sanırım yanlış yaptım

valla buraya üye olup konu açtıysan az çok yazılan konuları da okuyup fikir sahibi olmuşsundur.
neyin ne olduğunu biliyosun bence,ne istiyosan onu yap 21 yaşındasın çocuk değilsin...

ben 21 yaşındayım oda 28

Yaşın küçük değil neyin ne olduğunu biliyorsundur ona kendini resmen basit kadın gibi göstermişsin ki onların beyni öyle çalışır.

Teyzen ise yalnız bırakıyor sizi ?

Bi hata yapmışsın artık bundan sonra daha dikkatli olursun, yaşadıklarını unut gitsin.

Konunun sonunda ''Amacı beni öpmek'' felan demişsinizya işte orada güldüm..Nasıl da masumane bir beklenti :) Hani ufak olsan neyse diyecektim..Ama acı gerçek ne biliyor musun ?

Amacı seni öpmek değil direk yatağa atmak !

Uzak dur..Teyzen de amma ilginç kadın bekâr bir adamla yiğenini aynı odada bırakabiliyor..İşi mi vardı o sırada başka odada ?

adamdaki cesarete bak öpçek koklucak ama benden birşey bekleme diyecek ileride sesini çıkarırsan da beni yoldan çıkardı sıkıştırdı sorun yiyeninde diyecek teyzene ulen oynaşcan bari akraba harici birini bul niye yakınına yara açarsın ki, kızma ama bu adam seni biraz hafif oynaşmaya müsait bir bayan olarak görüyor bundan sonra zorunlu haller dışında selam dahi vermemeni tavsiye ederim, aile durumlarınızı bilemem tabi ama olay eniştene giderse büyük ihtimal teyzeni de mahçup duruma düşürürsün

Valla belki kırılacaksın ama 21 yaş küçük bir yaş değil. Ortada fol yok yumurta yok el tutmalar, öpmeler. Adam resmen yem atmış elini tutmuş baktı ters tepki yok, öpmüş. Ona da izin vermişsin. Sonra da keşke kalsaydın demiş sorsaydın keşke masal mı okuyacaksın bana diye. Bugüne kadar sen zaten aşıktım falan desen hadi bi'nevi diyeceğim de anlık etkilenmelerden bu kadar salmayın kendinizi.

N'olur bu kadar kolay kandırılmayın ya çocuk musunuz. Böyle olunca sonra diyoruz erkekler neden böyle... Ee adam bakıyo 5 kızın 3ü böyle tepki veriyo...

Bu erkek tabii ki ciddi düşünmez. Erkeklerin mantığı kolaydır. Daha ortada bi'şey yokken öptüm, izin verdi mi? verdi, demek ki çabuk kandırılıyor.

Teyzene de helal valla kan bağı yok bi'şey yok siz orda o odasında.
Biz kuzenimle kardeş gibiyiz, öyle millet içerdeyken yine de biz benim odama geçip oturmayız mesela:44:.

Bi'daha mesafeni koru lütfen. Mümkün olduğunca onunla aynı ortamda yalnız kalma...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahahaaa :D Bir de 21 yaşındasın. :))

Bence de niyeti seni öpmek FELAN... :D
Uzak dur.
Biraz da uynaık ol erkeklere karşı. ;)
Küçük düşürme kendini.

Sen böyle olduktan sonra tek teyzenin kaynı değil ki herkes yararlanmak ister

' Sarıldı beni öptü ' , sonra keşke bizde kalsaydın dedi ' kalırım ' dedim... :53: Ama beni sevgili olarak görme dedi..

İyi ki baştan söylemiş, sevgili rolü kesse sen ohooo şimdi ne durumdaydın bilemiyorum..

Sen böyle olduktan sonra tek teyzenin kaynı değil ki herkes yararlanmak ister

' Sarıldı beni öptü ' , sonra keşke bizde kalsaydın dedi ' kalırım ' dedim... :53: Ama beni sevgili olarak görme dedi..

İyi ki baştan söylemiş, sevgili rolü kesse sen ohooo şimdi ne durumdaydın bilemiyorum..

Aynen bende bunu düsünüyordum..
Bir öpücükle, sarılmayla '' kalsan '' diyor, sende hangi akıla hizmet kalırım diyorsun anlamadım ki?:53:

polyanna isimli kahramandan olaya bakış açısı :D

ayyyy kızlar neden hemen kötü düşünüyorsunuz ki, :) belki de kötü niyeti yoktur oğlanın...sadece kızı incitmek istememiştir...
hem nolmuş ki öpmekten, belki sırf abi kardeş edasında öpmüştür :)
bak demiş ki bize gel falan :) misafirleri seviyordur belki de,
mesajlaşmak istemesinin neresi kötü ki, :) kardeşçe selam kelam etmektir niyet..:)
sizin kalbiniz taşlaşmış bence...hemen kötü düşünmemek lazım... :)))

konu sahibi canım, bunu neden yazdım inşallah anlatabilmişimdir...
bazen tezat şekilde anlatmak daha etkilidir....yani asıl şekliyle demek istediğim, açık ve seçik şekilde bu çocuk senle hoş vakit geçirmek istiyor, ama sevgi mevgi aslaaa yok, sadece cinsel dürtüleri ile...anladınmı...
o adamdan uzak dur...kendine hoş zaman geçirecek birini arıyor, sakın malzeme olma, sakın kapılma...sakın sakın..pişman olursun....

herkeze selam teyzeme gidiyorum arada onunda evde 28 yaşında bekar kaynı var pek konuşmazdık ilk başlarda sonra bayağa samimi olduk
bir akşam tv ye bakarken elime dokundu bir anda bende karşılık verdim azda olsa, sonra biraz ileri gittik sarıldı bana öptü felan
birgün faceden msj attım keşke bizde kalsaydın felan dedi bende gelirim dedim,sevgiden aşktan konu açtım beni sevglin olarak felan görme dedi bana, çok üzüldüm ben ondan hoşlanmıştımsonra bugün bir daha msjlaşmayalım dedim oda neden dedi ben sana bağlanmaktan korkuyorum dedim hem senide rahatsız etmem dedim sen beni rahatsız etmiyorsn dedi seviyorum sennle msjlaşmayı dedi ben istemedm oda tamam dedi ben bni sevmesini istedim ama o olmaz dedi:43:çok üzgünüm ama bize gel diyor bir yandanda sanırım niyeti beni öpmek felan
Bence bir süre gelip gitmeyi hatta selamı kes, seni kullanmakla kalmaz beni baştan çıkardı diye herkese yayar. Sende derdini anlatamazsın haberin ola!:20:

Gerçekten genç kızlarımız bu kadar mı saflaştı anlamıyorum/anlayamıyorum.
Kimi internette tanıştığı ile ilk görüşte yüzük takar
Kimi teyzesinin evindeki kaynı ile tv izlerken öpüşür (adam niyetini belli ettiği halde)
Kimi de bir çift söze kanar.
Biraz uyanık olun bayanlar, erkeklerin zihniyetini en iyi tanımamız
gereken bizler iken neler yapıyoruz!

Son düzenleme:
Haydar dumenvarı bır yanıt vermek ıstıyorum
sevgılı kardesım duyguları cosmus hormonları dızgınlenemeyen bır ergen oldugun anlasılmakta bırak kk kadınlarıyla dalga gecmeyı solo takıl... Henuz erken...

Back
X