- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Arkadaşlar lisedeyken yaklaşık 8-9 yıl önce konuştuğum bir şahıs vardı belki 6 ya da 7 ay konuşmuşuzdur en fazla. Benden 7-8 yaş büyük birisi. İlk ve son sevdiğim kişiden ayrılmıştım, o da biliyordu kendisine kendisini sevdiğimi söylemedim hiçbir zaman. Çünkü çok berbat bir kişiliği vardı farkındaydım daha doğrusu tanıdıkça fark ettim. Sürekli yalan söylüyor, insanlara iftira atıyor, bir sürü şey uyduruyor. Neyse sesimi çıkarmıyordum inanmış gibi yapıyordum. Ayrılmak ister gibi olduğumda kendini öldüreceğini söylüyor, sensiz yaşayamam filan diyordu. Sanırım konuşmamdan yüz buldu. Tam bir yalancı olduğunu, uydurduğunu, cahil söyleseydim sanırım beni sevmezdi ama neyse deyip alttan aldım sürekli çünkü yüzüne vurup da küçük düşürmek istemedim.Hatta bir ara kanser oldum iyileştim bile dedi. Yalan olduğunu bilmeme rağmen yüzüne vuramadım. Neyse bir gün bunun bir arkadaşı bana yazdı benim hakkımda iğrenç iftarlar atmış, bel altı en iğrenç iftiralar, biz şöyle yaptık böyle yaptık bir sürü yalan şeyler. Güya imam nikahı yapmışız. Bir sürü iğrenç şey daha. Şok oldum okuyunca. Ben bunu ona söylediğimde seni kaybetmemek için yaptım filan dedi. Nasıl olur ya diyorum beni suçlu çıkarıyor. Hastalıklı bir kişilik yani. Uzaklaştım bitti dedim tehditlere başladı. Sen nasıl bana iftira atarsın diyorum seni kaybetmek istemedim, sen beni kullandın, namusumla oynadın gibi saçma salak şeyler söyledi düşünün artık kafayı. Bundan nasıl kurtulacağımı bilemeden olayı ailem öğrendi ve ona ağzının payını verdiler. Bir daha hiçbir şekilde muhatap olmadım. Tabi sonradan öğrendim ki sınıf arkadaşlarıma bile benim hakkımda bir sürü iğrenç iftiralar söylemiş. Daha 16-17 yaşındaydım. O zaman şikayet etseydim keşke. Halbuki hiçbir şekilde sevgili gibi samimi olmadım ben bu şahısla. Tam anlamıyla sevgili de değildik arkadaş da. O seviyordu ama benim ona aşık olmadığımı da biliyordu. Benim suçum onun yüzüne vurmayıp sessiz kalmak, onunla muhattap olmak oldu. Yaklaşık 8-9 yıl olmuştur herhalde hiçbir şekilde konuşmayalı. Bugün abimlerdeyken evlerinin telefonu çaldı ben alo dedim hiç ses çıkmadı kapandı telefon bildiğiniz sesim dinlendi, güvenlikli bir sitedir dışarıdan kimse bilmez numarayı, güvenlikten almış olacağını düşünüyorum evden çıkıp arabayla giderken yoldan geçen birini gördüm ama dikkatli bakmadım tam düz giderken yandan gördüm ve yüzde doksan oydu gördüğüm kişi. Yolda polis arabası vardı yoldan döndü dümdüz gidiyordu.Sinirlerim bozuldu bu ruh hastası benim peşime mi düştü yine acaba? Geçen haftalarda da akşam (yine o olduğunu düşünüyorum) birini gördüm. Ben emin olsam, karşı karşıya gelsem gidip şikayet edeceğim ama tam yüz yüze gelmedik. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bugün gördüğüm kişi yüzde doksan oydu. Öncesinde böyle takıntılı kişilerle karşılaşmış olan var mı? Fikrinizi almak istiyorum. Ne yapmalıyım amacı ne olabilir?
Not: Alıntı yapmamanızı rica ediyorum. Cevapları sürekli kontrol edeceğim gerçekten fikrinize ihtiyacım var.
Not: Alıntı yapmamanızı rica ediyorum. Cevapları sürekli kontrol edeceğim gerçekten fikrinize ihtiyacım var.