sanirim tum cinsellik bitti

32 gün erken 40 gun beklemeniz gerekir neyse bunu geçelim de bazı erkekler eşi hamile kalınca ondan soğuyabiliyormus çünkü onu artik anne olarak görebiliyor umarım sizinki böyle bi durum değildir esinle tekrar açık açık konuş problem ne diye
yoruldum diyor ben yanasinca sen yanasmadin deyincede tam ben yanasacaktim diyor

:KK70: yok oyle degilim saclarimi falan boyattim bu ara cok begeniliyorum kendimi topladim
1-2hafta Siz de yaklasmayin bakalım. Gozlemleyin. Aynı olursa ciddi bir konuşma yapıp bu durumun sizi incittigini söyleyin. Güle güle büyütün bebeginizi.

dogum yapali 32 gun oldu epidural sezaryen oldum
kanamam cok erken bitti kendimi topladim ceki duzen vermeye calisiyorum
ama bir sorunumuz var zaten son 6 aydir sikintimiz vardi ve bu gebelikten sonrada ayni
olmuyo devamli bbi bahneye siginiyor
surekli ya beline kramp giriyor ya bacagina
tamam iliski olmasada bi istek olur ama yok tik yok bi istek yok
sorun sen degilsin diyor ama bir erkek en az hafta da bir yanasir bizde o yok yada ben neden yanasmadin deyince hooop birden zaten yanasacaktim diyor neden olabilir bayanlar b u arada 1 yillik evliyim
Doğum psikolojisi arkadaşım. Baba olmaya seni hem kadını hem çocuğunun annesi olarak görmeye alışmaya çalışıyordur. Zaman vermek lazım ve gormemezlikten gelmek değilde konuşmak lazım karşılıklı. Bende epidural sezeryanla doğum yaptım iki buçuk ay önce benimde kanamam erken bitmişti.

Adamın 40 gün bilgisi olsa bu nedenle uzak dursa, 40 gün bekleyelim hayatım vücudun toparlasın der.
Kıçım ağrıyor başım ağrıyor gibi gerekçelere ne gerek var?
6 aydır böyle olmasından yola çıkarak ben şöyle yorumladım.
Hamilelikle bebeğe zarar gelmesin düşüncesi oluştu.
Şimdi de anne olarak görmeye başladı.
Açık açık konuşmakta fayda var 40 günü bekleyin de hele..

ben iliski olsun demiyorum hicmi ozlemedi neden hic ilgilenmiyor diyorum
anladım bende zaman zaman öyle düşüncelere kapılmıştım sizden soğuduğunu zannetmiyorum bizde prensesimden sonra bir türlü eski düzenimizi tutturamadık çünkü özür dileyerek yazıyorum tam ortasında kızım uyandı birkaç defa eşim daha sonra konsantre olmakta zorlandığını söyledi biraz zaman tanıyın eşinize ve kendinize

ama temizligime dikkat ederim susulenirim yani pijama ile cikmam msjlar atarim heycanladiririm ama tik yok

Temizlikten bağımsız bir şeydir.
İlla ki pis olmakla ilgisi yok.
Hamilelikle birlikte kadın olarak görmemeye başlamasının başka sebepleri vardır mutlaka.
Bilinçaltına yerleşen kalıplaşmış düşünceleri de olabilir. Bilemiyorum.
Bunu iyice konuşup çözmek lazım.

belkide zarar vereceğinden çekiniyordur..ama sizdede bir istek var erkek gibi..vücudu dinlenmeye bırakın biraz..bu aceleniz niye sabredin biraz..bizlerde doğum yaptık fakat bir şey olacak diye ödümüz kopardı..:KK48:

yoruldum diyor ben yanasinca sen yanasmadin deyincede tam ben yanasacaktim diyor
Sende biraz bakım yap saç rengini falan değiş kıyafet falan al hafif makyaj yap bir kaç gün böyle devam et ama ona da hiç yüz verme bakalım bu defa o sana yanasacakmi

Ben de 35 haftalık hamileyim bu erkekler gerizekalı cidden ilk hamileliğimde doğumdan önceki son günlerde bile ilişki yaşamıştık ve problemsiz sezeryan doğumumu yaptın bunda biraz zor hamile kaldım ondan mıdır nedireşim hiç beni arzulamıyor. Haftalar geçti tık yok. ihtiyaç hissetmiyor sanırım aldattığına dair şüphem yok beceremez öyle şeyleri ama nasıl olur da haftalarca duruyor? beni sadece Anne olarak görüyor sanırım ben de isteyince ertelediği oluyor o zaman çok kırılıyorum bazen bile bile reddediyorum, sırf intikam almak için erkenden uyuyorum ya da uyuma numarası yapıyorm iyice soğudum sayesinde pek de aklıma gelmiyor zaten canımla uğraşıyorum bel ağrısı mide yanması vs yaşarken kendisine tanıdığım şansı değerlendirmesi gerekirdi erkekler kadın ruhundan anlamalı ve kendileri başlatmalı bazı şeyleri

• Beğen
Reactions: gsx
Sende biraz bakım yap saç rengini falan değiş kıyafet falan al hafif makyaj yap bir kaç gün böyle devam et ama ona da hiç yüz verme bakalım bu defa o sana yanasacakmi
yaptim zaten hani kimse lohusa olduguma inamiyor

Ben de 35 haftalık hamileyim bu erkekler gerizekalı cidden ilk hamileliğimde doğumdan önceki son günlerde bile ilişki yaşamıştık ve problemsiz sezeryan doğumumu yaptın bunda biraz zor hamile kaldım ondan mıdır nedireşim hiç beni arzulamıyor. Haftalar geçti tık yok. ihtiyaç hissetmiyor sanırım aldattığına dair şüphem yok beceremez öyle şeyleri ama nasıl olur da haftalarca duruyor? beni sadece Anne olarak görüyor sanırım ben de isteyince ertelediği oluyor o zaman çok kırılıyorum bazen bile bile reddediyorum, sırf intikam almak için erkenden uyuyorum ya da uyuma numarası yapıyorm iyice soğudum sayesinde pek de aklıma gelmiyor zaten canımla uğraşıyorum bel ağrısı mide yanması vs yaşarken kendisine tanıdığım şansı değerlendirmesi gerekirdi erkekler kadın ruhundan anlamalı ve kendileri başlatmalı bazı şeyleri
aynen oyle bende merak var neden boyle diye yani erkekler sonucta hicmi canari istemiyor akillarina gelmiyor

belkide zarar vereceğinden çekiniyordur..ama sizdede bir istek var erkek gibi..vücudu dinlenmeye bırakın biraz..bu aceleniz niye sabredin biraz..bizlerde doğum yaptık fakat bir şey olacak diye ödümüz kopardı..:KK48:
bende istek yok neden o istemiyor benim derdim
6 aydir boyle

valla ne bileyim,hamileyken rahat duryum diye ilaç falan mi aldi ki senden habersiz
simdide ilacin yan etksiini aysiyodur

ay çok uçuk bi fikir oldu ama ne biliyim erkeklerin neden istegi azalir yada kaybolur bilemedimki, yasida gençmis
hiç yardimci olaamdim sana valla

norùal dogum yaptinda doguma faaln mi girdi adam

valla ne bileyim,hamileyken rahat duryum diye ilaç falan mi aldi ki senden habersiz
simdide ilacin yan etksiini aysiyodur

ay çok uçuk bi fikir oldu ama ne biliyim erkeklerin neden istegi azalir yada kaybolur bilemedimki, yasida gençmis
hiç yardimci olaamdim sana valla

norùal dogum yaptinda doguma faaln mi girdi adam
hic biri degil
;0

Bazi erkeklerde hanimlari ile beraber hamilelik dogum lohusa gibi depresif durumlara girebiliyolar... misss
Oyle bi durum olabilir mi acaba

Sebep ortada canım= verılen uzun ara.. Eğer hamılelıkten berı uzun zamandır cınsellık olmadıysa maalesef o zaman eskısı gıbı olunamıyor..Araya buyuk bır sogukluk gırıyor ve gecmıyor...Bunu aıle danısmanı veya esınle konusarak cozmeye calıs..ama genelde yapman gereken sorup ustune gıtmekten cok ıkınızın vakıt gecırmesı ıcın zamanlar olusturmaya calısman..mesela sınemaya falan gıdın eskısı gıbı..sevgılı oldugunuz dönemlerı hatırlat ona..

Back
X