Sanıyordum Ki......

GothicRap

I'm Not Afraid To Take A StanD.!
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
850
669
158
TV8'de Kel-Alaka programında izlediğim bir bölümdü, ben de buraya taşıyayım dedim..
Çocukken "sandığınız" ilginç durumlar paylaşılıyor..

Mesela;

.

Bende bunlardan çoook var.

Haberlerden sonra söylenen "esen kalın" cümlesini haberleri sunan kadnın adı soyadı sanıyordum.

Ben de küçükken kilo olayını bilmiyordum ve büyüsek de herkesin zayıf kalacağını sanıyordum.. :mad:

ayy "cettin deden, neslin baban"ı küçükken "cettin deden, nesrin baban" diye biliyordum. o zamanlar ben tam bir sallakmışım. :/

yanlız değilmişim:-) birde nesrin diye babamı olur diye düşünüyordum ahahaha alemiz ya :KK70:
Aynen :KK70: birde öğretmenim diye bir şarkı vardı... orda okut öğretmenim nihayet yurda yararlı bir insan et diyordu bende orayı yıllarca nohut öğretmenim nihayet diye algıladım çocukken :-)

Aynen :KK70: birde öğretmenim diye bir şarkı vardı... orda okut öğretmenim nihayet yurda yararlı bir insan et diyordu bende orayı yıllarca nohut öğretmenim nihayet diye algıladım çocukken :-)
ahahaha ayy benimde aklıma geldi küçükken rober hatemonun üzgünüm üst üstte alt alta balık istifi boğuşup şarkısını, üzgünüm üst üstte alt alta balık üstüne balık bazende hamsi yerim ben diye söylüyordum ayy ne salakmışım cidden..:KK70:

ahahaha ayy benimde aklıma geldi küçükken rober hatemonun üzgünüm üst üstte alt alta balık istifi boğuşup şarkısını, üzgünüm üst üstte alt alta balık üstüne balık bazende hamsi yerim ben diye söylüyordum ayy ne salakmışım cidden..:KK70:

düşününce yanlış anladığımız söylediğimiz ne çok şey varmış :oops:

düşününce yanlış anladığımız söylediğimiz ne çok şey varmış :oops:

Ben de, Ferda Anıl Yarkın'ın "ah neredeysen orda kal, bunaldım hatta hep orada kal" şarkısını,
"ah neredeysen orada kal, 16 martta portakal" diye söylerdim.. :KK48:

Tarkan ın dudu parçasında ki herkes hata yapabilir kısmını
herkes salata yapabilir diye sanıyordum bir süre :) kimseye diyemiyordum

okut öğret ve nihayet...... :KK70::KK70::KK70: hangisine güleceğimi şaşırdım... gece gece çok yaşa emi....

Sus küçüğüm söz büyüğün lafını su küçüğün söz büyüğün sanardımm

Sus küçüğüm söz büyüğün lafını su küçüğün söz büyüğün sanardımm

ama su küçüğün söz büyüğünde var. yoksa çok üzülcem ben hala öyle sanıyorum çünkü :confused: :-)

E ben hala öyle sanıyorum...:confused: Aslını araştırmayı da hiç düşünmemiştim.. interesting.. :KK48:

Bir şey daha hatırladım;
4-5 yaşındayken ablamın kitabında dünyaya bakarken, hep sorular sorardım.. ablam da Türkiye'yi filan gösterirdi.
Bir keresinde güney kutbunu gösterip "burada yaşayanlar varsa, nasıl aşağı düşmüyorlar" demişim.. hala söyleyip güler..:KK12: :KK47:

..

E ben hala öyle sanıyorum...:confused: Aslını araştırmayı da hiç düşünmemiştim.. interesting.. :KK48:

Bir şey daha hatırladım;
4-5 yaşındayken ablamın kitabında dünyaya bakarken, hep sorular sorardım.. ablam da Türkiye'yi filan gösterirdi.
Bir keresinde güney kutbunu gösterip "burada yaşayanlar varsa, nasıl aşağı düşmüyorlar" demişim.. hala söyleyip güler..:KK12: :KK47:

..

:rolleyes::rolleyes:

Sanıyordum ki...
Küçükken kiraz, zeytin, erik gibi meyvelerin çekirdeğini yutarsak, midemizde onun ağacı çıkacak...:KK48:
Bir de, bir yere giderken "annee bak güneş de bizi takip ediyooor, o da bizle geliyoorr" :KK49:

Back
X