sanırım yanlış yaptım

asi555

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
16
0
0
Samsun
herkeze selam teyzeme gidiyorum arada onunda evde 28 yaşında bekar kaynı var pek konuşmazdık ilk başlarda sonra bayağa samimi olduk
bir akşam tv ye bakarken elime dokundu bir anda bende karşılık verdim azda olsa, sonra biraz ileri gittik sarıldı bana öptü felan
birgün faceden msj attım keşke bizde kalsaydın felan dedi bende gelirim dedim,sevgiden aşktan konu açtım beni sevglin olarak felan görme dedi bana, çok üzüldüm ben ondan hoşlanmıştımsonra bugün bir daha msjlaşmayalım dedim oda neden dedi ben sana bağlanmaktan korkuyorum dedim hem senide rahatsız etmem dedim sen beni rahatsız etmiyorsn dedi seviyorum sennle msjlaşmayı dedi ben istemedm oda tamam dedi ben bni sevmesini istedim ama o olmaz dedi:43:çok üzgünüm ama bize gel diyor bir yandanda sanırım niyeti beni öpmek felan

Türkçe meali:

Gel güzelim le biraz eğlenelim.
Yakınlaşalım hatta oynaşalım ne kadar olursa artık.
Amaaaa benden birşey bekleme bunun dışında.
Azıcık kullanıcam o kadar.
Muhtemelen sevgilisi var ama gözüde oynaşta.

Ohhh dolce vita...

Sakın ondan uzak dur.
Selam bile vermesen olur.
Aynı ortamda bulunma.
Olanları unut ve tekrarlanmasına asla müsade etme.

Son düzenleme:
İşte geniş kadınsın belli beni kek görme demiş açıkca sen anlık sevişmelere devam et sonra sevgili muhabbetlerine girersin yok ise tam tersimi olmalıydı karıştırdım bak.

bu ne arkadasım yaaa ne kadar zayıfsın nerdeyse teslım olacaksın..kullandırtma kendını sevmıyomus öpüp sarılmak istiyomus belkı bı iki sarılır sarılmak kesmez baska seyler ister nedemek senı sevmıyorum msjlasmak hoşuma gıdiyo... sevmıyorum senı ama sevışmek hosuma gıdıyo.......

kesinlikle teyzenlere kalmaya gitmeni tavsiye etmem yatılı olarak gitme bence ... artık çok fazla msj atma cevap verme
seni etkileyebileceğini düşünürse ileri gider eninde sonunda ...

yaşın kaç bilmiyorm ama benim anladığm kadarıyla daha öncelerden aranızda bir etkileşim olmamış bir anlık elektiriklenmeyle o senin elini tutmuş sen izin vermişsin ve çocuk bundan yüz bularak öpmüş ve sen buna da karşılık vermemişsin..adamda bundan cesaret alıp seninle arada böyle kaçamaklar yapmak istiyor ...çünkü daha aranızda hiççç bişey yokken müsade etmişsin..üzgünüm..

zaten msj atmamasını söledim facedende engelledim moralim çok bozuldu

seni sıkıştırıken
teyzen evde değil miydi?

teyzen evde yokken senin gitmen çok mantıksız da.

bir an zaafınıza yenık düşmüş karşılk vermişsiniz ama hatanın neresınden dönersenız kardır tavsıyem dıger arkadaslarınkınden farksız degıl onu ve o anı yok sayın yasanmamıs gibi düşünün yoksa sonuclar sızı dahada üzecektir.
gerci bizden yardım istiyorsunuz ama genede bildiğiniizi yapacaksınız ama olsun benceee kalbınızı sesıını falan dınlemeyın ozellıkle akrabaymısss uzarda gıder arkanızdan dedı kodular sacma sapan sozler cok daha pısman olmadan bıcak gıbı kesmenızde fayda var

en mantıklısını yapmışsn..yoksa sen ona bağlanırsın onun umrunda olmaz..daha kötü şeyler olur..

annesi beni beğendiğini çok sölerdi teyzemede sölermiş kadın yeğenini beğeniyorum die bn belki sevebilrz birbirimizi die düşündüm ama onun amacı farklıymş uzak kalmak ve unutmak en iyisi

herkeze selam teyzeme gidiyorum arada onunda evde 28 yaşında bekar kaynı var pek konuşmazdık ilk başlarda sonra bayağa samimi olduk
bir akşam tv ye bakarken elime dokundu bir anda bende karşılık verdim azda olsa, sonra biraz ileri gittik sarıldı bana öptü felan
birgün faceden msj attım keşke bizde kalsaydın felan dedi bende gelirim dedim,sevgiden aşktan konu açtım beni sevglin olarak felan görme dedi bana, çok üzüldüm ben ondan hoşlanmıştımsonra bugün bir daha msjlaşmayalım dedim oda neden dedi ben sana bağlanmaktan korkuyorum dedim hem senide rahatsız etmem dedim sen beni rahatsız etmiyorsn dedi seviyorum sennle msjlaşmayı dedi ben istemedm oda tamam dedi ben bni sevmesini istedim ama o olmaz dedi:43:çok üzgünüm ama bize gel diyor bir yandanda sanırım niyeti beni öpmek felan

yanıtlıyorum :))
iki öpecek, bir mıncıklayacak, başka durumlarda olursa hayır demeyecek
ama işin resmi kısmına hiçç girmeyecek
hayatım, ona karşılık verip o gün öpüştün bitti, onun senden alacakları belli
uzak dur böyle tiplerden adam açık açık söylüyor sen niye anlamak istemiyorsun..
selam dahi verme etrafında bulunma

Back
X