaşananların hemen akabinde görüşmeme kararı aldım. o da beni sosyal medyadan silmişti. çocuklarımız aynı okulda. bi iki kez karşılaştık ama ne ben ona baktım ne de o bana. 7-8 ay gibi bi sürede hiç konusmadık. sonra dedim ki 3 günlük dünya en azından kırgın olmayalım.... sonra ben ona mesaj attım nasılsın konusmak istiyorum müsaitsen diye, o da bu kadar zaman sonra çok geç yazmış. bende o zaman sadece derdim görüşmek değildi sadece kırgınlığımız olmasın demiştim hiç birşey yazmadı. konuşmadık. ... 1,5 ay geçti üzerinden telefonunu da rehberimden sildim. taa ki önceki güne kadar ben uyuyordum bana mesaj atmış whatsappdan ; kahven varmı? sonra ama cvp dahi vermiyosun yazmış. bunları bi kaç saat sonra gördüm. haliyle de birsey yazmadım. aradan 1,5 aydan fazla geçmiş şimdi mi aklın başına geldi demedim... cevap vermedim. şimdi derdi ne oldu anlamadım...

Son düzenleme:
Sana cevap verme hakkı bile tanımamış ki. Maksadi "ben bı adım attım o istemedi" diyebilmek mı acaba? Hayır yani ilk mesajına buyur gel diyecek olsan bile ben olsam ikinci mesajı görünce istemezdim kendisini.

Yaşımız fark etmeden, dostluklar arkadaşlıklar ne düzeyde kaç yıllık fark etmeden hepimiz zaman zaman vazgcebiliyoruz arkadaşlarımızdan? Senin tekrar görüşme tam olarak neden? Onun varlığının hayatına artıları nedir, eksileri nedir? Yoklugunu çok hissettin mi mesela, özlüyor musun? Sana değer veren birisi değil gibi geldi bana ama iyice düşün karar ver.

Ne oldu da araniz kotu oldu? Maddi anlamda kullanildik derken biraz acarsaniz iyi olur
eşimden bi kaç kez borç almıştı eşi, ödemediler. birlikte plan yaptığımzda hesaplar konusunda pek oralı olmuyorlardı. ama buunları çok dert etmemiştik. en son eşim daha maaşını almamıştı mangal yapalım pikniğe gidelim diye tutturdular . durumu da anlattım ısrar edince tamam dedik. sonra kardeşlerini de çağırdılar kasaba gidip siparişler verildikten sonra bizde para yok deyip eşime ödetmişlerdi. sorun asla para değil, sadece enayi yerine koydular resmen.

Boşver biraz da o arkadaş eksikliğini hissetsin. Keşke ilk adımı da atmasaydın.

ben çok çabuk dostluk kuramıyorum malesef. dostum olunca da en küçük hataları çok üzüyor beni. görüşmediğim süre içinde gerçekten çok üzüldüm. ilk adımı ben atayım dedim ama verdiği tepkiden sonra şu durumda görüşmek istemiyorum sanki.

asla tenezzül etmem cevap yazmam ben. hiçbir şey eskisi gibi olmaz. ne kadar kişiliksiz biriymiş o da.

O zaman boyle insanlari hayatinizdan cikarmakla dogru karar vermissiniz. Mesele insanlarin dusunceli olmasi zaten para sadece arac

Pişman olmamistir da şu ara biraz sıkışıklardir.Hesabi kitleyecek birileri gerekiyor dur.
Ben bu tarz insanların dostluğuna ve samimiyetine güvenmiyorum açıkçası.
Sadece menfaat için hayatlarında insan barındırır bu tipler.
Bence engelleyin gitsin birdaha ulasamasin size kırgın kalacaksınız da kalın yani sonuçta siz adım atmissiniz.

Büyük konuşmayayım da böyle yüzsüz insanları görmek dahi istemem değil ki aylar sonra mesaj atıp merhaba diyeceğim. Yauhu arkadaşım dertsiz başına dert mi alıyorsun anlamadım ki?

Hatırladım senin konunu.. sakın cevap verme..kahve de yok muhabbette de..

Ee böyle davrandıkça sonra siz üzerine bu kişilerle bir konuşma yaptınız mı yoksa selamı sabahı çat diye kestiniz mi? Sizi maddi olarak biraz kullanmışlar ama sizin birden iletişimi kesmenizin sebebini hemen anlayabildi mi? Hiç mi önlüyor diye konuşmak istememişti çok öncesinde.

Keşke ilk mesajı atmasaydınız. Şimdi o sizi suçlu duruma düşürmeye çalışmış. Hem 1,5ay sonra cevap yazıp(muhtemelen işleri düşmüştür) hem de 5 dakikada sizden cevap beklemiş. Ayrıca sizin hesapları vs ödeyebiliyor olmanız keriz yerine konmanizi gerektirmez. O apayrı bir sinir bozukluğu bence. Sorun para olmaktan çıkıyor bu durumda. Hiç muhatap olmayın bundan sonra bence. Yoksa yine sinir bozukluğu yaşarsınız.

kahve bahane... güya önceden sessiz kalarak sana ders veriyodu şimdide artık tamam konuşabilirim dersini almıştır modunda.yada 2.bir şey işi düşmüştür.maddi anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…