Ailesinin ağzıyla hareket edip , sevdiğine, sevgisine sahip çıkamayan birinden kurtulmuşsunuz.. Ben bu durumda üzüldüm değil, gözünüz aydın derim..
İnanamıyorum ya iki birbirini seven insanı neden onlarla birlikte yaşamaya zorlayıp ayırıyolar ki..Mecbur musunuz yatalak hasta mıydılar ? bu ne yani hangi devirde yaşıyoruz ? kusura bakma arkadasım erkek arkadasın sanırım henüz büyümemiş eğer gerçek bi adam olmuş olsaydı yumruğunu masaya vurduğunda kimse tık çıkaramazdı..Bırak Allah aşkına kurtulduğuna dua et otur kalk 'aynı evde yaşamıyomuşsun diye sana gıcık olmuşlar' olaya bak nasıl insan bunlar... Aman nolursun erkek arkadaşın yalvarsada ayrı ev olayına kesin emin olmadan dönme yoksa çok çekersin çünkü merhametli insan olmadıkları sana sırf bu ayrı ev yüzünden gıcık olmalarından belli..Üzülme kendini topla. Allahım hakkında en hayırlı olanı nasip etsin..
Ailesinin ağzıyla hareket edip , sevdiğine, sevgisine sahip çıkamayan birinden kurtulmuşsunuz.. Ben bu durumda üzüldüm değil, gözünüz aydın derim..
sen onlara bişey yapmadın,kendini kötü hissedecek bişey yok..bu senin hayatın...eğer kayınvalideyle yaşamak istemiyorsan istemiyorsundur..bu hayat ikinizin değil...sen hayata birkez geldin ve hayallerinin ardında dur..eğer ki sevgilin ailesi ve senin aranda seçim yapmak gibi bi saçmalığa düşmüşse ve bunun ardından bir şekilde seçimini yapmışsa,izin ver kararının sonucuna katlansın...zaten bu konuşmalardan sonra iyi bişey olmaz...ortada baştan bi gıcık durumu var ki şimdi 3 5 ağlarsın zamanla geçer,ama evlenip istemediğin bi evde yaşarsan bunu oooook çekersin,ömür boyu ağlarsın.hem de ''bak hemen kabul ettirdik deyip tepene de binerler''
gidene yol vermek lazım.. hiiiiiç önüne geçme...nasipse zaten olur değilse değil....
Bu aynı evde yaşama/yaşamama işi resmen üstünlük savaşına dönmüş...kayınvalidenler de bi hoş yaniii...biz eşimle bizimkilere aynı evde yaşayalım dedik de bizi istemediler...biz de üzüldüydük bizi istemiyolar diye ama işte varmış bi bildikleri...seninkiler de düşüncesizmiş...amaçları ne ki kendilerine mi baktırtacaklardı??Bakıma mı muhtaçlar dertleri ne...ha bizde kalın birbirimize yardımcı oluruz mantığyla size böyle bi teklifte bulundularsa ne ala...
yok ya bakima muhtac degiller.ogullari hep dediklerini yapmis bu zamana kadar,simdi ogullari bisey isteyince cildirmislar.
resmen seni istemediğini söylemiş ailesinin ve sende hala ozaman bir oturalım demişsin bu nasıl iştir yaa boşverr seni
istemeyeni sende isteme küçük düşme onların gözünde
haklisin pisman oldum dediklerime.simdi daha cok hoslarina gitmistir.aslinda ben boyle zayif biri degildim.ilk defa o ayrildigi icin benden sanirim kabullenemedim.normalde hep o barismak isterdi.
Gene barışmak isticektir bence...Görücek ailesinin saçmalığını ama geç olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?