- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Valla ne yalan söyleyim bende ban yerim gibi geliyorben köşeme çekildim feleğin sillesini bekliyorumm
Aslinda demek istedgimi anladiniz bence.Biseyi tercih etmenizin yada etmemenizin bir sebebi vardir
Alintiladiginiz gonderimde o sebebi soruyorum ben
ben dini siyasi konularda konuşmayı sevmem ama tereliye başka o ayrıııValla ne yalan söyleyim bende ban yerim gibi geliyor
Ceycey tamam ya, dur sana indirimli bimdirimli konu bulalım kendine gel.alakayı çözemedim açıklar mısınız tereliye hanımcım
Tereliye ne demekalakayı çözemedim açıklar mısınız tereliye hanımcım
bul valla hemen gelirimmm ben sevmem zaten dini siyasi konu ben avokado severim sadeceeeeCeycey tamam ya, dur sana indirimli bimdirimli konu bulalım kendine gel.
Biliyorsun çünkü bu iş nasıl bitecek, boşverr:))
Dur beni alintilama ben yorumumu düzenledim .ağzımı fermuarladim banlanirsam yasayamamMaalesef din her coğrafyada yaşanabilir bir hayat akımı olmaktan ziyade hep ütopya olmuştur. Zaten dini yaşanılmaz kılan da bu. Hangi din olursa olsun maalesef yaşama uygulanmadığı sürece ondan faydalanmak imkansız. Örneğin İslam'da besmelede Allah'ın isimleri geçer. O isimlerin anlamını bilmiyorsanız besmelenin anlamını bilmiyorsunuz dur...
Anlamını öğrendiğinizde ise günlük yaşamınıza bakış açınız değişir. Çünkü din aslında sosyal yaşam kurallarıdır insanların uyum ve mutlu yaşamasını hedefler ama bizler hedefe çok uzağız
bilmiyorsan bunca zamandır boşuna sitede takılmışsınTereliye ne demek
Ben cok severim de cok bıçak sırtı burda.bul valla hemen gelirimmm ben sevmem zaten dibi siyasi konu ben avokado severim sadeceeee
Alın yazın gu..s c...k a haksızlık etme şuanbul valla hemen gelirimmm ben sevmem zaten dibi siyasi konu ben avokado severim sadeceeee
Kıyamam sana ben dur hemen mesajımı düzenliyorumDur beni alintilama ben yorumumu düzenledim .ağzımı fermuarladim banlanirsam yasayamam
Avakado ve maske onu da unutmayalımbul valla hemen gelirimmm ben sevmem zaten dibi siyasi konu ben avokado severim sadeceeee
Bugün pek bir meraklısın dünürTereliye ne demek
Bak dışlandim yabilmiyorsan bunca zamandır boşuna sitede takılmışsın
Dur beni alintilama ben yorumumu düzenledim .ağzımı fermuarladim banlanirsam yasayamam
Konu ortada bebeklerle kaynanam bu konuda ne alaka?Bana canımlı cicimli konuşmayınalakayı çözemedim açıklar mısınız tereliye hanımcım
Dünürümun başına gelen benim başıma gelmiş gibidir .namusumsun gözümBugün pek bir meraklısın dünür
Burda kartlar sürekli farklı dağıtılır. Dikkat etmezsen saf dışı kalırsın.Bak dışlandim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?