- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
eşimden bi kaç kez borç almıştı eşi, ödemediler. birlikte plan yaptığımzda hesaplar konusunda pek oralı olmuyorlardı. ama buunları çok dert etmemiştik. en son eşim daha maaşını almamıştı mangal yapalım pikniğe gidelim diye tutturdular . durumu da anlattım ısrar edince tamam dedik. sonra kardeşlerini de çağırdılar kasaba gidip siparişler verildikten sonra bizde para yok deyip eşime ödetmişlerdi. sorun asla para değil, sadece enayi yerine koydular resmen.Ne oldu da araniz kotu oldu? Maddi anlamda kullanildik derken biraz acarsaniz iyi olur
ben çok çabuk dostluk kuramıyorum malesef. dostum olunca da en küçük hataları çok üzüyor beni. görüşmediğim süre içinde gerçekten çok üzüldüm. ilk adımı ben atayım dedim ama verdiği tepkiden sonra şu durumda görüşmek istemiyorum sanki.Sana cevap verme hakkı bile tanımamış ki. Maksadi "ben bı adım attım o istemedi" diyebilmek mı acaba? Hayır yani ilk mesajına buyur gel diyecek olsan bile ben olsam ikinci mesajı görünce istemezdim kendisini.
Yaşımız fark etmeden, dostluklar arkadaşlıklar ne düzeyde kaç yıllık fark etmeden hepimiz zaman zaman vazgcebiliyoruz arkadaşlarımızdan? Senin tekrar görüşme tam olarak neden? Onun varlığının hayatına artıları nedir, eksileri nedir? Yoklugunu çok hissettin mi mesela, özlüyor musun? Sana değer veren birisi değil gibi geldi bana ama iyice düşün karar ver.
sorma, çok pişman oldum zaten....Boşver biraz da o arkadaş eksikliğini hissetsin. Keşke ilk adımı da atmasaydın.
Aynısını da yapabilirsin. Onun paylaşımlarına benzer şeylersorma, çok pişman oldum zaten....
yok, onca zamanın en azından hatırı var. hiç birşey olmamış gibi paylaşımlar yapıyorum ve muhtemelen görüyor :)Aynısını da yapabilirsin. Onun paylaşımlarına benzer şeylerergence gelebilir ama kısasa kısas olmayınca anlamaz bu tipler
O zaman boyle insanlari hayatinizdan cikarmakla dogru karar vermissiniz. Mesele insanlarin dusunceli olmasi zaten para sadece araceşimden bi kaç kez borç almıştı eşi, ödemediler. birlikte plan yaptığımzda hesaplar konusunda pek oralı olmuyorlardı. ama buunları çok dert etmemiştik. en son eşim daha maaşını almamıştı mangal yapalım pikniğe gidelim diye tutturdular . durumu da anlattım ısrar edince tamam dedik. sonra kardeşlerini de çağırdılar kasaba gidip siparişler verildikten sonra bizde para yok deyip eşime ödetmişlerdi. sorun asla para değil, sadece enayi yerine koydular resmen.
Hatırladım senin konunu.. sakın cevap verme..kahve de yok muhabbette de..eşimden bi kaç kez borç almıştı eşi, ödemediler. birlikte plan yaptığımzda hesaplar konusunda pek oralı olmuyorlardı. ama buunları çok dert etmemiştik. en son eşim daha maaşını almamıştı mangal yapalım pikniğe gidelim diye tutturdular . durumu da anlattım ısrar edince tamam dedik. sonra kardeşlerini de çağırdılar kasaba gidip siparişler verildikten sonra bizde para yok deyip eşime ödetmişlerdi. sorun asla para değil, sadece enayi yerine koydular resmen.
eşimden bi kaç kez borç almıştı eşi, ödemediler. birlikte plan yaptığımzda hesaplar konusunda pek oralı olmuyorlardı. ama buunları çok dert etmemiştik. en son eşim daha maaşını almamıştı mangal yapalım pikniğe gidelim diye tutturdular . durumu da anlattım ısrar edince tamam dedik. sonra kardeşlerini de çağırdılar kasaba gidip siparişler verildikten sonra bizde para yok deyip eşime ödetmişlerdi. sorun asla para değil, sadece enayi yerine koydular resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?