Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy "cettin deden, neslin baban"ı küçükken "cettin deden, nesrin baban" diye biliyordum. o zamanlar ben tam bir sallakmışım. :/
yanlız değilmişimbende bende![]()
Aynenyanlız değilmişimbirde nesrin diye babamı olur diye düşünüyordum ahahaha alemiz ya
![]()
ahahaha ayy benimde aklıma geldi küçükken rober hatemonun üzgünüm üst üstte alt alta balık istifi boğuşup şarkısını, üzgünüm üst üstte alt alta balık üstüne balık bazende hamsi yerim ben diye söylüyordum ayy ne salakmışım cidden..Aynenbirde öğretmenim diye bir şarkı vardı... orda okut öğretmenim nihayet yurda yararlı bir insan et diyordu bende orayı yıllarca nohut öğretmenim nihayet diye algıladım çocukken
![]()
ahahaha ayy benimde aklıma geldi küçükken rober hatemonun üzgünüm üst üstte alt alta balık istifi boğuşup şarkısını, üzgünüm üst üstte alt alta balık üstüne balık bazende hamsi yerim ben diye söylüyordum ayy ne salakmışım cidden..![]()
düşününce yanlış anladığımız söylediğimiz ne çok şey varmış![]()
okut öğret ve nihayet......Aynenbirde öğretmenim diye bir şarkı vardı... orda okut öğretmenim nihayet yurda yararlı bir insan et diyordu bende orayı yıllarca nohut öğretmenim nihayet diye algıladım çocukken
![]()
ama su küçüğün söz büyüğünde var. yoksa çok üzülcem ben hala öyle sanıyorum çünküSus küçüğüm söz büyüğün lafını su küçüğün söz büyüğün sanardımm
ama su küçüğün söz büyüğünde var. yoksa çok üzülcem ben hala öyle sanıyorum çünkü![]()
![]()
ben bu lafla suları önce içtim hep vallaBende öyle sanıyodum da değilmiş işte![]()
okut öğret ve nihayet......hangisine güleceğimi şaşırdım... gece gece çok yaşa emi....
Sus küçüğüm söz büyüğün lafını su küçüğün söz büyüğün sanardımm
ama su küçüğün söz büyüğünde var. yoksa çok üzülcem ben hala öyle sanıyorum çünkü![]()
![]()
E ben hala öyle sanıyorum...Aslını araştırmayı da hiç düşünmemiştim.. interesting..
Bir şey daha hatırladım;
4-5 yaşındayken ablamın kitabında dünyaya bakarken, hep sorular sorardım.. ablam da Türkiye'yi filan gösterirdi.
Bir keresinde güney kutbunu gösterip "burada yaşayanlar varsa, nasıl aşağı düşmüyorlar" demişim.. hala söyleyip güler..![]()
..