- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
Buarada belirteyim ceza odul sistemine karsiyim kesinlikle, ki sn dnemde bununla ilgili cok fazla arastirma ve gozlem yapilmis
biz cocuk y et istiriyoruz kisa vadede hirsli cocuklar degil cocuklugunu ozgurve yasayarak doyarak buyutmeyi hedeflememiz gerekiyor diye dusunuyorm
alti bezliymis tuvalete kendi annesi alistirsin maximum 15 gun, bu kadar buyuk cocuk alti bezlimi olur ya koca insan gibi batirir altini olmazki amma bosvermislik var kendi annesnde yahu
acaa bi sorunumu var tuvalete alisiyor olmasi gerekirdi
Çocukta çok şükür sıkıntı yok sıkıntı annexe ogretmiyor...bi gidiyor çocuk gelince tuhaf laflar tuhaf hareketler sergiliyor ki biz gerçekten bizdeyken davranislarimiza dikkat ediyorz cocuk bu tam öğrenip algılama yaşı diye...bi ara sokakta kimin elinde ne varsa istiyodu otobüse bindik istiyo millette cicim diye veriyor ama bu hoş bi davranış değil ni gün yine vericekti biri aldırmadım bide bağırdım ağladı herkes bize baktı ama önemsemedim sonuçta öğrenmeli inince istediğini ben aldım..annesine anlattım inanin bana verdiği tepki çocuk o yapar bende de yapiyo bişey olmaz dedi