sanki bir kabustayim

emyl55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
197
2
46
Hollanda
daha oncedende yazmistim ben ayri ev istedigim icin kavga edip ayrilmistik 3 senelik sevgilimden.sonra ozur dilemisti ben ikna etmeye calisirim ailemi diyip barismistik. ve 4 gun once pat diye bir mesaj.bu iliski olmicak sonumuz yok ayrilalim.ben kafamda bitirdim ailemle cok kavga ettim ailem seni istemiyor,sen ayri ev istedin diye gicik olmuslar sana diyip bitirdi. ve ben tamam beraber oturalim,istedikleri olsun yeterki 3 senelik bu guzel anilari sevgiyi bitirmeyelim dediysemde nafile.ilk kez benden ayrildi ve geri donmicek. bana ne akil verirsiniz ?4 gundur uyaniyorum agliyorum ,yatiyorum agliyorum.ne yapmam lazim lutfen biseyler diyin?beni hic tanimadan nasil istemiyorlar

İnanamıyorum ya iki birbirini seven insanı neden onlarla birlikte yaşamaya zorlayıp ayırıyolar ki..Mecbur musunuz yatalak hasta mıydılar ? bu ne yani hangi devirde yaşıyoruz ? kusura bakma arkadasım erkek arkadasın sanırım henüz büyümemiş eğer gerçek bi adam olmuş olsaydı yumruğunu masaya vurduğunda kimse tık çıkaramazdı..Bırak Allah aşkına kurtulduğuna dua et otur kalk 'aynı evde yaşamıyomuşsun diye sana gıcık olmuşlar' olaya bak nasıl insan bunlar... Aman nolursun erkek arkadaşın yalvarsada ayrı ev olayına kesin emin olmadan dönme yoksa çok çekersin çünkü merhametli insan olmadıkları sana sırf bu ayrı ev yüzünden gıcık olmalarından belli..Üzülme kendini topla. Allahım hakkında en hayırlı olanı nasip etsin..

Ailesinin ağzıyla hareket edip , sevdiğine, sevgisine sahip çıkamayan birinden kurtulmuşsunuz.. Ben bu durumda üzüldüm değil, gözünüz aydın derim..

sagol cevabin icin.bende dediklerini dusundum hep ama kaldiramiyorum.ben onlara ne yaptim dedin gibide bir ev icin istemiyor dediler ve isin kotusu sevgilim beni hic sevmemiski savasmiyor.

sen onlara bişey yapmadın,kendini kötü hissedecek bişey yok..bu senin hayatın...eğer kayınvalideyle yaşamak istemiyorsan istemiyorsundur..bu hayat ikinizin değil...sen hayata birkez geldin ve hayallerinin ardında dur..eğer ki sevgilin ailesi ve senin aranda seçim yapmak gibi bi saçmalığa düşmüşse ve bunun ardından bir şekilde seçimini yapmışsa,izin ver kararının sonucuna katlansın...zaten bu konuşmalardan sonra iyi bişey olmaz...ortada baştan bi gıcık durumu var ki şimdi 3 5 ağlarsın zamanla geçer,ama evlenip istemediğin bi evde yaşarsan bunu oooook çekersin,ömür boyu ağlarsın.hem de ''bak hemen kabul ettirdik deyip tepene de binerler''

gidene yol vermek lazım.. hiiiiiç önüne geçme...nasipse zaten olur değilse değil....

cok haklisiniz hepiniz sagolun.bunlari okudukca kendimi daha iyi hissediyorum.

kalk bir sadaka falan ver büyük bir beladan kurtulmuşsun evlendikten sonra daha çok yıpranırdın şimdi biraz ağlarsın için sızlar yavaş yavaş unutursun ...

Canım hayırlısı buymuş seni istemeyeni sen hiç isteme birde aynı evde yaşadın mı evliliğn kabusa döner ayrı evde oturup aileler yüzünden bosanan insanlar var şimdi 2 - 3 ay ağlar sonra şükredersin ömür boyu çekmekten iyidir, bence sen Allah'a şükret ve dua et tez zamanda sana sevdiğin kişinin soğukluğunu versin ve unut...

Bu aynı evde yaşama/yaşamama işi resmen üstünlük savaşına dönmüş...kayınvalidenler de bi hoş yaniii...biz eşimle bizimkilere aynı evde yaşayalım dedik de bizi istemediler...biz de üzüldüydük bizi istemiyolar diye ama işte varmış bi bildikleri...seninkiler de düşüncesizmiş...amaçları ne ki kendilerine mi baktırtacaklardı??Bakıma mı muhtaçlar dertleri ne...ha bizde kalın birbirimize yardımcı oluruz mantığyla size böyle bi teklifte bulundularsa ne ala...

yok ya bakima muhtac degiller.ogullari hep dediklerini yapmis bu zamana kadar,simdi ogullari bisey isteyince cildirmislar.

yok ya bakima muhtac degiller.ogullari hep dediklerini yapmis bu zamana kadar,simdi ogullari bisey isteyince cildirmislar.

İyice çocuklaşmışlar...Yol yakınken kurtulmuşsun arkadaşım hem böyle düşüncesiz insanlardan hem de seni savunamaktan aciz bir erkekten...

resmen seni istemediğini söylemiş ailesinin ve sende hala ozaman bir oturalım demişsin bu nasıl iştir yaa boşverr seni
istemeyeni sende isteme küçük düşme onların gözünde

resmen seni istemediğini söylemiş ailesinin ve sende hala ozaman bir oturalım demişsin bu nasıl iştir yaa boşverr seni
istemeyeni sende isteme küçük düşme onların gözünde

haklisin pisman oldum dediklerime.simdi daha cok hoslarina gitmistir.aslinda ben boyle zayif biri degildim.ilk defa o ayrildigi icin benden sanirim kabullenemedim.normalde hep o barismak isterdi.

haklisin pisman oldum dediklerime.simdi daha cok hoslarina gitmistir.aslinda ben boyle zayif biri degildim.ilk defa o ayrildigi icin benden sanirim kabullenemedim.normalde hep o barismak isterdi.

Gene barışmak isticektir bence...Görücek ailesinin saçmalığını ama geç olucak

seni sevseydi zaten ayrılmazdı. öyle biri için üzülmeye değmez.Ailesinin ağzına bakan adamdan da hayır gelmez

hiç üzülme.evlenseniz var ya buraya bir değil bin konu açardın.ailesinin bir lafıyla 3 yıllık ilişkisini silip atmış.ikna bile etmeye çalışmamış,zaten siz de kabul etmişsiniz beraber yaşamayı ama değerli anası babası gıcık olmuş ya bir kere, bu sizi silmesine yetmiş de artmış.
alt tarafı ilişki yani evliliğin bitmiyor ya boşver gitsin.evlenip de boşanmak zorunda kalsan daha da zor olurdu.bence yoluna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…