sanırım yanlış yaptım

Yalan Dünya'nın Orçun'unu mu buldun ne yaptın?

bekarken eşim aynısını bana yapmaya kalktı..
daha çıkmıyorduk...
bana baktı baktı ve anıden yaklasmaya calıstı...
yediği tokat yanına kar kaldı tabıkı...

tepki vermemene cok şaşırdım..
boşluğunu kullanmış..
sakın yanlıs bişeyler yapma teyznle eniştene mahcup olursun..
rezıl oldugunla kalırsın..
bu tip erkekler sıyrılmayı cok severler..

neden karşınızdakinin niyetini iyice anlamadan pişman olacağınız şeyler yaşayıp sonra da yakınıyorsunuz. amacı belli "seninle tensel anlamda bir şeyler yaşarım ama seni yanımda sevgilim diye gezdirmem" diyor. siz daha duygusal anlamda bile ne hissettiğinizden emin olmadan o kadar samimi olmasaydınız size ciddi bir gözle bakabilirdi ama ben de olsam ciddi bir gözle bakamam sonuçta teyzenize gidiyorsunuz herşeyinizle ona emanet sayılırsınız bir de kalkıp evde kaynıyla yakınlaşırsanız o da size pek sağlam bir gözle bakmaz tabi yanlış anlamayın size kötü bir imada bulunmuyorum kesinlikle ama erkek aklı bu doğal olarak böyle düşünmüş bence görüşmeyi kesin onunla dua edin de teyzenizin, eniştenizin kulağına filan gitmesin güvenlerini yitirirsiniz.

kan bağı olsun olmasın, bu konuya hiç takılmamışsınız ama o sizin "akraba"nız! öz teyzenizin evine gittiğiniz zaman orada kaldığını gördüğünüz kadar da ailenin içinden bir "akraba"nız..

ve maalesef bu akraba, sizi "öpmek felan" istemiyor, sizi direk yatağa atmak istiyor.

uzaklaşın.
ben olsam teyzeme de söylerdim

teyzenize de söylemelisiniz ama sanırım sizde biraz karşılık verdiğiniz için çekiniyorsunuz. bence o kişi ile bir daha karşı karşıya gelmemeye çalışın. size ulaşabileceği yerleri de kullanmayın bi süre

Kesinlikle çok doğru ve güzel bi yorum olmuş. Diyeceklerim bunlardı. Hafif safız galiba aynı koltukta tv izlememekte fayda var.

Çocuğa abazanmış diyenlere katılmıyorum ben. Öyle olsaydı sevgili ayağına yatar yapardı yapacağını :)
Dürüst davranmış en azından. Tebrik ediyorum kendisini.

Kadınlığınızı aşağılamasına nasıl izin veriyorsunuz ki? :26:
Böyle bir şey olsa gururum incinirdi, kadın sevilmek ister her şeyden önce, öpmek sonrası bu işin.
Ki sadece öpmeyi düşündüğünü de zannetmiyorum, bana o kadar masum gelmedi :26:

Son düzenleme:
teyzemin küçük bebeği var onunla ilgileniyor fikir verenler için teşekkür edrim konuyu saptıranlar diyecek sözüm yok
konunun kapatılması istyrum gereksiz yorum yaptıkları için iyi forumlar

iyi hoş da teyzen iki dakka bebeğine bakmaya gitti buna inanmıs gibi olalım

sen ve o cocuk dibdibe neden oturuyorsunuz baska yer mi yok odada
2kişi bir odada hemde dibdibe oturması cok mantıklı değil
hadi öyle oldu,teyzenin bebeğin yanına gitmesini fırsat bulup elele tutusma nasıl bir cesarettir
öpmesi nasıl bir cesarettir
senin bunlara tepki vermemen nasıl bir niyettir

sonra kalkıp aa benle öpüşmek istiyor diyorsun, e sen onu zora koşmazsan o da herseyi ister de beklerde

biraz gurur lütfen

adam resmen çapkınlık oynaşma derdinde bunu açık açık söylemiş zaten
sen bir daha bu kişiyle aynı ortamda bulunma
yaşadıklarını unut aynı hataya tekrar düşme
son bir not erkek milletine güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…